Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kelner
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la kelner » 17 avg 2011, 10:06

mostar_mo je napisao/la:Safet Sušić mora podhitno vratiti Asmira u reprezentaciju ...ko je Safet da nas zbog svoje sujete lišava usluga takvog golmana ?...da nam je Asmir branio u Albaniji kući bi se vratili sa 3 boda i sada bili u puno boljoj poziciji ....

SAFETE , VRAĆAJ ASMIRA U REPKU KAO PRVOG GOLMANA ILI ODLAZI .....
Ne mozes me natjerati!
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 17 avg 2011, 10:19

kelner je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:Safet Sušić mora podhitno vratiti Asmira u reprezentaciju ...ko je Safet da nas zbog svoje sujete lišava usluga takvog golmana ?...da nam je Asmir branio u Albaniji kući bi se vratili sa 3 boda i sada bili u puno boljoj poziciji ....

Ne mozes me natjerati!
Safete, ne tjeraj nas da te zamrzimo ..poštujemo tvoj lik i djelo ali poštuj i ti nas ..stotine hiljada Bosanaca i Hercegovaca koji žele plasman na EP, a zato su potrebni svi najbolji fudbaleri koje imamo ....

nismo mi Brazil kao što reče Olić Biliću nakon protjerivanja Pranjića da bi se rasipali ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 17 avg 2011, 10:19

To za Albaniju si upravu, Keno je kikso 100%
G BUSSA BUSS

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 17 avg 2011, 10:26

Ponos Torina je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Sta reci, Asmir je kvalitetniji golman od Hasagica, al Hasagic nije nikada zakazao. Bio je uvjek uz reprezentaciju i dolazio na sve utakmice.

Zasto sad da njega izbacimo iz prvih 11? On ipak nije nikada kiksao.
Hasagic brani u Turskoj,Hasagic je bio ispitan od strane policije za namjestanje utakmica,Hasagic je uz reprezentaciju jer nema pametnijeg posla,brani u Turskoj i igra u klubu koji komotno moze igrati u nasoj ligi nebi nimalo odudarao...Dok jedan Begovic koji radi mukotrpno vec od kada je u Porsmouth dosao pa se vucarao po timovima iz konferencije i slicno da bi bio prvi golman Porsmouta i da bi dosao u Stoke i skinuo jednog Sorensena i da bi sada bio nedodirljiv kada je u pitanju njegovo mjesto u prvih 11 i da bi bio medju top 5 golmana u PL....Hasagic se nemoze mjeriti snjim ni na koji nacin...Hasagicu hvala za neke utakmice ali on je obicni golman i 10 golmana iz nase lige moze otici u Istanbul bb i slicne klubove kao sto se i desava da Visca ode u Istanbul a Sehic u Mersin,da vrijede uzeo bi ih Fenerbahce,vidi se gdje je Hasagic ostao vec godinama to je znak da ga niko nikad nije zelio u svom timu....

Na poslu sam pa nemogu pisati, ali reko da ti se ipak zahvalim, isplatilo se sto sam dosao na forum danas. svaka cast druze, uljepsao si mi dan.

Porediti Hasagica i Begovica je smijesno...Gdje je ko sve pokazuje...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 avg 2011, 11:02

Nema sumnje da je Begovic bolji golman od Kene, ali ne mogu razumjeti da ovdje neki pljuju Kenu, a puno toga je dao nasoj reprezentaciji. Puno puta nas je spasio od totalne katastrofe, (Protiv Francuza, Rumuna ...) , a vidim, to neki ne znaju cijeniti.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 17 avg 2011, 11:08

Nema potrebe sada pljuvati po Hasagicu i pricat kao da se radi o nekom levatu a ne o golmanu koji je mozda kriv za nekih 5% nasih primjenih golova od kad nosi broj 1, i ja mislim da je Begovic odlican golman vec sada i da ima potencijal da bude jedan od najboljih u Evropi, ali nije lako treneru (Susic) koji ima karaktera da samo tako skine nekog sa skakljive pozicije (golmana), pogotovo ako se radi o nekom koji je uvjek, ama bas uvjek bio tu i u 95% slucajeva odradio onako kako je trebo. Ja licno bih pustio Hasagicu da odradi ove kvalifikacija, ako za nikakv drugi razlog, onda zbog same atmosfere koja bi mogla uticati lose na Hasagica, Susica, pa vjerujem i samog Begovica, mislim da je to Keno zasluzio, pa gdje pukne, pukne.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 avg 2011, 12:02

