Rizah je napisao/la:Sretan rođendan i od mene. Meni je najbitnije da mi ne izgubimo tu utakmici protiv Arsenala, a treba priznati da smo bliži pobjedi nego porazu. Kad bi ih pobjedili, a oni potom izgubili u trećem kolu od Uniteda u gostima, to bi bio moralni krah Arsenala već u trećem kolu.
Ja bih volio da Meireles ode, jer nema mjesta u početnoj postavi, tek je 5 pik na draftu u našoj vezi, a za njegove pare bi mogli dovesti Cahilla i onda bi moli biti mirni do kraja sezone što se tiče transfera.
Meireles je dobar igrač, svaka mu čast za neke nezaboravne treneutke prošle sezone, ali fudbal se u EPL igra svih 90 minuta a 60 minuta je njegov maksimum. Poslije 60 minuta se počinje uvratiti na terenu kao Emerik Gudelj ili Lana na vremenskoj.

Slažem se s Rizom. Iako je Meireles svima nama drag, mislim da moramo preći preko toga. Očito je su Aquilani i Adam bolji od njega, a nećemo trošiti riječi o Gerrardu. Bolje sada ugrabiti 11-12 miliona za njega, nego kasnije čekati...
Nadam se da će nas pojačati Cahill, treba iskeširati 15-17 miliona koliko traži Bolton, on je sigurno jedan od boljih štopera Premier Lige. Pruža nam se šansa, nadam se da će KK to iskoristiti.