Prije je moglo za 2 sataSova je napisao/la:Kažu može se pasoš dobit za 2 dana ako je hitna situacija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prije je moglo za 2 sataSova je napisao/la:Kažu može se pasoš dobit za 2 dana ako je hitna situacija
Momci su prihvaceni odlicno, cak im se vise gleda kroz prste nego nasim igracima. Pod nasim mislim na ove koji su prosli sve skole FK Sarajeva. Ali to je nesto tipicno za nas, uvijek smo bili tolerantniji prema igracima koji bi dosli sa strane nego prema nasoj "djeci". Muminovic je ekstra pojacenje bio i moze se reci da je jedan od miljenika navijaca. Nijedan od njih dvojice nisu, kao sto si i sam rekao, incidentni. Belosevica ne poznajem licno ali je zasigurno pravo pojacanje za klub. O Spalevicu necu trositi rijeci, samo mogu reci da nikada ne bi mogao zaigrati za Sarajevo nakon svega.Ognjeslav je napisao/la:Pitanje: kako su prihvaceni Muminovic i Belosevic u Sarajevu (ne mislim na klub vec na grad)? Obojica su bili momci za primjer (Zoka pogotovo) i nisu incidentni (za razliku od Spaleta koji ne smije mrdnut' nigdje otkako je u Olimpiku, ali sam je kriv za to), ali svejedno, rivalitet je u pitanju, sportski iznad svega i zanima me kako gledate na njih.
Hvala na korektnom odgovoruMegaloman je napisao/la:Momci su prihvaceni odlicno, cak im se vise gleda kroz prste nego nasim igracima. Pod nasim mislim na ove koji su prosli sve skole FK Sarajeva. Ali to je nesto tipicno za nas, uvijek smo bili tolerantniji prema igracima koji bi dosli sa strane nego prema nasoj "djeci". Muminovic je ekstra pojacenje bio i moze se reci da je jedan od miljenika navijaca. Nijedan od njih dvojice nisu, kao sto si i sam rekao, incidentni. Belosevica ne poznajem licno ali je zasigurno pravo pojacanje za klub. O Spalevicu necu trositi rijeci, samo mogu reci da nikada ne bi mogao zaigrati za Sarajevo nakon svega.Ognjeslav je napisao/la:Pitanje: kako su prihvaceni Muminovic i Belosevic u Sarajevu (ne mislim na klub vec na grad)? Obojica su bili momci za primjer (Zoka pogotovo) i nisu incidentni (za razliku od Spaleta koji ne smije mrdnut' nigdje otkako je u Olimpiku, ali sam je kriv za to), ali svejedno, rivalitet je u pitanju, sportski iznad svega i zanima me kako gledate na njih.
Mi prema Slaviji ne osjecamo taj vid rivaliteta kao recimo prema Zeljeznicaru. Ne pokusavam umanjiti sportske rezultate Slavije ali jednostavno radi se o klubu sa kojim se ne tako davno pocelo igrati i tek je zadnjih par sezona u vrhu bh fudbala. Rivalitet sa Sirokim i Zrinjskim postoji tako da sam siguran da ce u slucaju da Slavija nastavi sa ovakvim rezultatima i taj vid rivaliteta uskoro doci. To je u interesu i jednog i drugog kluba.
Ma normalno da mora proci barem koje desetljece dok to sve ne bude na istom nivou kao derbiji izmedju Sarajeva i Zeljeznicara. Ali ako Slavija odradi jos dvije-tri ovakve sezone to ce sigurno biti na nivou utakmica sa Sirokim i Zrinjskim, a uz to jos dodaj i taj "lokalni" smek. Meni, a i vecini navijaca Sarajeva, su utakmice sa ova dva hercegovacka kluba odmah poslije derbija: kako zbog kvalitetnog fudbala tako i zbog uslova igre - dole nam je recimo sudjenje zadnjih par sezona uvijek bilo fer. A koliko sam upucen u situaciju kod vas, Slavija i nije daleko od toga. Naravno, ne trebamo biti licemjerni pa reci da tu ne postoji rivalitet i iz nekih drugih aspekata ali cak ni to ne mora biti nesto negativno, naprotiv.Ognjeslav je napisao/la:Hvala na korektnom odgovoru. Naravno da nemate taj vid rivaliteta kao prema Zelji, generacije su odrasle uz sarajevski derbi i ne moze se to preko noci promjeniti bez obzira na lose rezultate Zelje ili dobre rezultate Slavije.
Poslije treceg pretkola ide play-off i onda idu grupe evropske ligenick je napisao/la:jedno pitanje poslije treceg pretkola ima jos jedno "kolo" pa grupna faza ili?
a koja je razlika izmedju plej ofa i recimo 3 pretkola,po sistemu igranja?ultra@rajvosa je napisao/la:Poslije treceg pretkola ide play-off i onda idu grupe evropske ligenick je napisao/la:jedno pitanje poslije treceg pretkola ima jos jedno "kolo" pa grupna faza ili?
Ne bi UEFA bila UEFA da ne komplikujelolo je napisao/la:onda su ga jednostavno mogli nazvati, 4. pretkolo
ok hvala jarane nepase mi ovaj raspored nikako ali haj heheheheeh imao sam nesto u planu pa sam trazio rasporedBegA_SA je napisao/la:1. kolo:
Sarajevo – Sloboda
2. kolo:
Modriča – Sarajevo
3. kolo
Sarajevo – Velež
4. kolo:
Olimpik - Sarajevo
5. kolo:
Sarajevo – Travnik
6. kolo:
Sarajevo - Laktaši
7. kolo: