Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 22:56

Ma u onaj naš stari Juve i Rooney bi bio prinova, a ne pojačanje! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 16 avg 2011, 23:05

vidjecemo za 10 dana sta i kako stojimo UDINESE je jako dobra ekipa vidjeli smo veceras

e sad potrosili smo 72.5 miliona eura ovo su nam pojacanja PRRLO I OSTALI su dosli dzabe ili jako malo novca smo dali za njih e sad jel ovo sve u ratama ili u gotovini nije bitno suma je velika sad jesmo li mogli dovesti 4 ekstra zvucna imena za ove pare ili ne i koliko ovi igraci vrijede i jesu li dostojni JUVEA vidjecemo vrlo brzo a ja nisam neki optimista volio bih da grijesim

Mirko Vučinić 27 15.000.000 € .
Arturo Vidal 24 10.500.000 € .
Stephan Lichtsteiner 27 10.000.000 € .
Fabio Quagliarella 28 10.500.000 € .
Alessandro Matri 26 15.500.000 € .
Marco Motta 25 3.750.000 € .
Simone Pepe 27 7.500.000 € .
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 23:08

Paša moj solidni, mi smo potrošli samo trećinu od navedenog, dakle oko 24 miliona...

Mi smo sve ove igrače kupili, a otplativat ćemo ih na rate...

Umjesto 15, ovog ljeta smo za Vučinića potrošili samo 5.

Nadam se da razumiješ! :D
Ž '21!

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 16 avg 2011, 23:11

Bianconeri1988 je napisao/la:Paša moj solidni, mi smo potrošli samo trećinu od navedenog, dakle oko 24 miliona...

Mi smo sve ove igrače kupili, a otplativat ćemo ih na rate...

Umjesto 15, ovog ljeta smo za Vučinića potrošili samo 5.

Nadam se da razumiješ! :D
napisao sam ja vec u postu ili rate ili gotovina nije bitno vidjecemo na terenu koliko ko vrijedi

ja ne znam koliko ko od vas prati JUVE ja jako dugo negdje oko 20,21 godine al ne mogu se pomiriti sa cinjenicom da mozemo dovoditi ovakve igrace pa svi ovi koje smo doveli ne bih ni u drugom timu ONOG JUVEA igrali jednostavno mi nije jasna politika a para sigueno imamo za dovodenje ektra klasa igraca samo kad se sjetim JUVEA
bufon,nedved,emerson,ferara,trezeguet,alex,thuram,ibrahimovic,zambrota,pessotto itd... strasni i sad ovo :evil:
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 16 avg 2011, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 23:17

Izgleda da ovo oko Carlos Eduarda i nije patka.

Sport Mediaset navodi kako će Carlos Eduardo potpisati u petak, visina transfera 18 miliona €.

Nešto ste pisali kako je Vargas precjenjen, a u suštini i jeste, samo je problem što je Marotta uvijek pored novca htio Fiorentini i da uvali nekog od ovih naših levata, a iz Fiorentine su tražili isključivo novac.

Taj transfer se može zaključiti i za 12 miliona...Isto kao što je bilo sa Vidalom...

Bayer je tražio 15-16 miliona, Marotta im nudio Sissoka, oni nisu htjeli i na kraju su se cjenkali i našli na sredini...
Ž '21!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 16 avg 2011, 23:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Marotta dovodi igrače iz Serie A koji su na neki način prekucali tu ligu...

Zašto je Bayern najbolji klub u Njemačkoj, zato što uništava konkurenciju kupujući im najbolje igrače, Marotta radi nešto slično tome...

Doveo je igrače koji su po ko zna koji put pišem među najboljim na svojim pozicijama i ako ništa oni će nam garantovati uspjeh u Serie A, što je primarni cilj, pa tek kad budemo ganjali neki uspjeh u Ligi prvaka onda ćemo dovoditi i igrače iz drugih liga.

Ovo je neki moj zaključak! :D
I meni izgleda da je to tako, ali opet mi se ne svida ta politika, volio bih da pored tog vec gradimo ekipu za nesta vise od tog primarnog cilja :)

Kao sto si vec govorio Nasri, i meni je sada on ta neka zelja :lol:
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 17 avg 2011, 00:48

Bianconeri1988 je napisao/la: Marotta dovodi igrače iz Serie A koji su na neki način prekucali tu ligu...

Zašto je Bayern najbolji klub u Njemačkoj, zato što uništava konkurenciju kupujući im najbolje igrače, Marotta radi nešto slično tome...

Doveo je igrače koji su po ko zna koji put pišem među najboljim na svojim pozicijama i ako ništa oni će nam garantovati uspjeh u Serie A, što je primarni cilj, pa tek kad budemo ganjali neki uspjeh u Ligi prvaka onda ćemo dovoditi i igrače iz drugih liga.

