Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 16 avg 2011, 23:22

the scouser je napisao/la:Evo Skysports javlja da se QPR interesuje za Degena.Covjek je trenutno cetvrti desni bek,odlicno bi bilo da ga se rijesimo,da jos malo rasteretimo platnu listu.
Trebalo bi ga kome "uvaliti",mada sad sam siguran da neće dobiti šansu tako da se ne brinem ni ako ostane. :D

Gled'o sam Arsenal večeras i mogu reći da sam prezadovoljan(naravno k'o navijač Liverpoola :mrgreen: ).Izuzetno loša partija i pored "mršave" pobjede od 1:0.

Odbrana dosta nesigurna,vezni red bez ideja.Spor protok lopte,kontre također,nema kreativnosti.Napad oslabljen neigranjem RvP-a,tako da je Chamak bio "zvijezda" večeri :mrgreen:(kamo sreće da igra protiv LFC-a umjesto RvP-a :roll: ) .Siguran sam da će najveću opasnost predstavljati upravo RvP,a također moram istaći zadovoljstvo što protiv L'poola neće igrati Song te odlični Gervinho(jedini koji je nešto pokušavao).

Revanš susret je već slijedeće sedmice(ako se ne varam) tako da će to stvarati dodatni pritisak "topdžijama".Treba istaći i da odavno nismo slavili u gostima kod Arsenala i vjerujem da je ovo idealna prilika(bolju nećemo imati zadugo).

Kod Arsenala neće biti:Songa,Gervinha,Diabya i vjerovatno Wilsherea i Nasria.
Liverpoolu nedostaju samo Skrtel i Gerrard. :D

Posljednji dueli ova 2 tima:

Arsenal Liverpool 1-1
Liverpool Arsenal 1-1
Arsenal Liverpool 1-0
Liverpool Arsenal 1-2
Liverpool Arsenal 4-4
Arsenal Liverpool 1-1
Arsenal Liverpool 1-1
Liverpool Arsenal 1-1
Liverpool Arsenal 4-1
Arsenal Liverpool 3-0

2 remia i 3 poraza na strani,vrijeme je za pobjedu ! 8-)
FK Pjetlovi

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 16 avg 2011, 23:25

the scouser je napisao/la:Evo Skysports javlja da se QPR interesuje za Degena.Covjek je trenutno cetvrti desni bek,odlicno bi bilo da ga se rijesimo,da jos malo rasteretimo platnu listu.
Johnson, Flanagan, Kelly, CARRAGHER, pa tek onda on :D :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 avg 2011, 23:27

Ako Arsenal bude igrao kao protiv Udinesea,mislim da ih Liverpool može pobijediti.Mada čisto sumnjam da će ponoviti onako lošu partiju.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2011, 01:01

Trenutno, najgora moguća stvar je podcjeniti Arsenal. Opasni su oni, a i sreća nam može lagano okrenuti leđa kao protiv Sunderlanda i onda smo nigdje. Nadam se da će KK dovoljno motivisati igrače, te se nadam da ćemo nadoknaditi onu nesreću iz prvog kola.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 17 avg 2011, 01:28

Rizah je napisao/la:Zvanično, Daniel Ayala potpisao za Norvich. Nastavlja se egzodus sa Anfileda za djecu, invalide i oronule starce.
Dva najperspektivnija engleska štopera su Garry Cahill i Showcross i oni su nasljednici Ferdinanda i Terryja. Tako da mi nikako nije jasno kako neko može njih dvojicu omalovažavati. Sad bih mijenjao i Skrtela i Aggera za Showcrossa.
Nikako ne znam zašto puštamo ovakve po meni solidne igrače sa mogućnosti napretka a ostavljamo one tipa Kyrgiakosa, čovjek po meni jedva zna trčati i dodati loptu, Ayala je za njega doktor znanosti i bio bi puno bolje rješenje kao četvrti stoper.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 avg 2011, 01:36

