Igraj Olimpija Cluj,igraj

jurisssssssss
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Može i 5 brejkova u 7 servis gemova ako želiš.bob je napisao/la:ih nisam ni vido da je karlovic poceo eki 61 za njega u prvom set pa zar taj covjek moze napraviti vise od jednog brejka
ma i i corava koka jednom ubode ...Arma-Sarma je napisao/la:Može i 5 brejkova u 7 servis gemova ako želiš.bob je napisao/la:ih nisam ni vido da je karlovic poceo eki 61 za njega u prvom set pa zar taj covjek moze napraviti vise od jednog brejka
Ma uzece to JankoEmir ZENICA je napisao/la:Ajde Tipisarevicu molim te ,eto molim te.
kvota preko 6Emir ZENICA je napisao/la: A imam osjecaj da ce Wawrinka ili Bartoli izgubiti ..kvote su preko 5
pobjeda Werdera 2.20harry_90 je napisao/la: St.Pauli - Werder Bremen 2
Prelaz 2/2 ??
Kakav crni Fognini na tvrdoj!? Pa pojest će ga James!edo3majka je napisao/la:Je li ovo normalno da Fognini ima @3 protiv Blake-a![]()
![]()
uzeo sam to odma kad sam vidjeo, pa Blake je polu-profesinoalac a ovaj Fognini moze svakog pobjediit na touru, uzeo sam ga samog na 10€ plus sam kombinovao Isner&Fognini na 10€ i jos sam kombinovao Isner&Arsenal na 10€.
Pa onaj Fognini sto je unistio Troickog, a i da je bilo ko drugi na suprotnoj strani nebi igrao ali ovaj Blake je davno zavrsio svoje. Vidjet cemo.Arma-Sarma je napisao/la:Kakav crni Fognini na tvrdoj!? Pa pojest će ga James!edo3majka je napisao/la:Je li ovo normalno da Fognini ima @3 protiv Blake-a![]()
![]()
uzeo sam to odma kad sam vidjeo, pa Blake je polu-profesinoalac a ovaj Fognini moze svakog pobjediit na touru, uzeo sam ga samog na 10€ plus sam kombinovao Isner&Fognini na 10€ i jos sam kombinovao Isner&Arsenal na 10€.
1. mjesto 100€‚ 2. mjesto 70€‚ 3. mjesto 50€ 4.mjesto 30€U saradnji sa Wwin kladionicom "SiguranTip tačka com" organizira nagradno takmičenje na našem forumu.
Takmičenje traje od 15.08 do 01.10, pravo učešća imaju svi registrovani članovi SiguranTip foruma i Wwin online kladionice(registracija je besplatna).
Najbolja četiri takmičara će biti nagrađeni od strane Wwin kladionice sa ukupnim nagradnim fondom od 250 EUR.
Puno sreće u klađenju,
Davno završio svoje, a ovako igrao u prethodnih mjesec:edo3majka je napisao/la:Pa onaj Fognini sto je unistio Troickog, a i da je bilo ko drugi na suprotnoj strani nebi igrao ali ovaj Blake je davno zavrsio svoje. Vidjet cemo.Arma-Sarma je napisao/la:Kakav crni Fognini na tvrdoj!? Pa pojest će ga James!edo3majka je napisao/la:Je li ovo normalno da Fognini ima @3 protiv Blake-a![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.