NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

nostradamus

Re: NK Travnik

Post Postao/la nostradamus » 16 avg 2011, 20:11

LudLo 4 je napisao/la:Cevapcici jel vam i do sada bio ulaz 7KM ? (mislim na ovu sezonu)
:D :D :D Hajde nek i mi imamo nesto dobro...
Ne stari cjena je bila 5 i stvarno mislim da je ovo sramota ako su povisili na 7.Nisam jos vidio plakate ali sam nacuo nesto maloprije.Ako je istina tacno ne treba niko od Travnicana doci na tekmu.Nikome nije stalo do te 2 marke,ali taman ima najava da ce biti dosta raje a oni zaseru sa cjenom.Ma sve to ona seljacina sportski direktor i igrac sa 39 g. sarajka sere,zato slabo raja i dolazi.
E hajde provjericu to da budem 100posto siguran...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 avg 2011, 20:14

nostradamus je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Cevapcici jel vam i do sada bio ulaz 7KM ? (mislim na ovu sezonu)
Ne stari cjena je bila 5 i stvarno mislim da je ovo sramota ako su povisili na 7.Nisam jos vidio plakate ali sam nacuo nesto maloprije.Ako je istina tacno ne treba niko od Travnicana doci na tekmu.Nikome nije stalo do te 2 marke,ali taman ima najava da ce biti dosta raje a oni zaseru sa cjenom.Ma sve to ona seljacina sportski direktor i igrac sa 39 g. sarajka sere,zato slabo raja i dolazi.
Ma jeste 7KM sigurno,a interesovalo me jel bio do sad tako.Uglavnom daBogda im za lijekove zatrebalo ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 16 avg 2011, 20:52

LudLo 4 je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:
Ma jeste 7KM sigurno,a interesovalo me jel bio do sad tako.Uglavnom daBogda im za lijekove zatrebalo ;)
E ovako .Prava informacija je sljedeca.Ulaz za natkrivenu tribinu na kojoj cete i vi biti,boks za goste ja na njoj su digli na 7 km.A cjena za onu malu nenatkrivenu tribinu na zapadu je 5 km.
I da znas iskreno se pridruzujem tvojim zeljama.
Jbm im ma.... obecali su semafor ,a znas sta smo dobili .Eto vidjeces u subotu.Stavili ljudi ceradu iza gola da raja ne moze ni sa livade gledati.Valjda im od para za semafor ostalo za ceradu.
Ma ovo ovako vise ne ide.Ili treba vise ama bas niko da ne ide dole,ili da se ponovo organizujemo,pa da prekinemo par tekmi,je... nekom ma... ,sarajki i ostaloj bagri,kako ih nije sramota.
Misle eto doce vas dosta ,pa da vam uzmu pare,a nas ko je.. i tako ne igraju za raju ovdje odavno.Ma nemojte im ni vi platiti .
Kreteni konacno napravimo dobar rezultat u gostima ,imamo dobru tekmu sljedecu i umjesto da se karta snizi na 2 i 3 marke privuce raja napuni stadion oni je povecaju...
Ma nema ovo je sve otislo u p.m. ne znam hocu li i ici na pirotu u subotu popizdio sam...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 avg 2011, 00:17

Ma treba Sarajki za kafe pa digao cijenu za 2 km. Nije skinuo onu Joma trenerku sto godina. Nek ide u svoje Bratstvo i povede Varupu i još onih par levata. Jebote kad se sjetim da su njemci htjeli uzeti Pirotu. Danas bi imali extra stadion, vjerovatno bi mlada repka igrala, a i Travnik bi imao mladu i kvalitetnu ekipu jer bi vodili klub školovani ljudi i bilo bi para. Ovako Sarajka zarađuje lovu na nama i Manijacima, samo kreten može frku izazvati radi skupoće karte. Taman se stvorili dobra atmosfrea doće dosta raje iz Sarajeva i on diže na 7 KM.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 17 avg 2011, 00:24

