AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

franco_tm
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la franco_tm » 16 avg 2011, 13:43

tony-mortale je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Montolivo kao zamjena za Zambra ?
da, al ne da igra na njegovom mjestu u timu već se spominje razmjena igrača sa fiorentinom mi njima zambrotu-oni montoliva nama, mada koja budala moraš biti pa na to pristati(naravno na fiorentinu mislim)
kazu tako jer im treba desni bek , cijeli raspust :D , ga traze .. i sad kad su skontali da cemo mi vjerovatno dobiti bitku oko montoliva , odlucili uzeti beka od nas koji je nama vjerovatno visak , a koji je za njihove uvjete u najmanju ruku odlican
KEVIN-PRINCE BOATENG27

stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 16 avg 2011, 15:00

Za ovoga Thiaga klauza 90 000 000 hahahah ovi bas nisu normalni tako su i za Bojana pricali i Dos Santosa, pa nista idu mi na nerve!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 avg 2011, 15:56

Galijani zatvorio Kaki vrata Milana

Adrijano Galijani, potpredsednik Milana, potvrdio je jednom za svagda da se Riki Kaka neće vratiti na San Siro.
"Kakin put za povratak u Milan je neprohodan. Bilo bi prelepo, ali je to u ovom trenutku nemoguće", naglasio je Galijani.
"Činjenica da ponovo vidim Kaku u Milanu me raduje, međutim, troškovi su mnogo porasli", dodala je desna ruka Silvija Berluskonija.
Zatim je Galijani potvrdio da je Milan bio zainteresovan za Tijaga Alkantaru...
"Razgovarao sam sa njegovim agentom, ali Barselona na želi da ga proda".
Na kraju je potpredsednik Milana potvrdio da Antonio Kasano ostaje u klubu...
"On je fudbaler Milana, uvek to govorim. Ima ugovor na još tri godine i sa njim nam je napad kompletan", zaključio je Galijani.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

LM#8
Kontakt:

Post Postao/la LM#8 » 16 avg 2011, 16:09

Ova trampa Montolivo <-> Zambrota bi bila fenomenalan posao. Smucilo mi se vise da gledam Zambrotu, bio je nekad vrhunski igrac ali vec nekoliko godina je daleko od tog nivoa. Jbga stigle godine i vreme je da ide, prosle godine nas je kostao nekih golovao, izmedju ostalog onog od Reala u zaustavnom vremenu.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 avg 2011, 17:29

ajde šta valjate gluposti? do prošle sezone zambro je bio najbolji bek milana igrao na desnoj ili lijevoj dok nije abate stasao ove sezone. prošlih godina kad god je bio pozvan da igra bio je i više nego korektan.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 avg 2011, 20:24

Opet se spominje dolazak Schweinia, navodno mi ponudili 35m :roll: samo se pitam odakle nama tolko para ... patka ;)

Navodno Roma hoce Cassana u zamjenu za Borriella, ja bi prihvatio ...
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 avg 2011, 20:30

ma kakav švajni ne bi mu ja dao da kopa krompir.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 avg 2011, 20:32

rađe bi im onda dao cassana a da nikog ne šalju, taj marco mi je pao u očima za sva vremena sa onim usiljenim slavljenjem gola za romu na san siru i to ispred južne tribine, a milan mu sve dao u životu, "izmislili" ga, a on tako :twisted:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 16 avg 2011, 22:47

Boateng_27 je napisao/la:Opet se spominje dolazak Schweinia, navodno mi ponudili 35m :roll: samo se pitam odakle nama tolko para ... patka ;)

Pa koliko se sjecam da je Silvio rekao da cemo imati 70 miliona na raspolaganju sad.........

