FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
nisam znao da su usput klonirali abidala dok je bio u bolnici.
heh, alves sam kontaoDonnie Darko je napisao/la:nisam znao da su usput klonirali abidala dok je bio u bolnici.
vidjet cete ljudi da ce cesc igrati zadnjeg veznog u dosta utakmica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Donnie Darko je napisao/la:nisam znao da su usput klonirali abidala dok je bio u bolnici.

Romario, Mascherano je daleko sigurnija opcija na mjestu stopera od Busquetsa tako da ce on najviše vremena provoditi na tom mjestu u odsustvu Puyola...cak i Fontas ce igrati ove godine dosta na poziciji stopera (u nekim tekmama i kao starter)....s druge strane, Bus je opet bolja opcija na DM od Fabregasa jer mora neko razbijati protivnicku igru i udarati se sa njihovim veznjacima....staviti Iniestu,Xavia i Fabregasa u prvih 11 bez klasicnog DM je samoubistvo...nema od te price ništa, definitivno...tu moraju biti igraci poput Busa, Mascherana, Keite...mora se neko marisati nazad i trcati za ove naprijed.
ali s ovom trojkom nece biti protivnicke igre.. nema lopte, nema igreMandrak je napisao/la: Bus je opet bolja opcija na DM od Fabregasa jer mora neko razbijati protivnicku igru i udarati se sa njihovim veznjacima..

ser del barça es el millor que hi ha !
To možda protiv Getafea ili Almerie...protiv ozbiljnijih ekipa koje mogu trcati i praviti presing (ala madridski romi ili engleski timovi) ta varijanta sa njima trojica je siguran put u poraz ...moraš imati igrace za prljavih poslova...pa pogledaj malo šta radi portugalski prevodioc - nafat'o je onih krakana poput Khedire, Pepea, Alonsa, Carvalha, Ramosa, , sad i ovaj Coentrao...koji mogu i trcati i tuci ujedno ...a ti bi Fabregasa, Xavia i Iniestu suprostavio njima, izložio divljini na milost i nemilost... ne ide jbg...realno, ne ide...protiv slabijih protivnika i bunkeraša- to može...protiv jacih i ozbiljnijih - ne može.Scof1eld je napisao/la:ali s ovom trojkom nece biti protivnicke igre.. nema lopte, nema igreMandrak je napisao/la: Bus je opet bolja opcija na DM od Fabregasa jer mora neko razbijati protivnicku igru i udarati se sa njihovim veznjacima..
Shvatam te sve,ali da staviš Alonsa u skupinu kr(a)kanaMandrak je napisao/la:To možda protiv Getafea ili Almerie...protiv ozbiljnijih ekipa koje mou trcati i praviti presing (ala madridski romi ili engleski timovi) ta varijanta sa njima trojica je siguran put u poraz ...moraš imati igrace za prljavih poslova...pa pogledaj malo šta radi portugalski prevodioc - nafat'o je onih krakana poput Khedire, Pepea, Alonsa, Carvalha, Ramosa, , sad i ovaj Coentrao...koji mogu i trcati i tuci ujedno ...a ti bi Fabregasa, Xavia i Iniestu suprostavio njima, izložio divljini na milost i nemilost... ne ide jbg...realno, ne ide...protiv slabijih protivnika i bunkeraša- to može...protiv jacih i ozbiljnijih - ne može.Scof1eld je napisao/la:ali s ovom trojkom nece biti protivnicke igre.. nema lopte, nema igreMandrak je napisao/la: Bus je opet bolja opcija na DM od Fabregasa jer mora neko razbijati protivnicku igru i udarati se sa njihovim veznjacima..

No da se vratim temi baš bih volio opet Barcu vidjet(protiv neke jače ekipe)bez Busquetsa.Pa on je glavni igrač u prenosu lopte od odbrane do Xavija i Inieste.Vidjelo smo koliko su problema imali sada sa Realovim presingom i koliko je bilo pogrešnih pasova dok kad je Busquets tu sve je fino povezano

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Alonso je vrlo prljav igrac...Carvalho i elegancija, ko DJ Krmak i kvantna fizika...klasicni kalup portugalskog mesara i drvosjece...plus što je i hinja od igraca, zna hinjski laktom opaliti u lobanju i slicne gadosti...Marcelo veliki ološ (a loš glumac) koji zna hinjski gaziti po zglobovima, Di Maria glumiti epilepticara sa iznenadnim napadima padavice itd.
Ti znaš vrlo dobro da su ovo stroge cinjenice koje se ne mogu pobiti