Keno je odličan golman - fakat
Keno je kiksao kod gola u Albaniji - fakat
Keno je bio povrijeđen - fakat
To nije bila njegova greška nego stručnog štaba na čelu sa Papetom - povrijeđen golma ne smije da igra - fakat
Pape pogriješio - fakat
Begović stao na gol - fakat
Begović brani u boljem klubu, boljoj ligi, ima bolju minutažu - fakat
Begović se NIJE htio odazvati pozivu za prijateljske tekme nekoliko puta - fakat

ZAKLJUČAK : bolje živ vuk nego mrtav lav... Ko neće ne mora.
Imao je sve predispozicije da bude golman repke narednih 10 godina, možda se plasira na Evropsko, zašto ne reći i nadati se i Svjetsko ali ako čovjek NEĆE to je problem u njegovom egu.
Do tada hajdemo vidjeti možda se i odazove za Bjeloruse.
To bi bio + i za njega i za repku, ljudski je griješiti ali je i ljudski opraštati.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 avg 2011, 12:02

mostar_mo je napisao/la:
Safete, ne tjeraj nas da te zamrzimo ..poštujemo tvoj lik i djelo ali poštuj i ti nas ..stotine hiljada Bosanaca i Hercegovaca koji žele plasman na EP, a zato su potrebni svi najbolji fudbaleri koje imamo ....

nismo mi Brazil kao što reče Olić Biliću nakon protjerivanja Pranjića da bi se rasipali ...
Ovdje se Safet mrzi otkako je dosao na selektorsku poziciju,tako da ti je dzaba ta prica. A Begovic kad sledjeci put dobije poziv,prvo neka se odazove,a ne da izmilja kojekakve bolestcine. Kenan brani 10 godina za reprezentaciju i nije zasluzio da ga pljuje ova bosanska bagra,koja je iz opanaka uskocila u cipele.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 avg 2011, 12:13

Hase10 je napisao/la:Sta reci, Asmir je kvalitetniji golman od Hasagica, al Hasagic nije nikada zakazao. Bio je uvjek uz reprezentaciju i dolazio na sve utakmice.

Zasto sad da njega izbacimo iz prvih 11? On ipak nije nikada kiksao.
Hasagic brani u Turskoj,Hasagic je bio ispitan od strane policije za namjestanje utakmica,Hasagic je uz reprezentaciju jer nema pametnijeg posla,brani u Turskoj i igra u klubu koji komotno moze igrati u nasoj ligi nebi nimalo odudarao...Dok jedan Begovic koji radi mukotrpno vec od kada je u Porsmouth dosao pa se vucarao po timovima iz konferencije i slicno da bi bio prvi golman Porsmouta i da bi dosao u Stoke i skinuo jednog Sorensena i da bi sada bio nedodirljiv kada je u pitanju njegovo mjesto u prvih 11 i da bi bio medju top 5 golmana u PL....Hasagic se nemoze mjeriti snjim ni na koji nacin...Hasagicu hvala za neke utakmice ali on je obicni golman i 10 golmana iz nase lige moze otici u Istanbul bb i slicne klubove kao sto se i desava da Visca ode u Istanbul a Sehic u Mersin,da vrijede uzeo bi ih Fenerbahce,vidi se gdje je Hasagic ostao vec godinama to je znak da ga niko nikad nije zelio u svom timu....

