@hax, hapi brdvej.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma oni bi samo jedan dio prodali, da dug pokriju i opet bi bili vecinski vlasnici.motty je napisao/la:sve najbolje hax
hoce li ovo i nas sunce ogrijat pa da glazeri prodaju klub??? opet se pokrece ta prica
Rooney88 je napisao/la:@haxonja i od mene sve najbolje.
haxonja je napisao/la:The Da Silva twins admit they've fooled Manchester United boss Sir Alex Ferguson about their identities - but only once!
Manchester United's gaffer has difficulty telling one from the other so the identical duo had some fun.
Fabio revealed: "One day we deceived the coach.
"Ferguson had called Rafael to train then I went to the session instead.
"But I found it impossible to maintain the rate my brother was capable of at the time, and the coach said: 'Are you Fabio? He just smiled and give me a clip round the head!'."
![]()
![]()
Ima hrabrosti se zahebavati sa Fergiem!
ty!UK_Gee je napisao/la:Samo da se javim forumašu Haxonji, sretan rođendan i sve najbolje!
show them sonOleGunnarSolskjær20 je napisao/la:
Koji pokreti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Legenda
shityTrasimaco je napisao/la:Ko ga uze?
Pa covjek kulturan zna gdje treba doci.Jao kad vidim tribine Old traforda.Pa pogledam te face bas mi svi nekako izgledaju engleski.Bosniacum Lilium je napisao/la:uzese nasria
Multietničnost, multikulturalnost... United je više od kluba.tevezito je napisao/la:Pa covjek kulturan zna gdje treba doci.Jao kad vidim tribine Old traforda.Pa pogledam te face bas mi svi nekako izgledaju engleski.Bosniacum Lilium je napisao/la:uzese nasria,:D.Samo mi nije jasno kako su neki pocrnili po takvom vremenu u Manchesteru.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.