Ovo je neki moj zaključak! :D
Bayern u Bundesligi je nesto potpuno drugacije od Juventusa u Serie A, pogotovo sad. I Martinez je dosao iz Catanije u kojoj je proveo dosta vremena u udarnom sastavu, pa je ispao flop. A ne moze se reci da je pred njim vrhunac karijere. Mada moram napomenuti da ne vjerujem da je Marotta zelio praviti okosnicu tima oko Martineza, ali cijena koju je platio je definitivno prenapuhana za takvog igraca. Mi smo zbog Secca i ostalih okupatora i nesposobnjakovica izgubili 5 godina, razumljivo je da imamo kratak fitilj sa novim direktorom sporta.

Sto se tice Vargasa ocito je da i Fiorentina zeli "uvaliti" igraca kao sto je Catania uradila sa El Malakom jer znaju da imamo pare i da nam je potreban igrac. Marotta je budala ako misli da je Peruanac vrijedan tih €15m zato sto je igrao u Serie A sa jednom Fiorentinom, dok je Bastos puno bolji igrac (sto smo imali i veceras priliku vidjeti) bez obzira sto dolazi iz Francuske. Mozda i trazi vecu platu od Vargasa, ali puno je manji rizik da opet imamo visemilionski flop, sa visokom platom i blizu cetvrte decenije zivota.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 avg 2011, 00:49

A jesmo aktivni :D!

Dobro dosao @Wild Boy ;)

Da se vratim na mogući dolazak Carlos Eduardo, ima momak talenta, sjećam ga se još iz Hoffenheima, jer sam često gledao utakmice, samo dobili bi još jednog igrača koji je sebičan, toga se dobro sjećam jer često nije htio dodati loptu Vedi, nego nešto pokušavao sam :D. Dalje bio je povrijeđen mnogo vremena tako da bi to bila ludost, još 18 miliona :roll: !

Još kad znamo da za 25 miliona ( i manje) može dovesti Hazarda ili Matu ili Nasrija ili Hondu (moja želja) ( a jesam, dosadan sa ovim :mrgreen:?)

Evo dolazi nam Barnetta, bićemo mala Švica :lol: !
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 avg 2011, 00:53

Barnettin agent je rekao kako on neće napuštati Bayer ovog ljeta...

A to za Eduarda, ja mislim da od Krasića ne može biti sebičniji :lol: :lol:

Doveli bi mi njega u red, nije Juve Hoffenheim ili Rubin... :D
Ž '21!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 avg 2011, 00:58

Sportitalia ipak tvrdi da će Carlos Eduardo završiti u Marseilleu, navodno Valbuena prelazi u Arsenal, a Deschamps u Brazilcu vidi zamjenu...

A nek ide, ako je sebičan i fizički nespreman :D
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 avg 2011, 01:10

@Bianconeri1988

Ma za Barnettu sam procitao na juve fans :D, zezao se malo!

A za sebičnost, zato sam napisao dobili bi još jednog igrača koji je sebičan :mrgreen: !

A vjerujem da bi to Conte doveo u red, zamisli kad bi ga Conte samo ružno pogledao ili "napikao" Montera na njega :lol: :lol:
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 avg 2011, 01:13

Ma šteta što nema više Sissoka u ekipi, prije je bio Thuram, nedavno Sissoko, a sad nikog nema, jedno zajedničko tuširanje poslije treninga ili tekme bi rješilo sve nesporazume :lol: :lol: :lol:
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 17 avg 2011, 02:36

Mash'Allah, sto je aktivna tema ovih dana. Svako dobro @wild boy :)

Carlos eduardo...

[youtube][/youtube]

Po meni bi bilo presvise dati 18 mil za ovog igraca. I ako je mlad, tehnicki potkovan, malo mu je previsoka cijena.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 avg 2011, 08:17

@Wildboy pozzz i dobro došao... što nas ima MašaAllah :lol: :D :mrgreen:

Ja imam šal Juventusa koji uvijek nosim kada gledam utakmicu, star je i izraubovan što se vidi na njemu ali ja to lijepo operem, čuvam i samo za tekmu je spreman uvijek... ne bih ga dao nema novca :) :mrgreen:

Gledam sinoć Bastosa i Cissokha kako dobro sarađuju na lijevoj strani, kad jedan ode naprijed drugi mu čuva leđa i obratno... kako sam volio vidjeti ih obojicu u našem dresu.

Približava se tekma protiv Udinesea, sinoć sam ih gledao, dobro igraju, malo ih je presjekao onaj gol koji su rano primili ali dobro su nastavili, Handanović dobar i ekstra je branio, Di Natale imao onaj jak slobodnjak, odigrali su korektno i morati će dobro zapeti protiv Arsenala, tu vidim našu šansu.
Kakav god rezultat bude morati će dati 150% svojih mogućnosti a to će donijeti umor.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 17 avg 2011, 08:36

ramiral je napisao/la:@Wildboy pozzz i dobro došao... što nas ima MašaAllah :lol: :D :mrgreen:

Ja imam šal Juventusa koji uvijek nosim kada gledam utakmicu, star je i izraubovan što se vidi na njemu ali ja to lijepo operem, čuvam i samo za tekmu je spreman uvijek... ne bih ga dao nema novca :) :mrgreen:

Gledam sinoć Bastosa i Cissokha kako dobro sarađuju na lijevoj strani, kad jedan ode naprijed drugi mu čuva leđa i obratno... kako sam volio vidjeti ih obojicu u našem dresu.

