sazno...u pola 8babilonTM je napisao/la:U koliko je trening zbog ove LIge Prvaka za žene, hoće li bit ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ništa onda iftar19TM87 je napisao/la:sazno...u pola 8babilonTM je napisao/la:U koliko je trening zbog ove LIge Prvaka za žene, hoće li bit ?

Plivadon...Dođi sebi, ako nećeš nikom drugom!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
za ovog plivadona
majke ti jel ti mozak velicine plivadona, ko ce ti garantovat sigurnost djeci od 5 godina, kad ulete oni krkani da pendrecima udaraju samo jedan udarac i to dijete je mrtvo dodji majke ti sebi
tm87 sempre fidelis
za ovog plivadona
majke ti jel ti mozak velicine plivadona, ko ce ti garantovat sigurnost djeci od 5 godina, kad ulete oni krkani da pendrecima udaraju samo jedan udarac i to dijete je mrtvo dodji majke ti sebi
tm87 sempre fidelis
"Vidjeli ste na utakmici protiv Rudara u subotu šta je urađeno i dokle se došlo u radovima... Ostalo je od većih radova da se uradi maltanje ostatka zida i da se taj zid poslije ofarba...
Akcija se nastavlja sutra (srijeda) u 9:00 na jugu!
Poželjno je što više raje, a ako bi se još pojavio neko ko zna sa malterom to bi bio pun pogodak, da pomogne već standardnoj ekipi..."
Akcija se nastavlja sutra (srijeda) u 9:00 na jugu!
Poželjno je što više raje, a ako bi se još pojavio neko ko zna sa malterom to bi bio pun pogodak, da pomogne već standardnoj ekipi..."
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
A krkana nabacili 7KM ulaz,za lijekove im zatrebalo !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
7 KM je i za Manijake, ali i za domace na toj tribini (da ne bi bilo zabune) 

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Nema veze.Jel se ide na onu standard ili na onu "Travnik <3 (mnogo smo gej ) " tribinu ?H-beg je napisao/la:7 KM je i za Manijake, ali i za domace na toj tribini (da ne bi bilo zabune)
||| FKZeljeznicar |||
standardLudLo 4 je napisao/la:Nema veze.Jel se ide na onu standard ili na onu "Travnik <3 (mnogo smo gej ) " tribinu ?H-beg je napisao/la:7 KM je i za Manijake, ali i za domace na toj tribini (da ne bi bilo zabune)

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Glavni sudija na Piroti ce biti Semir Kaplan iz Stoca
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dakle 3 boda Želji!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ko je bio na treningu , imali onoga novog sto se prica o njemu? 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da si samo pročitao par postova iznad vidio bi da trening još uvijek traje!!!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ko je bio na treningu , imali onoga novog sto se prica o njemu?
Ž '21!
Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ? 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Sutnja neka,izgleda mali zakazobabilonTM je napisao/la:Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ?

||| FKZeljeznicar |||
Orao pao orao pao 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Bio sam,ovaj put nije bio nista posebno,igrali su lopte i mali je igrao u drugoj ekipi skroz defanzivno i to je ono sto sam juce primijetio,da ga ta pozicija bas ne zanima...ima dobru predaju,ali ipak je nov i ne snalazi se najbolje u kontaktu sa saigracima...niko mu se ne obraca,on kad mu nije jasno obrati se malom Baljicu i onda mu ovaj nesto objasnjava...nema neku komunikaciju sa ostalim igracima i onako je prilicno strano tijelo bukvalnobabilonTM je napisao/la:Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ?

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
stani jarane pa neće valjda djecu udaratjug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
za ovog plivadona
tm87 sempre fidelis

a i ko ce belaj pravit -.- ? nismo horde valjda
- Curva_SUD
- Kontakt:
Plivadon je napisao/la:stani jarane pa neće valjda djecu udaratjug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
za ovog plivadona
tm87 sempre fidelissjecam se kad je mene tetak vodio u zenicu i nije mi ništa bilo
Covjece ovo je G-O-S-T-O-V-A-N-J-E !!!
nije bitno gdje bitno je da je gostovanje
i da ti niko nece zagarntovati sigurnost
Vjeruj mi nema razlike izmedju naprimjer TRAVNIKA I BANJA LUKE
sve je to isto sve je to gostovanje
a ti bi djecu da vodis
ako ne vjerujes da bi oni djecu udarali..potrazi malo snimke po youtubu pa vidi
pa ti ne bi naumpalo da ti ides a kamol djecu da vodis

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- Curva_SUD
- Kontakt:
LudLo 4 je napisao/la:Sutnja neka,izgleda mali zakazobabilonTM je napisao/la:Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ?
Mali je beton !

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Ma idi ba vodi familiju cjelu' likovi ti fino pokusaju objasnit, jok' ti guras svoje.Plivadon je napisao/la:stani jarane pa neće valjda djecu udaratjug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja
za ovog plivadona
tm87 sempre fidelissjecam se kad je mene tetak vodio u zenicu i nije mi ništa bilo
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.