Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2011, 15:05

Rizah je napisao/la:Sretan rođendan i od mene. Meni je najbitnije da mi ne izgubimo tu utakmici protiv Arsenala, a treba priznati da smo bliži pobjedi nego porazu. Kad bi ih pobjedili, a oni potom izgubili u trećem kolu od Uniteda u gostima, to bi bio moralni krah Arsenala već u trećem kolu.
Ja bih volio da Meireles ode, jer nema mjesta u početnoj postavi, tek je 5 pik na draftu u našoj vezi, a za njegove pare bi mogli dovesti Cahilla i onda bi moli biti mirni do kraja sezone što se tiče transfera.

Meireles je dobar igrač, svaka mu čast za neke nezaboravne treneutke prošle sezone, ali fudbal se u EPL igra svih 90 minuta a 60 minuta je njegov maksimum. Poslije 60 minuta se počinje uvratiti na terenu kao Emerik Gudelj ili Lana na vremenskoj.
:mrgreen:
Slažem se s Rizom. Iako je Meireles svima nama drag, mislim da moramo preći preko toga. Očito je su Aquilani i Adam bolji od njega, a nećemo trošiti riječi o Gerrardu. Bolje sada ugrabiti 11-12 miliona za njega, nego kasnije čekati...

Nadam se da će nas pojačati Cahill, treba iskeširati 15-17 miliona koliko traži Bolton, on je sigurno jedan od boljih štopera Premier Lige. Pruža nam se šansa, nadam se da će KK to iskoristiti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 avg 2011, 15:15

Ne znam ima li ista gluplje za uraditi nego prodati Meirelesa jeftinije nego sto smo ga platili,nakon onakve sezone. Mi smo njega uzeli za 15 miliona,i to samo zato jer je njemu ostala jos jedna godina u ugovoru. Bez ponude od najmanje 20 miliona ne treba niko da nam dolazi na oci.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 avg 2011, 15:23

the scouser je napisao/la:Ne znam ima li ista gluplje za uraditi nego prodati Meirelesa jeftinije nego sto smo ga platili,nakon onakve sezone. Mi smo njega uzeli za 15 miliona,i to samo zato jer je njemu ostala jos jedna godina u ugovoru. Bez ponude od najmanje 20 miliona ne treba niko da nam dolazi na oci.
Normalno da ne treba prodati takvog igraca nego napraviti sistem da covjek igra, a da npr Lukas preseli na klupu, bar u 70% utakmica, pogotovo protiv slabijih timova. A ako Meireles ne bude nikako igrao onda je logicno da mu cijena pada i da ga onda neko kupi za 5-10mil
nema potpisa

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 avg 2011, 15:28

ILoveLFC sretan rodjendan i od mene

Meiralesa treba prodati ako stigne dobra ponuda za njega a po meni je to negdje 13-15 miliona ili u jos boljem slucaju negim obrambeni igrac za njega + odredjeni novac sa strane jednog ili drugog kluba
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 avg 2011, 15:29

Admir_Sa je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Ne znam ima li ista gluplje za uraditi nego prodati Meirelesa jeftinije nego sto smo ga platili,nakon onakve sezone. Mi smo njega uzeli za 15 miliona,i to samo zato jer je njemu ostala jos jedna godina u ugovoru. Bez ponude od najmanje 20 miliona ne treba niko da nam dolazi na oci.
Normalno da ne treba prodati takvog igraca nego napraviti sistem da covjek igra, a da npr Lukas preseli na klupu, bar u 70% utakmica, pogotovo protiv slabijih timova. A ako Meireles ne bude nikako igrao onda je logicno da mu cijena pada i da ga onda neko kupi za 5-10mil
Gerrard povrijeđen to septembra,svi znamo da ce Stevie dobar dio sezone provesti u bolnici. Moze se sigurno nesto iskominovati da i Adam i Henderson i Meireles (i Aquilani) dobiju sansu.