Carlo je napisao/la:Trenutno, najgora moguća stvar je podcjeniti Arsenal. Opasni su oni, a i sreća nam može lagano okrenuti leđa kao protiv Sunderlanda i onda smo nigdje. Nadam se da će KK dovoljno motivisati igrače, te se nadam da ćemo nadoknaditi onu nesreću iz prvog kola.
Svakako ne bi trebali podcijeniti Arsenal,da nam se to ne odbije od glavu kao protiv Sunderlanda.Arsenal će protiv nas igrati i u jačem sastavu.Ali kada je jedan Udinese mogao da ih onako da kažem demolira na njihovom stadionu onda možemo i mi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 avg 2011, 01:48

neutralan__ je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Trenutno, najgora moguća stvar je podcjeniti Arsenal. Opasni su oni, a i sreća nam može lagano okrenuti leđa kao protiv Sunderlanda i onda smo nigdje. Nadam se da će KK dovoljno motivisati igrače, te se nadam da ćemo nadoknaditi onu nesreću iz prvog kola.
Svakako ne bi trebali podcijeniti Arsenal,da nam se to ne odbije od glavu kao protiv Sunderlanda.Arsenal će protiv nas igrati i u jačem sastavu.Ali kada je jedan Udinese mogao da ih onako da kažem demolira na njihovom stadionu onda možemo i mi.
Ja bih bio prezadovoljan da nas vi demolirate a zavrsi kako je zavrsilo..
Celik!3,2,2.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 avg 2011, 11:11

ja ne znam zasto sada svi pricaju o arsenalo kao o kanti za nabijanje... ja sam siguran da i ako pobjedimo to nece biti lako.
You are someone else I am still right here

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 avg 2011, 11:19

fera je napisao/la:
ja ne znam zasto sada svi pricaju o arsenalo kao o kanti za nabijanje... ja sam siguran da i ako pobjedimo to nece biti lako.
bili bi ludo podcijeniti arsenal jer oni se jos nisu navikli da igraju bez Fabregasa i do utakmnice ce izgledati i igrati bolje nego sad ali mislim da je Liverpool sad bolja i kvalitetnija ekipa od Arsenala i da bi ih trebali dobit 1:0 ili 2:1
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 avg 2011, 11:32

@ILoveLFC sretan rođendan
Visca el Barça ! Mes que un club !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 avg 2011, 11:44

fera je napisao/la:
Ne pričamo ali definitivno da ovaj Arsenal nije tako jak kao prethodnih sezona i da je ovo odlična šansa za pobjedu,s obzirom na sve probleme koje trenutno imaju.

Da će biti lahko,neće sigurno.Emirates nam je jedno od najtežih gostovanja u ligi i u gostima smo već dugo bez pobjede.
FK Pjetlovi

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 avg 2011, 11:59

Ne znam sta vi mislite o glasinama da Chelsea kupi Meirelesa?
Po meni, nas najbolji igrac prosle sezone, ali se ove, sigurno je, nece naigrati.
Zauzvrat bismo mogli dobiti Alexa, sto je po meni veoma dobra investicija, a kako Chelsea veoma dobro placa, mozda i nesto love izvucemo...
Ja se licno ne bih protiv ovakvog razvoja dogadjaja bunio...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 avg 2011, 12:08

Senaid L.F.C je napisao/la:
fera je napisao/la:
bili bi ludo podcijeniti arsenal jer oni se jos nisu navikli da igraju bez Fabregasa i do utakmnice ce izgledati i igrati bolje nego sad ali mislim da je Liverpool sad bolja i kvalitetnija ekipa od Arsenala i da bi ih trebali dobit 1:0 ili 2:1
e moj jerane,kako se nisu navikli igrat bez Fabregasa kad su prosle godine pola sezone odigrali bez njega..i tada ga je sjajno zamjenio Willshere za kojeg molim Boga da ne igra protiv nas jer je mali masina
iako je Arsenal znatno oslabljen-opet je to Arsenal i ja ocekujem neki remi od 1:1 ili pobjedu od 1:2
ZZ

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 avg 2011, 12:18

ackeey je napisao/la:Ne znam sta vi mislite o glasinama da Chelsea kupi Meirelesa?
Po meni, nas najbolji igrac prosle sezone, ali se ove, sigurno je, nece naigrati.
Zauzvrat bismo mogli dobiti Alexa, sto je po meni veoma dobra investicija, a kako Chelsea veoma dobro placa, mozda i nesto love izvucemo...
Ja se licno ne bih protiv ovakvog razvoja dogadjaja bunio...
Meireles..ja mislim da bi nam to bio najbolji transfer ovoga ljeta jer realno mislim da ne bi trebali dati nista vise novaca za Alexa, i tako bi za jednog Meirelesa koji bi veci dio sezone proveo na klupi doveli jednu stijenu u odbranu sto nam naravno treba,a i vise bih volio gledat Aquilani-a nego Raula..
s jedne strane Meireles,vidjeli ste koliko je pokazao protiv sunderlanda-dosta,dosta slabo..
s druge strane Alex,covjek je bolji od Carre i Aggera zajedno,jedan od najboljih stopera u ligi a da ne pominjem top u toj desnoj nozi koji ima..strasno " onclick="window.open(this.href);return false; :D
ZZ

armin789
Kontakt:

Post Postao/la armin789 » 17 avg 2011, 12:26

E moj jarane ja bi bio zadovoljan i minimalnom pobjedom

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 17 avg 2011, 12:38

Jeste li razmisljali da ponudite portugalca za Messija, to je jos bolja opcija, zar ne?