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 avg 2011, 22:48

ibra će biti van terena 2 sedmice što znači da bi mogao propustiti prvo kolo kao i tim trofej i berlusconi kup.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 16 avg 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 avg 2011, 22:49

Boateng_27 je napisao/la:

Ne bih ovoga nazad ni besplatno !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 avg 2011, 22:51

Warrick je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Opet se spominje dolazak Schweinia, navodno mi ponudili 35m :roll: samo se pitam odakle nama tolko para ... patka ;)

Pa koliko se sjecam da je Silvio rekao da cemo imati 70 miliona na raspolaganju sad.........
Imamo mi prkno' da izvineš, nemamo mi brate za germe ;)

Cigančimo oko pišljivih 10m za Montoliva a kako bi tek doveo jednog Fabregasa,Schweinia,Balea,Modrica ...

Mislim da nam je transfer budzet oko 30 m i od toga mislim da ce se dovesti još 2 igrača i to je to ...

Montolivo+Kaka/Ganso = Triplete 8-)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 avg 2011, 22:51

ako neko ne zna, da bi milan bio u prvom šeširu na izvlačenju grupa za LP moraju ispasti bajern(nemoguće) ili aresnal (poslije ove utakmice noćas vrlo moguće), tako da imamo još jedan razlog da navijamo za udine u uzvratu.
mada ni taj prvi šešir nije neki garant lake grupe, zadnje dvije sezone smo bili u prvom i oba puta reala dobijemo, možda i bolje prođemo iz drugog

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 avg 2011, 22:57

a zbog čega smo mi u 2 šeširu ?

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 avg 2011, 23:00

Boateng_27 je napisao/la:a zbog čega smo mi u 2 šeširu ?
imaš na temi LP više o tome, pa takav nam je klupski koeficijent, zasad smo deveti, a 8 šešira tj. grupa tako da jedan od ovih 8 treba ispasti, a samo ova dva igraju kvalifikacije-arsenal i bajern

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 16 avg 2011, 23:04

Boateng_27 je napisao/la:
Warrick je napisao/la:

Imamo mi prkno' da izvineš, nemamo mi brate za germe ;)

Cigančimo oko pišljivih 10m za Montoliva a kako bi tek doveo jednog Fabregasa,Schweinia,Balea,Modrica ...

Mislim da nam je transfer budzet oko 30 m i od toga mislim da ce se dovesti još 2 igrača i to je to ...

Montolivo+Kaka/Ganso = Triplete 8-)
Hehehe ko ce ga njima znati moj jarane,klosari su to stari ...
Aovo za Cassana ma ni u ludilu brate nece mi vise onaj nikad igrat u Milanu hahahhaha

franco_tm
Kontakt:

Post Postao/la franco_tm » 16 avg 2011, 23:14

ja vam kazem da je cassano nas najbolji igrac u ofanzivi , a sad se smijite koliko hocete !! kakav igrac tokom cijele karijere .. evo sad i kapiten repke , sigurno najtalentovaniji talijanski igrac u ovom stoljecu
KEVIN-PRINCE BOATENG27

stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !

LM#8
Kontakt:

Post Postao/la LM#8 » 16 avg 2011, 23:23

baresi#6 je napisao/la:ajde šta valjate gluposti? do prošle sezone zambro je bio najbolji bek milana igrao na desnoj ili lijevoj dok nije abate stasao ove sezone. prošlih godina kad god je bio pozvan da igra bio je i više nego korektan.
Tako je, proslih godina. Ali godine prosle a on sve stariji i sve nekorsniji, posebno u ofanzivi.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 avg 2011, 23:29

niko i nije rekao da je igrač budućnosti ali kad nemaš bolje pružiš se koliko si dug ;)

usput santos odbio ponudu psg-a za gansa.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 avg 2011, 23:34

baresi#6 je napisao/la:niko i nije rekao da je igrač budućnosti ali kad nemaš bolje pružiš se koliko si dug ;)

usput santos odbio ponudu psg-a za gansa.
ne razumijem što će im Ganso a kupili Pastorea, nezna se koji je bolji a istu poziciju igraju

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.