Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Igrajte Millwall sutra
Kvota 1.80 .

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Emir ZENICA
- Kontakt:
joj sav se oznoji radi Tipisarevica..kad ja od 4:5 navijam ko stoka skacem po kuci 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Citizen-X
- Kontakt:
ne znam jesmo li gledali istog Tsongu i gledamo li istog.Arma-Sarma je napisao/la:Jb moraš znati neka osnovna teniska pravila. Jedno od tih bi bilo nikad ne igraj an udarača protiv Marinacrvenocrni je napisao/la:Ma i Tsonga je 1.65 nekako dobra kvota. Marinu forma ide nabolje ali nekako mi je Tsonga pravo dobar u zadnje vrijeme gubi samo od najboljeg trenutno. Jedino sad neznam zasto je predao Noletu zadnji mec. Zato sto je mec vec bio izgubljen ili je nesto ozbiljnije...Takvi loše prolaze. A i Tsongina povreda ruke zbog koje nije mogoa udarati kako treba je još jedan dodatak zašto treba zaobići taj par.
ovaj moj mi upravo donese 200eura na brejk Cilica tacno na vrijeme ga ubodoh s tim da ga je patio na njegov prosli servis 15 minuta.
a njegovom servisu Cilic ne moze nista.
covjek je zvijer
krhko je (tvoje) znanje a obzirom da glumis nesto evo ti i tiket

http://www.ifor" onclick="window.open(this.href);return false; tuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=ODk5MjExMjI4Njg5NzYwMDpt0hsCewyE%2BpzSnNo%3D&kind=LIVE
pa kad pogodis nesto slicno javi se
P.S. bas sad ga upravo unistava

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 16 avg 2011, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
St.Pauli smanjio na 3:5 77 minut .. ne bi me cudilo da izjednace,jer se to samo meni moze desiti 
Hajde Benesova bem ti mamu
bravo jaruga

Hajde Benesova bem ti mamu

bravo jaruga

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 16 avg 2011, 19:37, ukupno mijenjano 2 puta.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa onaj Fognini sto je unistio Troickog, a i da je bilo ko drugi na suprotnoj strani nebi igrao ali ovaj Blake je davno zavrsio svoje. Vidjet cemo.[/quote]Arma-Sarma je napisao/la: Kakav crni Fognini na tvrdoj!? Pa pojest će ga James!
Davno završio svoje, a ovako igrao u prethodnih mjesec:
Blake J. - Baghdatis M. 1R 3-6, 6-3, 6-2
Isner J. - Blake J. R16 7-60, 1-6, 7-64
Blake J. - Nalbandian D. 2R 6-2, 6-4
Blake J. - Ito T. 1R 6-3, 6-3
Del Potro J. - Blake J. R16 6-4, 7-6
Blake J. - Berrer M. 1R 6-2, 6-3
Isner J. - Blake J. R16 7-6, 6-7, 7-5
Blake J. - Gulbis E. 1R 5-7, 7-6, 6-2
Izgubio 3 meča. Dva od Isnera u 3 seta i jedan od Del Potra. A vidi koga je sve namlatio.[/quote]U redu je buraz sve to ali pogledaj sta je Fognini u stanju, a u ostalom vidjet cemo, Blake mozda i jeste favorit ali brate kvota @3 na Fogninia se ne smije sipustiti.
Evo jos 20€ na kombinaciju Arsenal&Isner ostalo jos 30€ na kontu, a kakve sam ja srece igrajte sve kontra i imate sigurne dobitke, to vam govorim iz iskustva.

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
-
- Kontakt:
Vjerujem da si pao prethodna tri putaCitizen-X je napisao/la:ne znam jesmo li gledali istog Tsongu i gledamo li istog.Arma-Sarma je napisao/la:Jb moraš znati neka osnovna teniska pravila. Jedno od tih bi bilo nikad ne igraj an udarača protiv Marinacrvenocrni je napisao/la:Ma i Tsonga je 1.65 nekako dobra kvota. Marinu forma ide nabolje ali nekako mi je Tsonga pravo dobar u zadnje vrijeme gubi samo od najboljeg trenutno. Jedino sad neznam zasto je predao Noletu zadnji mec. Zato sto je mec vec bio izgubljen ili je nesto ozbiljnije...Takvi loše prolaze. A i Tsongina povreda ruke zbog koje nije mogoa udarati kako treba je još jedan dodatak zašto treba zaobići taj par.
ovaj moj mi upravo donese 200eura na brejk Cilica tacno na vrijeme ga ubodoh s tim da ga je patio na njegov prosli servis 15 minuta.
a njegovom servisu Cilic ne moze nista.
covjek je zvijer
krhko je (tvoje) znanje a obzirom da glumis nesto evo ti i tiket![]()
http://www.ifor" onclick="window.open(this.href);return false; tuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=ODk5MjExMjI4Njg5NzYwMDpt0hsCewyE%2BpzSnNo%3D&kind=LIVE
pa kad pogodis nesto slicno javi se
P.S. bas sad ga upravo unistava

-
- Kontakt:
I dečko ja sam igrao Isnera, Čilić nije ni doalzio u obzir 

Evo tenis prosao , kao i uvijek
Ostao jos LYON za 70 KM , a mogu prijevremenu isplatu , ali onda je 35 KM dobitak.
Sta da radim ?