E ovako .Prava informacija je sljedeca.Ulaz za natkrivenu tribinu na kojoj cete i vi biti,boks za goste ja na njoj su digli na 7 km.A cjena za onu malu nenatkrivenu tribinu na zapadu je 5 km.
I da znas iskreno se pridruzujem tvojim zeljama.
Jbm im ma.... obecali su semafor ,a znas sta smo dobili .Eto vidjeces u subotu.Stavili ljudi ceradu iza gola da raja ne moze ni sa livade gledati.Valjda im od para za semafor ostalo za ceradu.
Ma ovo ovako vise ne ide.Ili treba vise ama bas niko da ne ide dole,ili da se ponovo organizujemo,pa da prekinemo par tekmi,je... nekom ma... ,sarajki i ostaloj bagri,kako ih nije sramota.
Misle eto doce vas dosta ,pa da vam uzmu pare,a nas ko je.. i tako ne igraju za raju ovdje odavno.Ma nemojte im ni vi platiti .
Kreteni konacno napravimo dobar rezultat u gostima ,imamo dobru tekmu sljedecu i umjesto da se karta snizi na 2 i 3 marke privuce raja napuni stadion oni je povecaju...
Ma nema ovo je sve otislo u p.m. ne znam hocu li i ici na pirotu u subotu popizdio sam...
Ma realno i jest bolje sto ne mogu gledati gore sa njive,pa nije treca liga drugi red,nego "premier liga" a frajer sa sijena gleda tekmu i dole se na Sehica baca vrljikom :roll:
Opet napravili su dobru stvar sto je i vama i nama 7KM,mada i ja mislim da je pretjerano,ali barem imamo gdje biti kad su oni u Mostaru htjeli na onu skelu naplatiti 10KM,onda ne zalim ni vama 7KM mada i dalje zelim tim ljudima sto su povecali tu cijenu da im za lijekove zatreba.I koliko se ja sjecam od prije mi gdje budemo nije natkriveno :mrgreen:
Uzdravlje i vidimo se u subotu ;)
||| FKZeljeznicar |||

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 avg 2011, 00:30

Ma realno i jest bolje sto ne mogu gledati gore sa njive,pa nije treca liga drugi red,nego "premier liga" a frajer sa sijena gleda tekmu i dole se na Sehica baca vrljikom :roll:
Opet napravili su dobru stvar sto je i vama i nama 7KM,mada i ja mislim da je pretjerano,ali barem imamo gdje biti kad su oni u Mostaru htjeli na onu skelu naplatiti 10KM,onda ne zalim ni vama 7KM mada i dalje zelim tim ljudima sto su povecali tu cijenu da im za lijekove zatreba.I koliko se ja sjecam od prije mi gdje budemo nije natkriveno :mrgreen:
Uzdravlje i vidimo se u subotu ;)[/quote]

e fakat gostujući boks je djelimično natkriven, znači karta 6 KM, bujrum dođite, barem su ćevapi jeftiniji, jbg kad nam seljak vodi klub, kažem ti dolazili prije par godina neke švabe i htjeli uzeti cijeli kompleks, oni bi tu gradili i neke poslovne objekte, a za uzvrat napravili salu i stadion i sufinansirali klub ali seljak neda, danas bi cijeli stadion bio natkriven i nebi gledali u onu livadu, sretno u subotu i samo da nebude belaja i sudijskih marifetluka.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 avg 2011, 00:31

Sta kukate radi dvije marke, ko da ce ti biti bolje ako ti one ostanu u dzepu :roll:

