FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
pitanje je sad i hoce li jos neki igrac napustiti nas klub, talijanski mediji vec pisu kako bi maskerano mogao u inter, sto se mozda desi, nije iskljuceno po meni, uvijek sam govorio da ce neki igrac nas zaplatiti zbog dolaska cesca, sad treba ivdjeti smo ko
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nemam problema sa odlaskom Mascherana. Ionako je jedan od nekoliko njih u Barci koje smislit ne mogu.
Pa što nisi fino napis'o.Ad0 je napisao/la:Pa to i ja kazem zato sam citirao lika eto Pedro je klasa a Villa nijeDonnie Darko je napisao/la:Gdje ce Pedro zdravog Villu izgurat na klupu. Nije ti Villa Ibrahimovic da stoji na 25 metara i okrece glavu djah tamo djah vamo u potrazi za loptom i placipicka kad je ne dobije, nego je jedan od najkorisnijih igraca danasnje Barce, i sigurno je daleko kvalitetniji igrac od Pedra...Normalno da Villa nece na klupu,nego me ovaj reds nije skontao

Vjerovatno da je za Barcu(kao momčad) Pedro korisniji igrač jer na neki način podređen Messiu i ekipi ali kao što sam rekao individualno nema šanse da se može porediti sa Villom.(bar za mene)ZELJO DO GROBA je napisao/la:prvo ja nisam reko da Villa nije klasa, nego sam reko da Pedro bolje igra nego Villa, i da je on poslije Messia nas najbolji napadac...
druga stvar...i Villa i Pedro ce vjerrovatno igrati, dok ce Alexis vise od njih dvojice biti na klupi...mada mislim da ce svi igrati...
Pedro pokazuje da je klasa...covjek igra strasno...nema teorije da ga nema u prvih 11...

FK Pjetlovi
To smo konstatovali bezbroj puta do sada, nema potrebe za ponavljanjem.AllGunsBlazing je napisao/la:Barcelona u svaku utakmicu ulazi sa igrackim kadrom od 25, tj. 21 igrac i 4 sudije koje im pomazu...
Don't hate what you don't understand.
Nolito opet strijelac za benficu,jeste da nije nas vise igrac,ali momak ubi otkako igra u benfici
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ko je ovaj lijevi bek ?xaviesta je napisao/la:Zanimljivo
Nema Alvesa,piši propalo.

FK Pjetlovi
Od toga su trojica ,mozda i najboljih dovedeni ko talenti i igrali malu u La Masiji..
Onda komotno i Real moze Higuaina,Canalesa,Ramosa,Marcela pripisat Canteri..
- nidjo_barca
- Kontakt:
Fontasreds je napisao/la:Ko je ovaj lijevi bek ?
Vidis da pise Made in La Masia

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Donnie Darko
- Kontakt:
Higuain, koji ej sa koliko, 20 godina dosao u Real? Yeah rightL_blancos je napisao/la:Od toga su trojica ,mozda i najboljih dovedeni ko talenti i igrali malu u La Masiji..

18Donnie Darko je napisao/la:Higuain, koji ej sa koliko, 20 godina dosao u Real?L_blancos je napisao/la:Od toga su trojica ,mozda i najboljih dovedeni ko talenti i igrali malu u La Masiji..
Da,fino izgleda ali ništa od toga.nidjo_barca je napisao/la:Fontasreds je napisao/la:Ko je ovaj lijevi bek ?
Vidis da pise Made in La Masia

FK Pjetlovi
Ti tvoji nisu prosli nijednu omladinsku selekciju Reala. Mlatis gluposti kao i obicno.L_blancos je napisao/la:Od toga su trojica ,mozda i najboljih dovedeni ko talenti i igrali malu u La Masiji..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rodjen 87', u Madrid dosao u decembru 06', i da je imao 18, bio je nekoliko dana od devetnaeste.
Imas pravo, sta je 6,7 godina razlike izmedju njega i ovih barcelonista, pickin dim.
Imas pravo, sta je 6,7 godina razlike izmedju njega i ovih barcelonista, pickin dim.
Da nabrojani igraci vec nisu pokazali izvjesni talent sigurno ne bi bili dovedeni u Barcu. Ima tu malio dio i La Massie al skauting na prvom mjestu ..xaviesta je napisao/la:Ti tvoji nisu prosli nijednu omladinsku selekciju Reala. Mlatis gluposti kao i obicno.L_blancos je napisao/la:Od toga su trojica ,mozda i najboljih dovedeni ko talenti i igrali malu u La Masiji..
Pa logicno da ce dovoditi talentovaniju djecu, nece nahvatat' antitalenata na ulici i loptat ih.L_blancos je napisao/la: Da nabrojani igraci vec nisu pokazali izvjesni talent sigurno ne bi bili dovedeni u Barcu. Ima tu malio dio i La Massie al skauting na prvom mjestu ..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma Blancos pusti ove smradalonce, nema tu La Masia apsolutno nikakve zasluge. Hebo to, npr. Messi je pokazao talenat u Newels Old Boysima, i oni su zasluzni sto je on danas najbolji. Barca ga je samo kidnapovala, izljecila i poslala na tener da suta loptu, ha ya, simple as that.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja mislim da bi nam ovaj momak sa mog avatara sutra mogo pokloniti neki ne zasluzeni crveni karton, ili neki slobodnjak sa vrha 16-erca koji bi nasi majstori mogli pretvoriti u gol, naravno Pepe bi napravio faul, koji ustvari nije bio faul, sem sto bi polomio nekog naseg igraca...
uglavnom sutra tipujem na njega da bi nam mogo donijeti prevagu....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Njemu je davno trebalo navuci onu kosulju sto se na ledjima kopcaZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da bi nam ovaj momak sa mog avatara sutra mogo pokloniti neki ne zasluzeni crveni karton, ili neki slobodnjak sa vrha 16-erca koji bi nasi majstori mogli pretvoriti u gol, naravno Pepe bi napravio faul, koji ustvari nije bio faul, sem sto bi polomio nekog naseg igraca...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.