Navijač Barcelone mi priča o epileptičarimaMandrak je napisao/la:Alonso je vrlo prljav igrac...Carvalho i elegancija, ko DJ Krmak i kvantna fizika...klasicni kalup portugalskog mesara i drvosjece...plus što je i hinja od igraca, zna hinjski laktom opaliti u lobanju i slicne gadosti...Marcelo zna hinjski gaziti po zglobovima, Di Maria glumiti epilepticara sa iznenadnim napadima padavice itd.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bez kapitena da igramo ?Romariooo je napisao/la:vilja----messi--------alexis
-------iniesta----xavi-------
-----------fabregas----------
abidal--pike---sergio-----alves
to ce biti ta dobitna kombinacija za ovu sezonu, naravno uz ceste rotacij, nekad ce sergio na zadnjeg veznog,nekad puyol na stoperu,nekad s pedrom u napadu, uglavnom s sjajnim alexisom i cescom ako mu pep nadje ovako mjesto i snadje se, puno smo jaci nego prosle sezone kad smo ionako bili daleko najjaci
u ovoj sezoni pored titula priredit cemo nezaboravni showtime
mislim veci dio sezone
Za zivot cijeli!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
bez Sergia ili Mascherana u sredini ne moze, bar u ovim imalo jacim utakmicama...to bi bila ludost definitivno...Romariooo je napisao/la:vilja----messi--------alexis
to ce biti ta dobitna kombinacija za ovu sezonu, naravno uz ceste rotacij, nekad ce sergio na zadnjeg veznog,nekad puyol na stoperu,nekad s pedrom u napadu, uglavnom s sjajnim alexisom i cescom ako mu pep nadje ovako mjesto i snadje se, puno smo jaci nego prosle sezone kad smo ionako bili daleko najjaci
a Pedra niko nece istjerati iz prvih 11...on ce uz Messia biti napadac koji ce najvise igrati...covjek je definitivno klasa..prije da ce Alexis na klupu, ili Villa...nema teorije da Pedro seli na klupu...
po meni u prvih 11 su sigurno: Victor, Pique, Alves, Sergio, Xavi, Cesc, Iniesta, Pedro i Messi...ostali ce morati se dobro potruditi da budu starteri...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pedro je klasa a Villa nije sve se bojim da ce Villa na klupu...ZELJO DO GROBA je napisao/la:bez Sergia ili Mascherana u sredini ne moze, bar u ovim imalo jacim utakmicama...to bi bila ludost definitivno...Romariooo je napisao/la:vilja----messi--------alexis
a Pedra niko nece istjerati iz prvih 11...on ce uz Messia biti napadac koji ce najvise igrati...covjek je definitivno klasa..prije da ce Alexis na klupu, ili Villa...nema teorije da Pedro seli na klupu...
po meni u prvih 11 su sigurno: Victor, Pique, Alves, Sergio, Xavi, Cesc, Iniesta, Pedro i Messi...ostali ce morati se dobro potruditi da budu starteri...
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Sviđa mi se kako su Pep&Co posložili roster za ovu sezonu! Igrački roster od ukupno 21 igrača nije neš' širok, al' je kvalitetan i preko pola ekipe čine igrači koji su prošli kroz La Masiju!
Može se činiti da je Cesc suvišan i da je potrebniji bio jedan obrambeni igrač, al' ja sam mišljenja da "nam" nije potreban obrambeni igrač, pogotovo sad s dolaskom Cesca kada je nastala gužva u vezi, tako da bi Keita sada mogao više igrati kao zadnji vezni, a Mascherano i/li Biskvit kao stoperi. Uglavnom, Pep ima bezbroj kombinacija s ovim sastavom, tak' da može nastaviti s miksanjem kao što to on obično i radi.
Zbog toga vjerujem da će svaki igrač dobiti priliku, ne moram govoriti da je sezona duga, da će se igrači trošiti na 3 fronte + klupsko SP i reprezentativne obveze, da će doći do umora, ozljeda, kartona...ak' obrana ne "izdrži", zima nije daleko
P.S. Pozz svim Guzonjima!
Može se činiti da je Cesc suvišan i da je potrebniji bio jedan obrambeni igrač, al' ja sam mišljenja da "nam" nije potreban obrambeni igrač, pogotovo sad s dolaskom Cesca kada je nastala gužva u vezi, tako da bi Keita sada mogao više igrati kao zadnji vezni, a Mascherano i/li Biskvit kao stoperi. Uglavnom, Pep ima bezbroj kombinacija s ovim sastavom, tak' da može nastaviti s miksanjem kao što to on obično i radi.
Zbog toga vjerujem da će svaki igrač dobiti priliku, ne moram govoriti da je sezona duga, da će se igrači trošiti na 3 fronte + klupsko SP i reprezentativne obveze, da će doći do umora, ozljeda, kartona...ak' obrana ne "izdrži", zima nije daleko

P.S. Pozz svim Guzonjima!