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 17 avg 2011, 00:33

travnicanin je napisao/la:Ma realno i jest bolje sto ne mogu gledati gore sa njive,pa nije treca liga drugi red,nego "premier liga" a frajer sa sijena gleda tekmu i dole se na Sehica baca vrljikom :roll:
Uzdravlje i vidimo se u subotu ;)
e fakat gostujući boks je djelimično natkriven, znači karta 6 KM, bujrum dođite, barem su ćevapi jeftiniji, jbg kad nam seljak vodi klub, kažem ti dolazili prije par godina neke švabe i htjeli uzeti cijeli kompleks, oni bi tu gradili i neke poslovne objekte, a za uzvrat napravili salu i stadion i sufinansirali klub ali seljak neda, danas bi cijeli stadion bio natkriven i nebi gledali u onu livadu, sretno u subotu i samo da nebude belaja i sudijskih marifetluka.[/quote]

Ma zabi mu tetki ;)

Ja cekam da me neko pozove da se ponudi da mi plati cevape a niko jos nista :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 avg 2011, 00:34

aS_Roma je napisao/la:Sta kukate radi dvije marke, ko da ce ti biti bolje ako ti one ostanu u dzepu :roll:
nekom penzioneru hoće

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 17 avg 2011, 00:36

Nostradamus hajd' obustavi živ bio. Omrznut ćeš nam tu finu čaršiju, prepunu Željinih navijača (ne računam ovu novu balavurdiju kojoj i ti vjerovatno pripadaš. Tvoja mržnja prema Želji mi više liči na jednog pitarskog kompleksaša). Neki dan sam bio u Travnikui uvijek fin osječaj. Dobijte ako ste bolji i gotova stvar. Kao neki problem dobiti ovog Želju, nemojte da se bezveze se prepucavamo. Travnik je vazda bio naš i mi ga tako doživljavamo.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 avg 2011, 00:44

rodom s Mejtaša je napisao/la:Nostradamus hajd' obustavi živ bio. Omrznut ćeš nam tu finu čaršiju, prepunu Željinih navijača (ne računam ovu novu balavurdiju kojoj i ti vjerovatno pripadaš. Tvoja mržnja prema Želji mi više liči na jednog pitarskog kompleksaša). Neki dan sam bio u Travnikui uvijek fin osječaj. Dobijte ako ste bolji i gotova stvar. Kao neki problem dobiti ovog Želju, nemojte da se bezveze se prepucavamo. Travnik je vazda bio naš i mi ga tako doživljavamo.
upravu si, samo da nebude nekih belaja, ko će sad razbijati glavu oko ove lige, nego kakav vam je to crnac došao na probu?neki tehničar?

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 17 avg 2011, 00:54

Pojma nemam, ne hodam po treninzima. Nikad više "igrača" nije cirkulisalo po Želji, a nikad gore nismo igrali (govorim generalno za ovu zadnju deceniju i kusur). Čudno je sve ovo. Talentovana djeca nam odlaze iz kluba, a da ne odigraju nijednu tekmu za prvi tim, a onda dolaze kao neki talenti iz p.m. da bi igrali. Čudan vakat, a sječam se kad ni lopte iza gola nije mogao svako dohvačati.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 avg 2011, 00:56

travnicanin je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Sta kukate radi dvije marke, ko da ce ti biti bolje ako ti one ostanu u dzepu :roll:
nekom penzioneru hoće
e svasta ...

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 avg 2011, 01:00

rodom s Mejtaša je napisao/la:Pojma nemam, ne hodam po treninzima. Nikad više "igrača" nije cirkulisalo po Želji, a nikad gore nismo igrali (govorim generalno za ovu zadnju deceniju i kusur). Čudno je sve ovo. Talentovana djeca nam odlaze iz kluba, a da ne odigraju nijednu tekmu za prvi tim, a onda dolaze kao neki talenti iz p.m. da bi igrali. Čudan vakat, a sječam se kad ni lopte iza gola nije mogao svako dohvačati.
Znam da vam je onaj Đip otišao, gledao sam momka dva puta i extra napadač

