Arene prenose tek od subote, i pored tog dana, prenosice i u nedjelju.Kobe_8 je napisao/la:Ej,koja tv prenosi srbija-hrvatska? hrt ? arena ? rts ? eurosport?
ima li neki stream ako niko ne prenosi ?
EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
						- mostarac1420
- Kontakt:
evo napokon pobjeda protiv srba,doaz da je hrvatska jaka
83-71,.........bravo momci samo naprijed

83-71,.........bravo momci samo naprijed
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
						hškz 1905
Sve čestitke na pobjedi, trebali smo slaviti i u Sloveniji. Idemo ostvariti što bolji plasman na ovome turniru, mislim da nam Kina i Velika Britanija ne bi trebali biti problem, doduše Velika Britanija je velika nepoznanica, Australija i mi smo podjednaki ali mislim da ih možemo pobijediti. Francuzi su najjači preostali protivnik, imaju dosta NBA igrača, bit će teško protiv njih

Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
						Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- 
				Arma-Sarma
- Kontakt:
Kakvo je ovo deranje bilo? A Srbi najavljivali ubjedljivu pobjedu!?

Sta su trebali najavljivati, poraz? I kako 12 razlike moze biti deranje?Arma-Sarma je napisao/la:Kakvo je ovo deranje bilo? A Srbi najavljivali ubjedljivu pobjedu!?
- 
				Arma-Sarma
- Kontakt:
Deranje je više nemoć protivničke ekipe da se ozbiljnije suprotstavi.braoolyo je napisao/la:Sta su trebali najavljivati, poraz? I kako 12 razlike moze biti deranje?Arma-Sarma je napisao/la:Kakvo je ovo deranje bilo? A Srbi najavljivali ubjedljivu pobjedu!?
Dakle gledao si utakmicu?Arma-Sarma je napisao/la: Deranje je više nemoć protivničke ekipe da se ozbiljnije suprotstavi.
- 
				Arma-Sarma
- Kontakt:
Rezultatski pratio.braoolyo je napisao/la:Dakle gledao si utakmicu?Arma-Sarma je napisao/la: Deranje je više nemoć protivničke ekipe da se ozbiljnije suprotstavi.
- 
				kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Evo Marko Tomas izjavljuje na SN da je Hrvatska reprezentacija jača i kvalitetnije od Srbije....baš zanimljiv dječko
pobijedise ih
- 
				kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=6577" onclick="window.open(this.href);return false;
Maljković: Divac je prevarant i lažov
"Sportske novosti" su obajvile teške uvrede Božidara Maljkovića na račun predsedniak Olimpijskog komiteta Srbije
Mnogi poznati košarkaši su posetili NBA kamp u Sloveniji, a jedan od njih bio je i naš proslavljeni as Vlade Divac. Upitan da prokomentariše izbor Božidara Majlkovića za selektora Slovenije dao je sledeći odgovor:
- Nisam pratio puno vašu reprezentaciju, ali znam iz nekog prethodnog perioda da ste imali određeni uspeh. Sada imate totalno novog trenera. Smatram da je Jure Zdovc, vaš stari selektor, mogao tu reprezentaciju da dovede i do boljeg rezultata. Da ponovim, ne znam puno o vašoj reprezentaciji, ali smatram da ste pogrešili što ste promenili Zdovca. Po meni je on najbolji slovenački trener.
Kako prenose "Sportske novosti", Maljković mu je odgovorio na sledeći način:
- Od Divca sam to mogao očekivati, on je prevarant i lažov koji ne poznaje činjenično stanje. Novinar koji je intervjuisao Divca nije imao obzira prema njemu, jer to je bilo u dvanaest, a gospodin se inače budi u tri posle podne, pa je valjda buncao. S' likom i delom Vlade Divca pozabaviću se nakon Evropskog prvanstva.

Maljković: Divac je prevarant i lažov
"Sportske novosti" su obajvile teške uvrede Božidara Maljkovića na račun predsedniak Olimpijskog komiteta Srbije
Mnogi poznati košarkaši su posetili NBA kamp u Sloveniji, a jedan od njih bio je i naš proslavljeni as Vlade Divac. Upitan da prokomentariše izbor Božidara Majlkovića za selektora Slovenije dao je sledeći odgovor:
- Nisam pratio puno vašu reprezentaciju, ali znam iz nekog prethodnog perioda da ste imali određeni uspeh. Sada imate totalno novog trenera. Smatram da je Jure Zdovc, vaš stari selektor, mogao tu reprezentaciju da dovede i do boljeg rezultata. Da ponovim, ne znam puno o vašoj reprezentaciji, ali smatram da ste pogrešili što ste promenili Zdovca. Po meni je on najbolji slovenački trener.
Kako prenose "Sportske novosti", Maljković mu je odgovorio na sledeći način:
- Od Divca sam to mogao očekivati, on je prevarant i lažov koji ne poznaje činjenično stanje. Novinar koji je intervjuisao Divca nije imao obzira prema njemu, jer to je bilo u dvanaest, a gospodin se inače budi u tri posle podne, pa je valjda buncao. S' likom i delom Vlade Divca pozabaviću se nakon Evropskog prvanstva.
- 
				mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:mnogo_smo_jaki je napisao/la:Evo Marko Tomas izjavljuje na SN da je Hrvatska reprezentacija jača i kvalitetnije od Srbije....baš zanimljiv dječko
pobijedise ih
Tačno,napokon i oni pobjediše Srbiju...ne umanjujem značaj ove pobjede Hrvatske,pobjedi se u zube ne gleda,ali ipak kad se sve stavi na vagu ne može mi niko reći da je Hrvatska kvalitetnija od Srbije...Nek smo izgubili ovu,glupo je reći da mi je drago,normalno da nije..ali imam osjećaj da su igrači Srbije previše opušteno i nonšalantno ušli u ovaj meč,sa parolom "Hrvati imaju kompleks od nas,pobjedićemo na kraju"...e tako se ne može.Evo čitam i izjavu Ivkovića...gdje kaže da smo za čitav meč imali svega 11 asistencija(pa Tedosić kad igra ozbiljno sam napravi toliko asista),vidim slobodna bacanja svega 12/24..veoma loše(to je taman razlika kojom su nas Hrvati pobjedili)...ističe još da je ovo najlošija igra Srbije na pripremama,te da su Hrvati zasluženo pobjedili.Koliko vidim kod nas su bili raspoloženi samo Teo,Krle i Mačvan...ostali ništa...Savanović zasutavljen,bez njega nema pobjede
 ..Idemo dalje,danas Kina,za jedan šuterski trening.
 ..Idemo dalje,danas Kina,za jedan šuterski trening.GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
						- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ok,Francuska pobjedila V.Britaniju,Tony Parker dominirao,ali u tekstu na ss.ba napisase da je 1980.god i da je visok 183cm....Dajte malo azurnosti ljudi,pa ne radi se o igracu iz Ugande,ipak je to jedan od vodecih playmakera NBA lige!!

