KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
e jbg.....onda se moram strpiti 20 dana jer necu bit tu..... 

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
hehehehe........sve je vjerovatnije da nece saznati ni za 7-8 danalolo je napisao/la:nadam se da ces cuvati tu tajnu,jer niko ne smije znati,inace cemo ga žik žik
izvini melo,ali ti ne smijem reci,samo ipsi,jer je on moj jaran,za jedno 7-8 dana ce potpisati,sve ce se znati,pa se strpi

I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
ima internet i izvan sarajeva,gde god da odes,mozes naci internet klub
nego ipsa
sta mislis o ovim pojacanjima,meni se cini da nam je ovaj centar najjaci,pra mu je postava zagarantovana
nego ipsa
sta mislis o ovim pojacanjima,meni se cini da nam je ovaj centar najjaci,pra mu je postava zagarantovana
meni nije nesto.....prva tekma. idemo:lolo, melo, neno i ja zajedno....jednostavno moramo...po mogucnosti ispod kosa
....ako bude dobar povescemo i kk bosnu... 

I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
nemoj ispod kosa,ne vidi se nista,mi cemo u onaj ogradjeni dio,gdje novinari idu,ja nam to nastelitiipsa je napisao/la:meni nije nesto.....prva tekma. idemo:lolo, melo, neno i ja zajedno....jednostavno moramo...po mogucnosti ispod kosa....ako bude dobar povescemo i kk bosnu...
ali ipsa,priznaj da ti je drago zbog centra koji je dosao,bio ti je omiljeni igrac prije,a i jedan od najboljih
moze te li nam reci makar koje ce pozicije pokriti?
ili makar jel se medju tim igracima nalazi taj famozni back-up pley kojeg trazimo vec 2 mjeseca.
i jesu li perspektivni ili su neke dede?
ili makar jel se medju tim igracima nalazi taj famozni back-up pley kojeg trazimo vec 2 mjeseca.
lolo otkrij karte, nemoj raju satrirat bezze.....lolo je napisao/la:nemoj ispod kosa,ne vidi se nista,mi cemo u onaj ogradjeni dio,gdje novinari idu,ja nam to nastelitiipsa je napisao/la:meni nije nesto.....prva tekma. idemo:lolo, melo, neno i ja zajedno....jednostavno moramo...po mogucnosti ispod kosa....ako bude dobar povescemo i kk bosnu...
ali ipsa,priznaj da ti je drago zbog centra koji je dosao,bio ti je omiljeni igrac prije,a i jedan od najboljih
I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
zaista mi je zao,ali ja ne smijem ni pisnutidino-92 je napisao/la:moze te li nam reci makar koje ce pozicije pokriti?
ipsa,obecao si da nikom neces reci
dobro onda nemoj, ali si vec odkrio da je jedan centar, a sudeci po tome da je nekad bio ipsa-ov najdrazi igrac, i nekad jedan odo boljih, zakljucujem da je vjerovatno neki dedo za mozda 2 sezone u pitanju.lolo je napisao/la:zaista mi je zao,ali ja ne smijem ni pisnutidino-92 je napisao/la:moze te li nam reci makar koje ce pozicije pokriti?
ipsa,obecao si da nikom neces reci
znaci ipsa, nabroj mi svoje voljene igrace

vazno je da ce dovesti jos igraca, dobro je imat jaku konkurenciju u rosteru. samo nek se da i nasim mladim dosta prilika za razvoj. valjda ima i neki malo perspektivniji medju njima
ja sam pricao sa bukvom prije sedam dana,i rekao mi je da ce eventualno doci jos jedan play tako da ovo sa dva igraca jednostavno nema smisla....omladincima nam kasne stipendije devet mjeseci..........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
opet mali buza i demic nose repku do kraja...imaju potencijala decki,trebalo bi se ozbiljno racunati na njih.........
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Buza i Demic su sigurno potencijal... Buza malo srlja, zabija se u trojcu ali se vidi da ima mu-da. Vidi se da mu Velic daje slobodu jer bez Andjelica I Halilovica neko mora da povuce. Demic solidan sut iz driblinga, tricu pogodi tu-i-tamo, neka kombinacija trice i cetvorke.
Meni je sinoc protiv Bjelorusa zasmetala odbrana i bezbroj ofanzivnih skokova protivnika, a zato su glavni krivci Buza i Demic koji su slabo gradili u odbrani. Kad ih se VV docepa, igrace odbranu pa makar im na nos izasla...
Odlican je potez sto smo doveli Mahalbasica prije ovog EP U20, jer on tamo briljira (drugi strijelac 18,3ppg i prvi skakac 10,0rpg). Da nismo mi, pokupio bi ga sigurno neko drugi, kao sto je Partizan Veselog prosle godine. Austrija veceras igra za 5.mjesto protiv domacina Makodonije, a nakon te tekme Rasid se prikljucuje seniorskom timu Austrije.
Meni je sinoc protiv Bjelorusa zasmetala odbrana i bezbroj ofanzivnih skokova protivnika, a zato su glavni krivci Buza i Demic koji su slabo gradili u odbrani. Kad ih se VV docepa, igrace odbranu pa makar im na nos izasla...
Odlican je potez sto smo doveli Mahalbasica prije ovog EP U20, jer on tamo briljira (drugi strijelac 18,3ppg i prvi skakac 10,0rpg). Da nismo mi, pokupio bi ga sigurno neko drugi, kao sto je Partizan Veselog prosle godine. Austrija veceras igra za 5.mjesto protiv domacina Makodonije, a nakon te tekme Rasid se prikljucuje seniorskom timu Austrije.
Malo su kontradiktorne informacije o Mahalbašićevoj visini.Naši su objavili kada je potpisao da je visok 207cm,na zvaničnoj stranici Evropskog prvenstva koje se održava u Makedoniji stoji 203 cm 