Sta je tebi covjece Hasagic sad' kriv?! To je golman koji je uvijek srcem branio za nasu reprezentaciju! I, apsolutno nemas prava nista reci protiv njega! A da je on uz reprezentaciju zato sto nema pametnijeg posla, onda on sigurno ne bi za nju nikad' igrao. Pa covjek je bio tu kad' je repka bila u rasulu, i ti mi tako pricas. :x
On je mogao napraviti golmansku karijeru koju ni Begovic mozda nece, ali su ga povrede sprijecile od istog'!
I ovdje uopste nije u pitanju Kenan Hasagic! Radi se o relaciji Susic-Begovic, a Keno nikakve vezu tu nema!
Pozdrav! ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 avg 2011, 12:18

Keno je od svih primljenih golova u dresu repke kriv možda za 2-3%... ostalo su bile briljantne odbrane.
Nikada neću zaboraviti Parken kad smo rasuli Dance i kad je kakva visok lopta a Keno se dere ''MOOOOOOOJJJJJJJAAAAAAA'' ulijevajući sigurnost Konjiću i Hibiću a strah danskim fudbalerima.
Ili hladnu odbranu penala Henryu u onoj prijateljskoj...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 avg 2011, 12:19

Pasodzigera je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

Ovdje se Safet mrzi otkako je dosao na selektorsku poziciju,tako da ti je dzaba ta prica. A Begovic kad sledjeci put dobije poziv,prvo neka se odazove,a ne da izmilja kojekakve bolestcine. Kenan brani 10 godina za reprezentaciju i nije zasluzio da ga pljuje ova bosanska bagra,koja je iz opanaka uskocila u cipele.
Apsolutno se slazem s tobom! Svi mrze Susica, i svi neki strucnjaci u fudbalu. Pa sjedite vi gospodo na mjesto selektora, ako mozete, i ako ste tako veliki strucnjaci! Ima i Susic, svakako, svojih gluposti koje je uradio, ali nisu one u tolikoj mjeri da se o njemu toliko pljuje! Ja bih volio da se Asmir vrati u reprezentaciju, ali dok ga Safet nece da pozove, tu ocigledno ima nesto sto mi ne znamo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 avg 2011, 12:25

E yebiga sad,to Stoke ispade neki vrhunski klub ili sta?Pa do juce ni ti sam nisi cuo za taj klub,a uskoro cete od njeg napraviti Manchester United,ako ne i veci klub od njeg,daj ba.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 avg 2011, 12:35

E yebiga sad,to Stoke ispade neki vrhunski klub ili sta?Pa do juce ni ti sam nisi cuo za taj klub,a uskoro cete od njeg napraviti Manchester United,ako ne i veci klub od njeg,daj ba.
nije vrhunski klub al' je svijetlosni godina ispred istanbulspora i vecinu turski klubova. kako god cudno je kako kod nas vecina pljuje igrace i njihove uspjehe da bi odbranili svoje "favorite". onima kojim je safet maltene Bog gledaju da popljuju begovica posto je ovaj u sukobu s selektorom, dok s druge strane oni koji mrze safeta gledaju da popljuju hasagica posto on brani kod selektora. uvijek do krajnosti ovdje.. :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 avg 2011, 12:36

Nije u pitanju stoke, u pitanju je engleska liga!
Svake sedmice braniti protiv man, arsenala, liverp, ...na vrhunskom nivou!U pitanju je sam golman, a ne klub!
Susic je pogrijesio sto nije mogao skontat da covjeka treba pustiti da se izbori za jedinicu na golu u stokeu, a ne ga zvati na utakmicu u kojoj ce sjediti!
Begovic je potpuno u pravu, momak normalno razmislja!Tom jedinicom u klubu ce pomoci reprezentaciji!
Medjutim, naviko sam da susic ima dvostruke arsine za igrace!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 avg 2011, 12:40

MOZAK je napisao/la:

Svake sedmice braniti protiv man, arsenala, liverp, ...na vrhunskom nivou!U pitanju je sam golman, a ne klub!
Susic je pogrijesio sto nije mogao skontat da covjeka treba pustiti da se izbori za jedinicu na golu u stokeu, a ne ga zvati na utakmicu u kojoj ce sjediti!Begovic je potpuno u pravu, momak normalno razmislja!Tom jedinicom u klubu ce pomoci reprezentaciji!
Medjutim, naviko sam da susic ima dvostruke arsine za igrace!
Nisi upravu. U Slvackoj bi Begovic branio cijelu utakmicu. hasagic je bio povrijedjen i kad ih je Begovic izvisio, onda je Avdukic ekspresno odputovao u Slovacku.

