Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DesimaL
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la DesimaL » 16 avg 2011, 15:45

Imal neko stranicu za upload videa.
Na youtubu presporo,
Visca el Barça ! Mes que un club !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 avg 2011, 16:06

DesimaL je napisao/la:Imal neko stranicu za upload videa.
Na youtubu presporo,
presporo ti je zato što ti je video težak (mg). kovertuj ga i onda ga upload na YT

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 avg 2011, 16:21

DesimaL je napisao/la:Imal neko stranicu za upload videa.
Na youtubu presporo,
dai.ly
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 16 avg 2011, 16:26

Tribalian je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Marko kaze Djole puno si zivcan bio hahahahah :mrgreen: Tek kako vozis :lol: :lol:
Brate da nije bilo mene,on bi stigo "malo juce" na odrediste ;) NIje lako voziti po onoj ravnici brate,ja ne znam kako neko moze da zivi po onoj Vojvodini,ja bih odlepio.
Što po ravnici nije lako vozit :? a zato se Vojvođani ˙bese :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 avg 2011, 17:03

Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 16 avg 2011, 17:56

LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano :roll:

da nisi trudan :roll:
FORZA MARŠAL !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 avg 2011, 17:58

LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano :roll:
Ulazis u pubertet.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2011, 18:23

Frutek je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Marko kaze Djole puno si zivcan bio hahahahah :mrgreen: Tek kako vozis :lol: :lol:
Brate da nije bilo mene,on bi stigo "malo juce" na odrediste ;) NIje lako voziti po onoj ravnici brate,ja ne znam kako neko moze da zivi po onoj Vojvodini,ja bih odlepio.
Što po ravnici nije lako vozit :? a zato se Vojvođani ˙bese :lol: :lol: :lol:
Psihicki sam mislio ;) Umalo prolupao nisam put ide ovako ravno-ravno-ravno-pravo-pravo-pravo-pravo... :mrgreen: A verovatno je da se bese iz tih razloga i to narocito zimi,cak sam cuo da je i par kvartova u Subotici poznato po tome...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 18:35

Pad imuniteta! Pij što više tečnosti i jedi voča...Ozbiljno! I meni se to nekad zna desiti!

Možda ti fali i svježeg zraka, pa otiđi prohodaj negdje ponekad...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 16 avg 2011, 18:45

Meni je to samo kad lezim i naglo ustanem i onda mi se manta jedno 20 sekundi . A inace nista.Kao sto ovaj gore kaze pad imuniteta.Samo voce i povrce jedi :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 16 avg 2011, 18:54

Melo15 je napisao/la:Ima li ovde kakav dvometras da bi se prijavio na ovaj turnir http://www.sketch.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; ???? :D :D
bas niko??
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2011, 19:24

Svi ste ustondirali? :? :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 avg 2011, 19:41

Moze bit manjak zeljeza, tlak ili imunitet. Meni se desavalo prije, jednom sam cak pao u nesvjest, da mi nije bilo starog i brata bubno bi glavom od pod i osta lezat. Fala bogu ne desava mi se to vise, prije bi mi bilo kad god se dignem da mi se zamanta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 avg 2011, 19:43

Bianconeri1988 je napisao/la:
Pad imuniteta! Pij što više tečnosti i jedi voča...Ozbiljno! I meni se to nekad zna desiti!

I meni se nekada to desi.Naročito kada sjedim za kompjuterom i onda ustanem do prozora,tada najviše.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 avg 2011, 19:55

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mostarski humor :mrgreen: :mrgreen: al, inače, imaju odlične grafite po gradu....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 avg 2011, 19:58

:lol:

Danas sam i ja naletio na NET-u neko napiso " Ana volim te ! " ,a neki lik ispod napiso " Ti je volis, a ja ti je yebem " :mrgreen:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 avg 2011, 20:00

Boateng_27 je napisao/la::lol:

Danas sam i ja naletio na NET-u neko napiso " Ana volim te ! " ,a neki lik ispod napiso " Ti je volis, a ja ti je yebem " :mrgreen:
:lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 16 avg 2011, 20:11

Tribalian je napisao/la:Svi ste ustondirali? :? :mrgreen:
Haj naleti za koji dan u NS na kafu, pošto voliš da se vozikaš po Vojvodini
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 avg 2011, 21:15

Prije će bit da je do imuniteta inače u zadnje vrijeme stalno hodam.Jest i da ne spavam puno ko zna možda je i umor :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 16 avg 2011, 21:36

neutralan__ je napisao/la:

I meni se nekada to desi.Naročito kada sjedim za kompjuterom i onda ustanem do prozora,tada najviše.
Meni ponekad kad ležim na kauču i onda brzo ustanem.... :roll:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.