FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 17 avg 2011, 20:16

Ma ova tekma nije kakvo mjerilo jer nema tu nekog motiva, pogotovo za igrace koji i igraju za prvi tim, al svejedno nema opravdanja za poraz. A to da niko ne da loptu tom novajliji mi je strasno, pa pusti covjeka da se dokaze jbt, ili se boje konkurencije
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 17 avg 2011, 20:16

Pola ovih igrača od danas je za niželigaše. Samo su bez potrebe na platnom spisku, a nemaju mjesta niti će ikad imati u prvih 11. Oni da izađu pred 5000 noge bi im se odsjekle! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 avg 2011, 20:24

alan ford 26 je napisao/la:Ma ova tekma nije kakvo mjerilo jer nema tu nekog motiva, pogotovo za igrace koji i igraju za prvi tim, al svejedno nema opravdanja za poraz. A to da niko ne da loptu tom novajliji mi je strasno, pa pusti covjeka da se dokaze jbt, ili se boje konkurencije
ako nije motiv uci u prvih 11, onda trebaju trazit poso manit se fudbala
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 avg 2011, 20:31

AzuR SlasH je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: imal neko da bi mogao da uradi cijelu ekipu ŽELJEZNIČARA na ovaj način ?
Mislis nesto ovako ?
slika
DA BAŠ TO! BIL MOGO CIJELU EKIPU TAKO URADITI ? :D

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 17 avg 2011, 20:31

nick je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Ma ova tekma nije kakvo mjerilo jer nema tu nekog motiva, pogotovo za igrace koji i igraju za prvi tim, al svejedno nema opravdanja za poraz. A to da niko ne da loptu tom novajliji mi je strasno, pa pusti covjeka da se dokaze jbt, ili se boje konkurencije

Ma upravo to, samo sebi uskacu u usta, mada od tih sto su igrali izgleda da nema nekog pretjeranog kvaliteta generalno, po mom skromnom misljenju, sto ne mora znaciti da je tako. Drakula nisam gledao tako da se iskreno nadam da ce biti nesto od njega, i koja je uopce njegova prirodna pozicija?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 avg 2011, 20:32

alan ford 26 je napisao/la:
nick je napisao/la:

Ma upravo to, samo sebi uskacu u usta, mada od tih sto su igrali izgleda da nema nekog pretjeranog kvaliteta generalno, po mom skromnom misljenju, sto ne mora znaciti da je tako. Drakula nisam gledao tako da se iskreno nadam da ce biti nesto od njega, i koja je uopce njegova prirodna pozicija?
lijevi bocni, krilo valjda
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 17 avg 2011, 20:40

Kasnije cu dati neku malo duzu analizu danasnjeg meca buduci da sam isao da ubijem malo vrijeme do iftara....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 17 avg 2011, 21:21

Danas je igrao Emanuel
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 avg 2011, 21:29

Kao prvo zove se Manuel, sta to svi furate E na pocetku :D malo zayebancije, halalite! hehe
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 17 avg 2011, 21:37

nime_tm87 je napisao/la:
AzuR SlasH je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: imal neko da bi mogao da uradi cijelu ekipu ŽELJEZNIČARA na ovaj način ?
Mislis nesto ovako ?
slika
DA BAŠ TO! BIL MOGO CIJELU EKIPU TAKO URADITI ? :D
mogu i ja pomoc oko ovog pola pola mozemo samo da dogovorimo font slova i brojeva :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 17 avg 2011, 21:51

zubanovic89 je napisao/la: mogu i ja pomoc oko ovog pola pola mozemo samo da dogovorimo font slova i brojeva :mrgreen: :mrgreen:
moze brate ae sad cu ti poslat moj fb na pm pa me dodaj da se ne dopisujemo preko poruka :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 17 avg 2011, 21:51