Za Meksiko je Susic najavio da ce dati po poluvrijeme Hasagicu i Begovicu. Mogui se kladiti da bi poslije ova 2 meca Begovic ostao na golu BIH.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 avg 2011, 12:43

MOZAK je napisao/la:
Aha ,onda su i Hercules,Freiburg,Augsburg vrhunski klubovi jer su u jakim ligama?
De malo spustite stvari na zemlju,Stoke je jedan prosjecan klub u ligi i nista vise.

Begovic je odlican talentovan golman,ali niko mu ne smije dati za pravo da se zayebava sa reprezentacijom samo sto brani u engleskoj ligi.

Pa ako je do golmana,a ne kluba ,zasto onda poredis gdje ko brani?

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 avg 2011, 12:49

Edo_77 je napisao/la:
Nisi upravu. U Slvackoj bi Begovic branio cijelu utakmicu. hasagic je bio povrijedjen i kad ih je Begovic izvisio, onda je Avdukic ekspresno odputovao u Slovacku.

Za Meksiko je Susic najavio da ce dati po poluvrijeme Hasagicu i Begovicu. Mogui se kladiti da bi poslije ova 2 meca Begovic ostao na golu BIH.
Tacno tako,ali kod ovoga mnogi zatvaraju oci. Ne znam samo sta je Susic kriv ,kad mu je covijek lijepo slao pozive i davao ogromne sanse da dobije jedinicu. Uz to branio je Begovic i protiv Svedske,gdje je primio 4 gola,sve mu je bilo oprosteno i niko ga nije kritikovao za bilo sta,ne zna sta on hoce vise,i cime se to on smatra.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 avg 2011, 12:54

Edo_77 je napisao/la:Nisi upravu. U Slvackoj bi Begovic branio cijelu utakmicu. hasagic je bio povrijedjen i kad ih je Begovic izvisio, onda je Avdukic ekspresno odputovao u Slovacku.

Evo recimo da si ti selektor!
Imas tu utakmicu preko bare, protiv mexica!
Jedan perspektivan golman te moli da ostane da se izbori za mjesto prvog golmana, a nasuprot sebe u toj borbi ima jaku konkurenciju!Po svemu sudeci, tvoj golmana ima vece sanse!
Ti bi:
1. dopustio da ostane, jer to moze samo koristiti reprezentaciji
2. vaznija je prijateljska utakmica, moze on u klubu biti i drugi golman

Napomena, mjesto golmana je mnogo teze izboriti u odnosu na druge pozicije u timu!Jednom kada stanes, samo te povreda ili jako lose branjenje mogu skinuti!
Begovic je shvatio da selektor ima dvostruke arsine!
Dzeku je pustio iz slicnih razloga, ibricica postedio, pa ga ovaj obruko, a niko nista!Nedavno je izostavio igrace iz rusije, da ih postedi pred kljucne uutakmice!
Ko je ovdje lud!

Begovic jeste pogrijesio, ali sa razlogom!
Susic je trebao dati do znanja, nema nikom postede i cao.
MOZAK je napisao/la:
Aha ,onda su i Hercules,Freiburg,Augsburg vrhunski klubovi jer su u jakim ligama?
De malo spustite stvari na zemlju,Stoke je jedan prosjecan klub u ligi i nista vise.

Begovic je odlican talentovan golman,ali niko mu ne smije dati za pravo da se zayebava sa reprezentacijom samo sto brani u engleskoj ligi.

Pa ako je do golmana,a ne kluba ,zasto onda poredis gdje ko brani?
Pa nisam papagaj da ti ponavljam, procitaj cjeli post!
Braniti u jednoj od najacih liga na svjetu, i biti medju najboljim golmanima te lige, zar je potreban ikakav komentar!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 avg 2011, 13:03

MOZAK je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Nisi upravu. U Slvackoj bi Begovic branio cijelu utakmicu. hasagic je bio povrijedjen i kad ih je Begovic izvisio, onda je Avdukic ekspresno odputovao u Slovacku.