Ostao jos LYON za 70 KM , a mogu prijevremenu isplatu , ali onda je 35 KM dobitak.
Sta da radim ?

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Prepisah od tebe malo prije nego što poče onaj fudbal i odbojka.Emir ZENICA je napisao/la:Ajmo Turska pokazite Njemcima kako se odbojka igra ...Jurisssssssss

Tsonga 1,Tipisarević 1,Kopenhagen 1X,Berdych 1,Peamount 1,Turska 1 i Olimpia 1.
Kvota:4,71.

I sad mi ovaj Tipisarević kida živce.

FK Pjetlovi
- Emir ZENICA
- Kontakt:
**** ga corava namuci me kao nikad.
Volim te Celik ! ! !
- Citizen-X
- Kontakt:
vjerujem i ja da si izgubio babovine hiljada maraka pa se ko dijete dodjes ovdje na forum - registrujes novi nik - uslikas tikete i ti faca dobio 1000 maraka na ulozenih 500 a mi treba da vicemo vaaaaaaaaaou.
jedino sto ti vjerujem jest da jesi iz begovske porodice pa i mozes da se kockas - sa tudjim parama
a u strucnost kladjenja i poznavanju tenisa govori kad si jedan dan masio svih 6 parova tenisa - toliko o tvom poznavanju materije

i molio bih nekog da iskopa taj post - ja mislim da je bilo jedno 4-5 tiketa na 2300 strana da je palo na svim parovima ukljucujuci i tvoj - strucnjaku
jedino sto ti vjerujem jest da jesi iz begovske porodice pa i mozes da se kockas - sa tudjim parama

a u strucnost kladjenja i poznavanju tenisa govori kad si jedan dan masio svih 6 parova tenisa - toliko o tvom poznavanju materije

i molio bih nekog da iskopa taj post - ja mislim da je bilo jedno 4-5 tiketa na 2300 strana da je palo na svim parovima ukljucujuci i tvoj - strucnjaku

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 16 avg 2011, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Dobio Tipsa, cestitam 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma uzmi to, 30-tku ostavis i peticu odigras Lyona i jos 2-3 para i lagano...Bosnier je napisao/la:Evo tenis prosao , kao i uvijek![]()
Sta da radim ?

ma uzmi brate 35km, ne znam koliko si ulozio ali nie ti to lose, uzmes 35km i uplatis 10 na Lyon i jos neku siguricu i eto ti opet tvojih para, a kako vidim ovdje se spominje ISner kao siguran a i Arsenal ovo veceras mora dobiti.Bosnier je napisao/la:Evo tenis prosao , kao i uvijek![]()
Sta da radim ?
Ma inace ne igram nikad fudbal , pratim veoma dosta , ali tesko pogadjam , samo se na tenis fokusiram , koristim neke stranice za statistiku itd itd...
I dobro ide hvala bogu , ostavicu Lyon pa sta bude.
Sretno svima!
I dobro ide hvala bogu , ostavicu Lyon pa sta bude.
Sretno svima!
-
- Kontakt:
NE vidim poentu kad neko uzima tako pare, a ne čeka do kraja. Zašto je onda igrao taj par? Evo ja sam danas odigrao 3 para, čekam Isnera i Federera, sad ako Isner dobije, ja trebam uzeti pare? Pa koji sam qrac onda igrao Federera?
- Citizen-X
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:majstorski pogodjeno nema staBegonja je napisao/la:Davydenko, Škugor, Darcis, Dolgopolov i Tsonga
evo ga fantastican uspjeh 0/5 - trebala ti je kladionica isplatit maksimalan dobitak posto si uspio to napravis

Sad lagano gledati Isnera sta ce uradiit pa ako Bog da da ostane samo Arsenal za veceras 

edo3majka je napisao/la:Sad lagano gledati Isnera sta ce uradiit pa ako Bog da da ostane samo Arsenal za veceras
U naletu je Isner , samo ako bude imao prvi servis , mislim da nece imati toliko problema , ali ostaje da vidimo...
-
- Kontakt:
Čovječe radek je jedan od najlošijih čitača servisa u historiji ove igre. A na najržoj podlozi Isner ima 20+ aseva.Bosnier je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Sad lagano gledati Isnera sta ce uradiit pa ako Bog da da ostane samo Arsenal za veceras
U naletu je Isner , samo ako bude imao prvi servis , mislim da nece imati toliko problema , ali ostaje da vidimo...
To je poklon dana, ali Citzien više voli gubiti pare na brejkovima nego igrati prave stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.