Villa nije klasa ?Ad0 je napisao/la:Pedro je klasa a Villa nije sve se bojim da ce Villa na klupu...

Dok nije došao u Barcu bio je jedan od najboljih špiceva svijeta.Sada više igra po krilu ali i dalje je maestralan,uostalom činjenica da je najbolji strijelac Španije svih vremena dovoljno govori za sebe.
Neću reći da je Pedro loš igrač,daleko od toga ali siguran sam da je individualno Villa daleko kvalitetniji igrač.
Protiv Reala objasnio neke stvari.

FK Pjetlovi
Citaj malo bolje....zato sam i citirao lika kad je rekao da bi Villa trebao grijat klupu...tj ispade Pedro je klasa a Villa nijereds je napisao/la:Villa nije klasa ?Ad0 je napisao/la:Pedro je klasa a Villa nije sve se bojim da ce Villa na klupu...![]()
![]()
Dok nije došao u Barcu bio je jedan od najboljih špiceva svijeta.Sada više igra po krilu ali i dalje je maestralan,uostalom činjenica da je najbolji strijelac Španije svih vremena dovoljno govori za sebe.
Neću reći da je Pedro loš igrač,daleko od toga ali siguran sam da je individualno Villa daleko kvalitetniji igrač.

DRŽAVA ŽELJO!
Potpis !reds je napisao/la:Villa nije klasa ?Ad0 je napisao/la:Pedro je klasa a Villa nije sve se bojim da ce Villa na klupu...![]()
![]()
U sve se slazem sa tobom.
Jedino sto je pedro mladi,ali cisto sumnjam da ce villa preseliti na klupu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gdje ce Pedro zdravog Villu izgurat na klupu. Nije ti Villa Ibrahimovic da stoji na 25 metara i okrece glavu djah tamo djah vamo u potrazi za loptom i placipicka kad je ne dobije, nego je jedan od najkorisnijih igraca danasnje Barce, i sigurno je daleko kvalitetniji igrac od Pedra.
pep nece igrati bez pravog zadnjeg veznog...nije ni on sis'o vesla,zna da ce iole ozbiljnija ekipa to pretrcati i napuniti valdesa do vrha..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Pa to i ja kazem zato sam citirao lika eto Pedro je klasa a Villa nijeDonnie Darko je napisao/la:Gdje ce Pedro zdravog Villu izgurat na klupu. Nije ti Villa Ibrahimovic da stoji na 25 metara i okrece glavu djah tamo djah vamo u potrazi za loptom i placipicka kad je ne dobije, nego je jedan od najkorisnijih igraca danasnje Barce, i sigurno je daleko kvalitetniji igrac od Pedra.

DRŽAVA ŽELJO!
ne treba strahovati od toga da fabregas igra zadnjeg veznog, on to zna vrlo dobro odigrati, a pored toga kad gledamo raspored barcinih utakmica, normalo da bi rizicno protiv najjacih ekipa tako, mozda i ne bi, al u svako slucaju u prvenstvu se igra 38 utakmica i tu je samo 4-5 utakmica onako rizicnijih, sve ostalo komotno moze on odigrati, kao i u ligi prvaka sve tamo do knock out faze, a kasnije ako se pokaze kao rizicno, moze se lako vratiti sve na standarnu nasu igru, nista tu nje problem, nista se ne sekirajte, trio u vezi fabregas xavi iniesta je ocigledno pepov dugo sanjani san, ako neko misli da ga jae toliko zelio dovesti da bi grijao klupu-grdno se vara
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
prvo ja nisam reko da Villa nije klasa, nego sam reko da Pedro bolje igra nego Villa, i da je on poslije Messia nas najbolji napadac...Ad0 je napisao/la:Pa to i ja kazem zato sam citirao lika eto Pedro je klasa a Villa nijeDonnie Darko je napisao/la:Gdje ce Pedro zdravog Villu izgurat na klupu. Nije ti Villa Ibrahimovic da stoji na 25 metara i okrece glavu djah tamo djah vamo u potrazi za loptom i placipicka kad je ne dobije, nego je jedan od najkorisnijih igraca danasnje Barce, i sigurno je daleko kvalitetniji igrac od Pedra...Normalno da Villa nece na klupu,nego me ovaj reds nije skontao
druga stvar...i Villa i Pedro ce vjerrovatno igrati, dok ce Alexis vise od njih dvojice biti na klupi...mada mislim da ce svi igrati...
Pedro pokazuje da je klasa...covjek igra strasno...nema teorije da ga nema u prvih 11...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.