ali i na stranici starog kluba pise da ima 207cm
mali mahalbasic se popravio u ove dvije posljednje utakmice pravo mada je i prvi dio odigrao vise nego solidno....mislim ako dobije sansu da ce biti dobar pogotovo kada ivan ode.....buza i demic sjajno vuku uz nesu maksimovica najbolji su u nasoj repki.....eh ponavljam da su bogdo ova dva nasa wunderkinda tu lagano bi se prosetali uvjeren sam....neko spomenu mujica ernada.....znam licno momka nista posebno,jednostavno je previse krut,nestabilan,ima on visinu ali slicno kao i zima i veliki je tremaros...ali mogao je umjesto ovog borisa iz kanade biti u 12,ali **** ga menadzeri...mujica sam gledao proslo kadetsko prvenstvo i par tekmi ove godine,doduse sehovac mu prosle godine nije dao pravu priliku.......nista posebno........meni samo nije jasno zasto nema ranka ivica,nikole vucica,i prosle godine naseg najboljeg filipa petrovica iz olimpije.....zasto nema iz hercegovine odnosno iz sirokog igraca..treba pitati ove koji ih vode dole i uvijek je prioritet da se igra za hrvatsku ako ne moze za hrvatsku moze za nas,isto kao i igraci iz rs
..........

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
tako ti je moj neno i kako sada stvari stoje to se nece promjeniti jos dugo dugo...vidim doduse da i ovi u savezu se bas i ne sekiraju oko toga....ja licno dosad nisam cuo da je iko rekao da se malo veca paznja treba posvetiti navedenom problemu kako bi se barem pokusalo nesto promjeniti....al opet s druge strane, ljudi igraju gdje im je srcu drago i to je najveci problem...neno#4 je napisao/la:mali mahalbasic se popravio u ove dvije posljednje utakmice pravo mada je i prvi dio odigrao vise nego solidno....mislim ako dobije sansu da ce biti dobar pogotovo kada ivan ode.....buza i demic sjajno vuku uz nesu maksimovica najbolji su u nasoj repki.....eh ponavljam da su bogdo ova dva nasa wunderkinda tu lagano bi se prosetali uvjeren sam....neko spomenu mujica ernada.....znam licno momka nista posebno,jednostavno je previse krut,nestabilan,ima on visinu ali slicno kao i zima i veliki je tremaros...ali mogao je umjesto ovog borisa iz kanade biti u 12,ali **** ga menadzeri...mujica sam gledao proslo kadetsko prvenstvo i par tekmi ove godine,doduse sehovac mu prosle godine nije dao pravu priliku.......nista posebno........meni samo nije jasno zasto nema ranka ivica,nikole vucica,i prosle godine naseg najboljeg filipa petrovica iz olimpije.....zasto nema iz hercegovine odnosno iz sirokog igraca..treba pitati ove koji ih vode dole i uvijek je prioritet da se igra za hrvatsku ako ne moze za hrvatsku moze za nas,isto kao i igraci iz rs![]()
![]()
![]()
![]()
..........
I feel devotion!!
mozda je porastaodino-92 je napisao/la:ali i na stranici starog kluba pise da ima 207cm

Volim te Zeljo!!!
Marketing,marketing,marketing!!! Zna li uprava sta je marketing?o Bosni se u zadnje vrijeme pise i prica kao o Zepcu ili Posusju,skoro pa nikako! Uprava to sebi ne smije dozvoliti! Kako oni misle vratiti navijace u dvoranu? Dok je bilo Dine,nema dana da se o kkbosna nije pisalo,pricalo,kritikovalo,hvalilo... a vidite sta se danas desava?! Nakon odlicnog pocetka sa pojacanjima i bombardovanja navijaca sa odlicnim vijestima,vec dva mjeseca nema skoro nikakvih informacija o radu kluba,taman kao da i ne postoji,sto je skandalozno! Svaki iole ozbiljan sponzor,ulagat ce u klub koji je stalno na tapeti javnosti,ali to u nasoj upravi ne znaju vec nekoliko godina!
Evo oko tog famoznog pleya koji ce po rijecima Bukve "vjerovatno" doci ,skoro se pa i ne prica!.. Sve u svemu,nadam se da ce naredna sezona biti bolja nego prethodne,a za tako nesto uprava mora dobro zapeti!
Evo oko tog famoznog pleya koji ce po rijecima Bukve "vjerovatno" doci ,skoro se pa i ne prica!.. Sve u svemu,nadam se da ce naredna sezona biti bolja nego prethodne,a za tako nesto uprava mora dobro zapeti!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 26 jul 2009, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
mahala je visok 209,5 centimetarazlatandr je napisao/la:mozda je porastaodino-92 je napisao/la:ali i na stranici starog kluba pise da ima 207cm![]()
![]()
ja mislim da je 207 tacan podatak.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.