Camac,csh,drop-svaka cast

Nije bio samo istuk bio je i Janjos,kao i nas Ivica...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
n slazem se s tobom: za muharemovica ne mozes reci da nema nikakve koristi od njega jer se bori najvise,presjece dosta lopti,jbg nije neki majstor ali ima koristi od njegadrop je napisao/la:Ono što sam ja veceras primjetio jeste da se uvela disciplina koliko-toliko u ekipu,za razliku od dosadašnjeg pristupa.
I trcali su barem 75 minuta kako treba (i to je veliki napredak)...dobili smo i novog kapitena ,Cocalić je zadužio traku i odigrao je vrlo dobro u odbrani.
Ne znam zašto Amar non-stop tjera odbranu da izađu na 30-35 metara i neke ofsajd zamke kad zna i sam da imamo ogranicene igrace za tih stvari...sa ovim igracima je velika kocka se oslanjati na tu taktiku u defanzivi...to jednostavno u našoj ligi ne prolazi jer sve i da korektno urade to (a male su šanse za to jer je veceras npr.Šimić tri puta kasnio za ostalim,tj.minirao ofsajd zamku jer je spor) linijske sudije naše lige ce nas uništiti,posebno na gostovanjima...jednostavno nece mahati,taman i bili ofsajdi.
Momak koji je igrao u samom špicu se nije kako treba sastavio sa loptom,a svakako smo tanki sa napadacima (bez Rovčanina ce to pogotovu teže ici).Još treba cistiti ovaj tim jer ima još nekoliko igraca-parazita od koje nemamo nikakve koristi na terenu (npr.Muharemović i Šimić).
Olimpik ništa posebno,imali jednu šansu i to je to...nešto su pokušavali da odigraju i iskombinuju,ali mislim da su samo jednu kombinaciju uspjeli uvezati za 90 minuta.
jel stvarno??Dzoka The maniacs je napisao/la:omG amar im dao kondicioni poslije utakmice haha
e ako ti je radovanovic (3) bezveze onda slobodno prestani pratiti fudbal predji na neki drug sport...sah npremchoz je napisao/la:5 od Zrinjskog 4 od Lokomotive a svi odlični.
Ono što sam ja primjetio je Bešlija, 21 Bučan pretpostavljam, Coca i kolega štoper. Na zagrijavanju su se po fizičkoj konstituciji izdvajali 13(mali Žigić) kasnije saznajem Milan Ćulum i 15-ka koja nije ulazila. Edis pored njih dvojice ko pjetlić izgleda!
3 katastrofalna na lijevom boku. Napadača ni s glave.
Ipak juče je odigrana ozbiljnija i organizovanija utakmica nego ijedna koju sam ja gledao prošle sezone (propustio sam derbi na Grbavici doduše) uključujući i Zrinjski. Igrači su trčali u linijama i bili na svakoj lopti, nije bilo opuštanja nijedne sekunde.
Šta ipak ovo znači i kakva očekivanja treba da imamo najbolje govori rečenica Amara Osima:
"Ima napretka, više ne jedemo čips i ne pijemo coca-colu!"
Tako je, neka prati vaterpolo na Otoci. Radovanovic perfektan sinoc, samo da ga ne ureknemoEmir_tm87 je napisao/la:e ako ti je radovanovic (3) bezveze onda slobodno prestani pratiti fudbal predji na neki drug sport...sah npremchoz je napisao/la:5 od Zrinjskog 4 od Lokomotive a svi odlični.
Ono što sam ja primjetio je Bešlija, 21 Bučan pretpostavljam, Coca i kolega štoper. Na zagrijavanju su se po fizičkoj konstituciji izdvajali 13(mali Žigić) kasnije saznajem Milan Ćulum i 15-ka koja nije ulazila. Edis pored njih dvojice ko pjetlić izgleda!
3 katastrofalna na lijevom boku. Napadača ni s glave.
Ipak juče je odigrana ozbiljnija i organizovanija utakmica nego ijedna koju sam ja gledao prošle sezone (propustio sam derbi na Grbavici doduše) uključujući i Zrinjski. Igrači su trčali u linijama i bili na svakoj lopti, nije bilo opuštanja nijedne sekunde.
Šta ipak ovo znači i kakva očekivanja treba da imamo najbolje govori rečenica Amara Osima:
"Ima napretka, više ne jedemo čips i ne pijemo coca-colu!"
P.S izgleda da je kurto coli malom nogu slomio...ako neko vise o ovome zna nek napise
sto ne znaci da je katastrofalan, kako si naveo prije...emchoz je napisao/la:Lijevi bek sa brojem 3 je bezbroj puta uvalio Cocu u belaj i u prvom poluvremenu dok mi je igrao pod nosem svaki pas mu je presretnut. Šta sad par centaršuteva znači perfektna igra??
bek koji odigra katastrofalno u odbrani a u najbolju ruku bude solidan u napadu šlepajući se uz odličnog Bučana je katastrofalno odigrao!muXmania je napisao/la:sto ne znaci da je katastrofalan, kako si naveo prije...emchoz je napisao/la:Lijevi bek sa brojem 3 je bezbroj puta uvalio Cocu u belaj i u prvom poluvremenu dok mi je igrao pod nosem svaki pas mu je presretnut. Šta sad par centaršuteva znači perfektna igra??
bio je (3) jedan od boljih sinoc definitivnocsh je napisao/la:Za tricu se ne slazem u prvih pola sata ispao jednom i to je to.Imao 5 izleta na protivnicku polovinu i 5 centarsuteva koje nismo godinama vidjeli na grbavici!Sadikovic je imao svaki 10 centarsut dobar!
hej, da Bog da on bio Ashley Cole ne bih se ja bunio, ali i dalje ostajem da je loše odigrao sinoć!Seyo_TM je napisao/la:Kad si rekao da je uvalio cocu par puta, poceo sam vrtiti film i nisam se mogao sjetiti...ali sada kada si rekao da se slepao "odlicnom" bucanu (koji se radije tukao, nije otvarao, nije dupli znao ispratit, niti jednom dobro centrirao) jasno mi je tvoje poznavanje ove materije i vjerodostojnost tvog suda oko ovog igraca!
Evo, kad bi lagali i rekli da je los bio radovanovic, opet sa onim centarsutevima je bolji daleko od sadikovica aka digitalne osmice, sto znaci da je pojacanje.
Da ne dubimo....sta je sa malim colicem, to je vijest (oko povrede) koja treba da nas brine???!!???
I meni je ta 3 igrala pred nosem i vidio sam da je imao par veoma dobrih uklizavanja, par veoma kvalitetnih rjesenja u kontakt igri, odlicne centarsuteve, a to da je uvalio Cocu u belaj automatski bi znacilo gol sansu za Olimpik, a ja je nisam vidio osim slucajne stative. Ne bi se trebalo vise o njemu pisati pustite covjeka da radi, ono sto je bitno ne moze biti losiji od proslogodisnjeg beka i zato enjoy in the summeremchoz je napisao/la:Lijevi bek sa brojem 3 je bezbroj puta uvalio Cocu u belaj i u prvom poluvremenu dok mi je igrao pod nosem svaki pas mu je presretnut. Šta sad par centaršuteva znači perfektna igra??
Trenutno korisnika/ca: b00t, CentarsutNaClanak921, Cwirek i 34 gosta.