Približava se tekma protiv Udinesea, sinoć sam ih gledao, dobro igraju, malo ih je presjekao onaj gol koji su rano primili ali dobro su nastavili, Handanović dobar i ekstra je branio, Di Natale imao onaj jak slobodnjak, odigrali su korektno i morati će dobro zapeti protiv Arsenala, tu vidim našu šansu.
Kakav god rezultat bude morati će dati 150% svojih mogućnosti a to će donijeti umor.
Jesu oni dobri, nema dalje, ali treba dodati i to da je Arsenal katastrofa... Svaki im je pas išao nazad i onda pokušaj solo prodora, a Udinese beton nazad...
Mislim da treba šansu tražiti u posjedu lopte jer ako Juve prepusti njima da kontrolišu sredinu ne gine poraz...
U suprotnom možemo se nadati povoljnom rezultatu.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 avg 2011, 08:41

Ne sumnjam da će Conte posložiti vezni red koji će držati posjed na našoj strani i vršiti razvlačenje protivnika, šansa su nam i njihova dva stopera, mislim da ih naša navalna linija može razvući kao jufku, samo ih držati na posjedu i daleko od Buffona najmanje 30 metara.

I da vam šapnem nešto -
FOOOOORZZZZZAAAA JUUUUUUVVVVVEEEEEE

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 17 avg 2011, 10:32

mdss dzenan01 juventus 0244 Big Ben ramiral

Hvala momci na dobrodošlici 8-)

Ja jučer sa foruma otišao oko 10 navečer i sada se vratim i vidim nove 4 stranice napisali ima sam sve više i više mnogo se piše :D

Ja Vargasa nemogu nikako da vidim u našem svetom dresu em je preskup i ima 27 godina a odlično bi nam došao recimo Nasri za kojih 20-25 miliona za kojeg mi nebi bilo žao novca dati a ne da bacamo bezveze 15-20 miliona za Vargasa ;) Naravno i Hondu odmah dovest prejeben igrač :D 8-)

29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FORZA JUVE :!:
FORZA JUVE!

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 17 avg 2011, 10:57

Eto sada sam malo gledao temu Chelsea i vidio da se tamo spominje da do kraja tjedna Alex potpisuje za nas za kojih 9 miliona mislim da bi nam on bio odlično pojačanje za obranu.Ima odličan šut svi znaju o kakvu udarcu govorim tko je gledao Liverpool-Chelsea utakmicu prije godinu dvije kada je Alex iz slobodnjaka sa 30-ak metara pogodio...Dobra potez uprave ako ga kupe.

FORZA JUVE!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 avg 2011, 11:07

@wildboy legendo samo neka nas ima...

Čitao sam za Alexa i bio bi po meni dobar potez uprave
Nasri također.. jednom i nakon Pirla i Vidala još jedna zvijezada da potpiše a ostaje nam riješiti se hadalja Amaurija, Grygere i Motte.. ne mogu da bilivim da će nam Motta biti back-up bočni igrač... pa dođe mi da se ranim, frajer je prošle sezone bio ekstremno loš.. valjda će ga utrapiti negdje..
Iaquintu monogo više poštujem od frizurice i da nije imao toliko nesreće oko povreda dao bi više sigurno

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 17 avg 2011, 11:15

ramiral je napisao/la:@wildboy legendo samo neka nas ima...

Čitao sam za Alexa i bio bi po meni dobar potez uprave
Nasri također.. jednom i nakon Pirla i Vidala još jedna zvijezada da potpiše a ostaje nam riješiti se hadalja Amaurija, Grygere i Motte.. ne mogu da bilivim da će nam Motta biti back-up bočni igrač... pa dođe mi da se ranim, frajer je prošle sezone bio ekstremno loš.. valjda će ga utrapiti negdje..
Iaquintu monogo više poštujem od frizurice i da nije imao toliko nesreće oko povreda dao bi više sigurno
Ma sumnjam da će Nasri kod nas makar bi ga jako volio da vidim u crno-bijeloj kombinaciji :D
City će njga uzet ako je njemu do para neka samo ide nama netreba takav igrač ovdje će doći jedino ako volio naš klub a ne zbog silne love koje mu nude City ;)
Za nas odlično pojačanje bi bio Honda jedno 15-ak miliona bi se dalo izdvojiti za njega i ne bi sigurno pogriješili njegovim dovođenjem.

FORZA JUVE!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.