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 avg 2011, 12:43

trebevic je napisao/la:Jeste li razmisljali da ponudite portugalca za Messija, to je jos bolja opcija, zar ne?
mi jesmo,ne znam da li je KK ..
ZZ

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 avg 2011, 14:21

Raul mi je drag igrač ali definitivno da se neće naigrati ove sezone.Za neku realnu ponudu od 12-13 miliona € bi se dalo razgovarati.

Što se tiče mogućeg "tradea" Meireles-Alex (vjerovatno + koji milion) čisto sumnjam.Navodno bi Alex mogao u Juve za nekih 9 miliona €.

Ipak nekih 10-tak miliona od prodaje Meirelesa bi moglo biti proslijeđeno za stopera kojeg Kenny očigledno želi dovesti.

MAXI: SPREMAN SAM ZA IZAZOV

Maxi vjeruje kako su Liverpoolovi transferi dovoljno dobri da poguraju klub prema svijetlijoj budućnosti i kaže kako je spreman boriti se za mjesto u momčadi.

Redsi su ovo ljeto bili izrazito aktivni, te su doveli Jordana Hendersona, Charliea Adama, Donija, te Downinga i Enriquea poboljšavajući momčad za 2011/12.

Maxi shvaća kako će dolasci donijeti još više konkurencije za mjesta u ekipi, ali spreman je za taj izazov.

"Zdrava konkurencija je uvijek dobra."

"Konkurencija za mjesta je uvijek pozitivna stvar za klub i sjajno je da pojačanja posjeduju takvu tehniku i znanje, te kvalitetu."

"To znači da menadžer mora odlučiti kojih 11 mu je najboljih, no za to je i plaćen i mi se možemo samo nadati da smo unutra."

"Lijepo je moći pozdraviti nova lica u klubu i uvijek im želite malo pomoći da se osjećaju dobrodošlo, a to im zasada uspijeva, dobro se prilagođavaju."

Liverpool je počeo sezonu remijem sa Sunderlandom na Anfieldu.

Arsenal je idući na Liverpoolovoj listi utakmica na Emiratesu ovaj vikend, a Maxi zna da bi dobar početak mogao podosta odrediti smjer sezone Kennya Dalglisha.

"Nemoguće je dovoljno naglasiti koliko su te prve utakmice bitne."

"Ako se vidite blizu vrha tablice to vam daje samopouzdanje za rast kluba i ekipe."

"To isto znači da će momčadi koje dolaze na Anfield doći sa drugačijim stavom, možda s više respekta."

"Mislim da je na početku svake sezone cilj biti prvak i osvojiti ligu."

"Ako to možete pretočiti u stvarnost, činjenica da se borite za titulu znači da je gotovo sigurno da ćete završiti u mjestima za Ligu Prvaka."

"Momčad kao Liverpool mora se uvijek boriti za takve stvari i na takvoj razini. 8-)
FK Pjetlovi

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 17 avg 2011, 14:31

ILoveLFC sretan rodjendan,sve najbolje !

Ne bih volio da nas meireles napusti!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 avg 2011, 14:45

Sretan rođendan i od mene. Meni je najbitnije da mi ne izgubimo tu utakmici protiv Arsenala, a treba priznati da smo bliži pobjedi nego porazu. Kad bi ih pobjedili, a oni potom izgubili u trećem kolu od Uniteda u gostima, to bi bio moralni krah Arsenala već u trećem kolu.
Ja bih volio da Meireles ode, jer nema mjesta u početnoj postavi, tek je 5 pik na draftu u našoj vezi, a za njegove pare bi mogli dovesti Cahilla i onda bi moli biti mirni do kraja sezone što se tiče transfera.

Meireles je dobar igrač, svaka mu čast za neke nezaboravne treneutke prošle sezone, ali fudbal se u EPL igra svih 90 minuta a 60 minuta je njegov maksimum. Poslije 60 minuta se počinje uvratiti na terenu kao Emerik Gudelj ili Lana na vremenskoj.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.