Nemoj da te to nista cudi...NEZALAGANJE je napisao/la:Ok,Francuska pobjedila V.Britaniju,Tony Parker dominirao,ali u tekstu na ss.ba napisase da je 1980.god i da je visok 183cm....Dajte malo azurnosti ljudi,pa ne radi se o igracu iz Ugande,ipak je to jedan od vodecih playmakera NBA lige!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
						Ostalo je samo ime.....
Reprezentacija Hrvatske ce pomrsiti racune mnogim favoritima na ovom EP. Mnogo je to ozbiljnija ekipa od one na SP u Turskoj, prosle godine. Ova povreda Ukica im je, izgleda samo pogodovala, s obzirom da je Draper odlicno odigrao do sada na pripremnim utakmicama. Da nece bit kao s Balakom kada nije nastupao na SP za Njemacu. 

Izdržati, to je temelj vrline!
						- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma i to sto kazes...ali mi upade u oko,jer ipak mi on igra za 'sveti' klub,pa igrom slucaja znam sve o njemu heheheheheneno#4 je napisao/la:Nemoj da te to nista cudi...NEZALAGANJE je napisao/la:Ok,Francuska pobjedila V.Britaniju,Tony Parker dominirao,ali u tekstu na ss.ba napisase da je 1980.god i da je visok 183cm....Dajte malo azurnosti ljudi,pa ne radi se o igracu iz Ugande,ipak je to jedan od vodecih playmakera NBA lige!!

Ja mislim da oni ne mogu dalje od cetvrtfinala. Ali ko zna mozda ovaj put i skinu to prokletstvo.rogeRF je napisao/la:Reprezentacija Hrvatske ce pomrsiti racune mnogim favoritima na ovom EP. Mnogo je to ozbiljnija ekipa od one na SP u Turskoj, prosle godine. Ova povreda Ukica im je, izgleda samo pogodovala, s obzirom da je Draper odlicno odigrao do sada na pripremnim utakmicama. Da nece bit kao s Balakom kada nije nastupao na SP za Njemacu.
Ostalo je samo ime.....
						Ostalo je samo ime.....
Mozda ipak neki drugi putneno#4 je napisao/la:Ja mislim da oni ne mogu dalje od cetvrtfinala. Ali ko zna mozda ovaj put i skinu to prokletstvo.rogeRF je napisao/la:Reprezentacija Hrvatske ce pomrsiti racune mnogim favoritima na ovom EP. Mnogo je to ozbiljnija ekipa od one na SP u Turskoj, prosle godine. Ova povreda Ukica im je, izgleda samo pogodovala, s obzirom da je Draper odlicno odigrao do sada na pripremnim utakmicama. Da nece bit kao s Balakom kada nije nastupao na SP za Njemacu.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
						- 
				mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ja baš priželjkujem Hrvate u 1/4 f...  ....Pravi rivali u najvažnijem meču ne turniru.
 ....Pravi rivali u najvažnijem meču ne turniru. 

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Najvazniji mec na turniru je finale.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja baš priželjkujem Hrvate u 1/4 f.......Pravi rivali u najvažnijem meču ne turniru.
Ostalo je samo ime.....
						Ostalo je samo ime.....
- 
				mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Najvazniji mec na turniru je finale.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja baš priželjkujem Hrvate u 1/4 f.......Pravi rivali u najvažnijem meču ne turniru.
Ma nemoj mi reći,ozbiljno?nisam znao,dobro s mi rekao.Možda se nisam dobro izrazio,ali ako pratiš i poznaješ košarku,a vidim da poznaješ,onda znaš šta sam htio reći sa ovim.1/4 f..je uglavnom meč prve runde nok-aut sistema na Euru,i meč koji ima posebnu težinu,jer od njega zavisi da li će se tim boriti za odličja,za finale,za titulu ili će se oprostiti od turnira.I iz tog razloga bi volio meč Srbija-Hrvatska,jer imao posebnu draž,poseban naboj...
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.