Evo recimo da si ti selektor!
Imas tu utakmicu preko bare, protiv mexica!
Jedan perspektivan golman te moli da ostane da se izbori za mjesto prvog golmana, a nasuprot sebe u toj borbi ima jaku konkurenciju!Po svemu sudeci, tvoj golmana ima vece sanse!
Ti bi:
1. dopustio da ostane, jer to moze samo koristiti reprezentaciji
2. vaznija je prijateljska utakmica, moze on u klubu biti i drugi golman

Napomena, mjesto golmana je mnogo teze izboriti u odnosu na druge pozicije u timu!Jednom kada stanes, samo te povreda ili jako lose branjenje mogu skinuti!
Begovic je shvatio da selektor ima dvostruke arsine!
Dzeku je pustio iz slicnih razloga, ibricica postedio, pa ga ovaj obruko, a niko nista!Nedavno je izostavio igrace iz rusije, da ih postedi pred kljucne uutakmice!
Ko je ovdje lud!

Begovic jeste pogrijesio, ali sa razlogom!
Susic je trebao dati do znanja, nema nikom postede i cao.
Eto hajde recimo kao sto kazes da sam selektor.
Imam tu utakmicu preko bare. Imam u glavi par stvari. Imam mladog perspektivnog golmana koji je osvojio mjesto prvog golmana u premijerligi te sezone, stoji vec na golu Stokea 5-6 mjeseci, dakle siguran na golu. Imam u glavi da me taj isti golman izradio za Slovacku(mrzim kad me neko izradi).
Eh sada on mene moli da ostane da se izbori za mjesto prvog golmana, kazes? Zasto, zar nije vec prvi golman 5-6 mjeseci, dakle dolazkom u Meksiko ga sigurno nebi izgubio. Al hajmo reci, zove me asmir i kaze, slusaj ja bi trazio postedu jer zelim da se koncentrisem na Stoke. Ja bi rekao ovako, slusaj Asmire, izradio si me za Slovacku poslednji mec, nisi se javljao na telefon i svi smo ljuti na tebe. Ja mislim da ako dodjes u Meksiko da cemo svi zaboraviti slucaj iz Slovacke. Dobices jos jednu sansu da se izboris za mjesto prvog golmana. Branicete oba po poluvrijeme. Ako se ne odazoves ovaj put, nemogu ti garantovati kada ces postati prvi golman. Jer povjerenje koje smo imali prema tebi je uzdrmano u slucaju Slovacka, strucni stab i igraci su ti zamjerili, al obecavam da ce se sve izgalditi ako dodjes u Meksiko.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 avg 2011, 13:08

Edo_77 je napisao/la:Eto hajde recimo kao sto kazes da sam selektor.
Imam tu utakmicu preko bare. Imam u glavi par stvari. Imam mladog perspektivnog golmana koji je osvojio mjesto prvog golmana u premijerligi te sezone, stoji vec na golu Stokea 5-6 mjeseci, dakle siguran na golu. Imam u glavi da me taj isti golman izradio za Slovacku(mrzim kad me neko izradi).
Eh sada on mene moli da ostane da se izbori za mjesto prvog golmana, kazes? Zasto, zar nije vec prvi golman 5-6 mjeseci, dakle dolazkom u Meksiko ga sigurno nebi izgubio. Al hajmo reci, zove me asmir i kaze, slusaj ja bi trazio postedu jer zelim da se koncentrisem na Stoke. Ja bi rekao ovako, slusaj Asmire, izradio si me za Slovacku poslednji mec, nisi se javljao na telefon i svi smo ljuti na tebe. Ja mislim da ako dodjes u Meksiko da cemo svi zaboraviti slucaj iz Slovacke. Dobices jos jednu sansu da se izboris za mjesto prvog golmana. Branicete oba po poluvrijeme. Ako se ne odazoves ovaj put, nemogu ti garantovati kada ces postati prvi golman. Jer povjerenje koje smo imali prema tebi je uzdrmano u slucaju Slovacka, strucni stab i igraci su ti zamjerili, al obecavam da ce se sve izgalditi ako dodjes u Meksiko.
Jesi je skladio, nebi ni kupusovic :shock:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ i 5 gostiju.