Od početka ja nisam shvatio ovo gomilanje veznjaka,mislim veliki je rizik kupiti jednog Hendersona za takve pare,i nadati se da ce se razviti u igrača, a već imati provjerenog veznjaka kakav je Meireles. Ali eto KK zna najbolje...
@ILoveLFC sretan rodjendan

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 17 avg 2011, 15:33

Doveli smo ga za 10.7m funti (zaokruži na 11m), a ne 15m. ;)
Prodat ćemo ga za najmanje istu cifru. Ispod 10-11m skoro sigurno ne.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 avg 2011, 15:37

Bertrand je napisao/la:Doveli smo ga za 10.7m funti (zaokruži na 11m), a ne 15m. ;)
Prodat ćemo ga za najmanje istu cifru. Ispod 10-11m skoro sigurno ne.
Ja sam negdje onda pročitao cijenu u eurima najvjerovatnije onda. Ali vec sam rekao treba uzeti u obzir da je on kupljen u zadnjoj godini svog ugovora,tako da je to znatno smanjilo cijenu.
off : Jesi to sad u "Entourage" fazonu,prvo Ari Gold,sad Billy Walsh ? :mrgreen:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 17 avg 2011, 15:40

the scouser je napisao/la: off : Jesi to sad u "Entourage" fazonu,prvo Ari Gold,sad Billy Walsh ? :mrgreen:
Ma ja. Završio sedam sezona i prve četiri epizode osme i sad lagano... :mrgreen:
Greatness dies

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 avg 2011, 15:41

Pročitah na facebooku da bi mogao Kyrgiakos igrati protiv Arsenala,Agger povrijeđen ? :o
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 avg 2011, 15:43

Bertrand je napisao/la:
the scouser je napisao/la: off : Jesi to sad u "Entourage" fazonu,prvo Ari Gold,sad Billy Walsh ? :mrgreen:
Ma ja. Završio sedam sezona i prve četiri epizode osme i sad lagano... :mrgreen:
Ja čekam da emituju kompletnu osmu,pa da pogledam sve u cugu. Ne mogu ovako od sedmice do sedmice čekati po 20 minuta...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 17 avg 2011, 15:48

the scouser je napisao/la: Ja čekam da emituju kompletnu osmu,pa da pogledam sve u cugu. Ne mogu ovako od sedmice do sedmice čekati po 20 minuta...
Jbg, ja se zad'o zadnja tri-četiri dana i nisam mogao stati. Kraj serije je tek negdje polovinom septembra, i šta ću - pronađoh ove prve četiri epizode osme sezone i sad moram sedam dana čekati. :(

On: @reds

A ne možeš reći da nisi navik'o na ovo od Aggera. ;)
Greatness dies

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 17 avg 2011, 15:52

Hvala vam na cestitkama. :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 avg 2011, 17:10

trebevic je napisao/la:Jeste li razmisljali da ponudite portugalca za Messija, to je jos bolja opcija, zar ne?
Ma nije Messi za EPL-a...
Osim toga, Barca nema love za nadoplatu poslije transfera Sancheza i Fabregasa... :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 avg 2011, 17:35

ILoveLFC sretan rodjendan
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 17 avg 2011, 17:46

Sretan rođendan i sve najbolje korisniku ILoveLFC!slika

btw. Danas rođendan navijačima Liverpoola i Uniteda, braća! :mrgreen:
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 17 avg 2011, 18:35

svako svoje misljenje ima
meni je meirles trenutno najbolji vezni igrac kojeg imamo i suludo je to sto hoce da ga prodaju

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2011, 20:11

Next Generation alias Champions League U19

Liverpool - Sporting Lisbon

http://kiwiwiiwiwih.yolasite.com/stream-3.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko želi da gleda.

@ILoveLFC, sretan rođendan :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 17 avg 2011, 20:28

Hvala vam :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 avg 2011, 20:59

Bertrand je napisao/la:On: @reds

A ne možeš reći da nisi navik'o na ovo od Aggera. ;)
Sad nisam ni upola siguran u pobjedu,ako bude igrao Kyrgiakos. :cry:

EDIT:
slika :lol:
Zadnja izmjena: reds, dana/u 17 avg 2011, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 avg 2011, 21:07

pa bolje nam je igrati sa 10 igraca ako ne bude Aggera kakav crni Kyrgiakos :(
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.