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 17 avg 2011, 01:12

Ma evo sad imaju dvojica prilično dobra (Hodžić i Vila), bolja od Džipa višestruko. Navodno ovog Hodžića kaparisao Liverpul, a i ovom drugom se traži destinacija. Ukratko, teško da će za nas ijedan ikad zaigrati. Eto to je naša realnost. Ne bitno, za ovu temu.
Nadam se dobroj i fer utakmici pa neka pobjedi ko više pokaže. Možda ne bi bilo loše ni nerješeno da se malo smire tenzije između Želje i Travnika. Nama je i bod dobar jer klub očito nema nekih pretjeranih ambicija, a niti sistema da se izdigne iznad ove smješne lige. Cilj je biti u vrhu svake godine, igrati (da ne kažem brukati se) po Evropi kolo ili dva i imati relativno stabilan budžet i to je to. Nažalost, nemamo znanja niti ljudskog potencijala za nešto više. Sve u svemu bod iz Travnika kao kuća, uz neku ludu sreću da možda pobjedimo. I ova nada za bodom je zahvaljujući Amaru jer prethodnih godina bi kec bio fix i to uz kvotu 1.20.

bismarck
Kontakt:

Post Postao/la bismarck » 17 avg 2011, 01:18

rodom s Mejtaša je napisao/la:Pojma nemam, ne hodam po treninzima. Nikad više "igrača" nije cirkulisalo po Želji, a nikad gore nismo igrali (govorim generalno za ovu zadnju deceniju i kusur). Čudno je sve ovo. Talentovana djeca nam odlaze iz kluba, a da ne odigraju nijednu tekmu za prvi tim, a onda dolaze kao neki talenti iz p.m. da bi igrali. Čudan vakat, a sječam se kad ni lopte iza gola nije mogao svako dohvačati.
Znam da vam je onaj Đip otišao, gledao sam momka dva puta i extra napadač
slabi ti taj pogled nešta, toliko je extra da je zavrsio u visočkoj Bosni, treca liga :lol: :lol:

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 17 avg 2011, 01:38

travnicanin je napisao/la:Znam da vam je onaj Đip otišao, gledao sam momka dva puta i extra napadač
hahahahhahahaha PA sto ga vi niste uzeli...eno ga bolan grije klupu u visockoj bosni..treci rang takmicenja..

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 17 avg 2011, 01:47

VisokoTM87 je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:Znam da vam je onaj Đip otišao, gledao sam momka dva puta i extra napadač
hahahahhahahaha PA sto ga vi niste uzeli...eno ga bolan grije klupu u visockoj bosni..treci rang takmicenja..
gledao ga u juniorima i bio dobar, a kod nas bi sigurno zabijao, jbg šta god dođe iz Želje kod nas proigra

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 17 avg 2011, 13:00

Kako igraju prinove iz Sloge? Znali se zašto Popović nije igrao čitavu kontra OlimpiCa?
Sloga Uskoplje

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 avg 2011, 16:19

rodom s Mejtaša je napisao/la:Nostradamus hajd' obustavi živ bio. Omrznut ćeš nam tu finu čaršiju, prepunu Željinih navijača (ne računam ovu novu balavurdiju kojoj i ti vjerovatno pripadaš. Tvoja mržnja prema Želji mi više liči na jednog pitarskog kompleksaša). Neki dan sam bio u Travnikui uvijek fin osječaj. Dobijte ako ste bolji i gotova stvar. Kao neki problem dobiti ovog Želju, nemojte da se bezveze se prepucavamo. Travnik je vazda bio naš i mi ga tako doživljavamo.
upravu si, samo da nebude nekih belaja, ko će sad razbijati glavu oko ove lige, nego kakav vam je to crnac došao na probu?neki tehničar?
Jeste lik se preziva Chafort i iz Kanade je ima video na Yt o njemu prema videu mali je drama, osim Zebe i Kojasevica ne znam ko ima bolju tehniku od njega, zna sa loptom, ali vidjecemo da li ce potpisati. Toliko. Eto nas po 3 boda i nadam se da neće biti krkanske igre, jel igraju oni mesari Sarajcic i varupa ? Nadam se da ne!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 8 gostiju.