E evo malo jedne duze analize...
Prvo zali BOZE sto sam trosio vrijeme na ovo danas, jer mi do Ilijasa i nazad treba oko 40-45min mislim zajedno...
Igra malo reci ocajna... Ni Ilijas nije bio nesta extra ali i kao takvi su nas razvalili...
Pocet cu od Karica, danas vrlo dobar odbranio par zicera, moze prolazna ocjena za njega...
Rezervni golman ne znam ko je bio ali nije Bukvic sigurno... Solidno branio, frajer ga izvrno iz cipela kad mu je laznjak prosuo tj. kada mu je dao gol...
Cola B.-Los, reko bi prelos... Vise frajer proveo na zemlji nego u igri... Padavicar, simulator...
Vasilic- Uz Garu mozda i krila najbolji jeo je frajer one njihove napadace...
Alic- Momak sasvim solidan... Danas ga frajer otreso kad je dao gol...
Drakul- Kao i Cola los... Definitivno bekovi su nam najlosije odigrali... Doduse ovaj momak treba vezu da igra jer je tu bolji...
Svraka- Smijesan, penal je opucao tako da bi ga i ja odbranio... Golman mu ufatio loptu, ali sam se iznenadio kada mi rekose da taj golman lijepi plocice i da od tog majstorisanja zivi...
E.Colic- Solidan, trudio se, mozda i najvise trcao od svih... Probijao je po strani... Solidna ocjena...
Jamak- Sta reci a da ne uvrijedis nekoga... Najgori od svih... Neda loptu rodjenoj majci... Iznervirao sam se kod jedne situacije.... Uzeo Manu loptu da puca slobodnjak, dodje Jamak ono klosarski mu uze loptu iz ruku... Gleda njega Manu i nije mu jasno koliko krkanluka se moze nalaziti u jednoj osobi...
Baljic- Nisam ga vala nesto ni primjetio... Ajmo reci solidan jer su nam krila danas bila najbolja...
Ramic- Imao danas zicer... Isao 1 na 1 on nesta pada umjesto da odmah suta... Taraba...
Manu- Danas najbolji, ali jednostavno nije imao s kim igrati... On sigurno prolazi probu... Bice bolje kada bude u ekipi sa igracima koji znaju igrat lopte a to su Savic, Stanceski i Zeba... Vidi se po pokretima i potezima da zna igrat... Imao jedne danas neslavne polumakazice... buduci da se bacio u stranu umjesto unazad...
Rezerve vala nisam nesto ni zapamtio, mozda niko osim golmana nije ni usao...
Osim danas nake cale nosio, valjda neke sminkerice, al zato na nogama one Winkove klompe supljikave...
Nakav neuredan, kosa mu skroz rascupana a bio je i neobrijan...
Al dobro nemaju svi pametnog i lijepog trenera kao sto je to Ibrak...

Sve u svemo 0....

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 17 avg 2011, 21:59

Iznervirao sam se kod jedne situacije.... Uzeo Manu loptu da puca slobodnjak, dodje Jamak ono klosarski mu uze loptu iz ruku... Gleda njega Manu i nije mu jasno koliko krkanluka se moze nalaziti u jednoj osobi...
Upravo ovo mi je najgori dio utakmice. Šatro on igračina :o
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 17 avg 2011, 22:10

Zaboravio sam reci da je na kraju utakmice Jamak sepao ka tribini a gu.zni haver Stanic mu pomogao tako sto mu je bio oslonac...
Nadam se da nece biti spreman za utakmicu u Travniku... Jer nam nake krampe ne trebaju...

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 17 avg 2011, 22:11

evo sad tek pregleda cijeli ovaj video u vezi ovog momka i mislim da bi sef trebao da ide na rizik sa njim,vidi se da momak zna sa loptom sta zamisli i ovu priliku treba da iskoristimo jer nam ovakva prilika ne dolazi cesto :)

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 17 avg 2011, 22:20

bio malo na utakmici u ilijašu. Šta očekivati od ekipe kojoj Svraka i Jamak organizuju akcije. Toliko.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 17 avg 2011, 23:09

da li ce biti ista od one B ekipe, citam pitari nam kopiraju opet ideje, sasvim razumljivo, pa se zapitah da li ce vec biti tog B tima
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 17 avg 2011, 23:25

a sta to mi kopiramo od vas???
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

MegaNormala
Kontakt:

Post Postao/la MegaNormala » 17 avg 2011, 23:34

e ljudi ako smijem da pitam jel ima jos onih majica i gdje..
.....

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 17 avg 2011, 23:41

MegaNormala je napisao/la:e ljudi ako smijem da pitam jel ima jos onih majica i gdje..
koji okano srcu draga boja plava ?
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.