ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Tsonga uzima .. 100% vam kazem da je on poslje dzoke igrac u najboljoj formi trenutno , samo nikako da uzme trofej u zadnje vrijeme ,a uvijek je tu negdje
KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
On ce se sigurno pokusati uozbiljiti, iz razloga sto ce izgubiti popilican broj bodova u slucaju da ne odbrani titulu. Ali, ja ne ocekujem odbranu titule, tesko je to za njega u ovakvom vremenu. Puno je sad' igraca koji ga mogu dobiti. Svakako da je Cincinnati njemu jedan od drazih mastersa (uostalom govori i broj titula osvojenih ovdje), ali tesko ce on ovdje do titule. Nadam se da grijesim, ali vidjecemo...Bianconeri1988 je napisao/la:Odmah na početku Federer vs Del Potro.
Valjda će se Federer uozbiljiti i odbraniti titulu osvojenu prošle godine...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Svakako da je u uzem krugu za osvajanje titule, ali jos uvijek ja sumnjam u to! I Nadal ce se ovdje sigurno uozbiljiti, jer se ne dogadja cesto (bolje reci nikako) da Rafa dva puta zaredom ispada u ranoj fazi nekih od mastersa...Ocekujem da ce i Mardy Fish biti ponovo dobar, brani dosta bodova, u realno dobroj je formi, a i odgovara mu ovaj tip podloge...franco_tm je napisao/la:Tsonga uzima .. 100% vam kazem da je on poslje dzoke igrac u najboljoj formi trenutno , samo nikako da uzme trofej u zadnje vrijeme ,a uvijek je tu negdje
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
to jest ,dobro si objasnio .. nadalu je ove sedmice finale(bar) pod moranjem , federer brani titulu , novak opet ide na pobjedu i 6. masters , te fish i tsonga jos spadaju tu u te favorite ..kobe24 je napisao/la:Svakako da je u uzem krugu za osvajanje titule, ali jos uvijek ja sumnjam u to! I Nadal ce se ovdje sigurno uozbiljiti, jer se ne dogadja cesto (bolje reci nikako) da Rafa dva puta zaredom ispada u ranoj fazi nekih od mastersa...Ocekujem da ce i Mardy Fish biti ponovo dobar, brani dosta bodova, u realno dobroj je formi, a i odgovara mu ovaj tip podloge...franco_tm je napisao/la:Tsonga uzima .. 100% vam kazem da je on poslje dzoke igrac u najboljoj formi trenutno , samo nikako da uzme trofej u zadnje vrijeme ,a uvijek je tu negdje
al me roddick sinoc negativno iznenadi
KEVIN-PRINCE BOATENG27
Ma Roddickovo vrijeme je, realno gledajuci, proslo. Objektivno, puno je boljih od njeg', i vise ni ne treba ocekivati od njega neki veliki rezultat. Od onog Wimbledona i finala sa Fedexom, ja od njega nisam gledao neki dobar, da ne kazem spektakularan, mec. Mozda je i bio neki, ali se ne sjecam...franco_tm je napisao/la:to jest ,dobro si objasnio .. nadalu je ove sedmice finale(bar) pod moranjem , federer brani titulu , novak opet ide na pobjedu i 6. masters , te fish i tsonga jos spadaju tu u te favorite ..kobe24 je napisao/la:Svakako da je u uzem krugu za osvajanje titule, ali jos uvijek ja sumnjam u to! I Nadal ce se ovdje sigurno uozbiljiti, jer se ne dogadja cesto (bolje reci nikako) da Rafa dva puta zaredom ispada u ranoj fazi nekih od mastersa...Ocekujem da ce i Mardy Fish biti ponovo dobar, brani dosta bodova, u realno dobroj je formi, a i odgovara mu ovaj tip podloge...franco_tm je napisao/la:Tsonga uzima .. 100% vam kazem da je on poslje dzoke igrac u najboljoj formi trenutno , samo nikako da uzme trofej u zadnje vrijeme ,a uvijek je tu negdje
al me roddick sinoc negativno iznenadi

Sezonu nakon toga Roddick je otvorio odlicno , cini mi se ,osvajanje indian wellsa ili miamia nisam bas siguran i bas najavio dobru sezonu , al nista od tog
KEVIN-PRINCE BOATENG27
-
- Kontakt:
Onda ga nisi gledao protiv Raonića kako pravi spektakl.kobe24 je napisao/la: Ma Roddickovo vrijeme je, realno gledajuci, proslo. Objektivno, puno je boljih od njeg', i vise ni ne treba ocekivati od njega neki veliki rezultat. Od onog Wimbledona i finala sa Fedexom, ja od njega nisam gledao neki dobar, da ne kazem spektakularan, mec. Mozda je i bio neki, ali se ne sjecam...
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Danas ima fantastičnih mečeva za gledanje, za navijanje i za klađenje. Gledat će se pobjeda Rogera nad Del Potrom, Čilića nad Tsongom. Kladit će se na Isnera protiv Radeka, Blakea protiv Fabia, a navijat će se za jednog Ivu protiv Mayera i jednog Ivana protiv Gulbisa.
Joj Roleta
Valjda ce podic' formu do US Opena, Kolsrajber je skolovan igrac i nista vise, takve bi Role treb'o ovjerit u rekordnom vremenu.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Pa i imao je priliku 7:6 i 4:2 bez ijedne brejk prilike Njemca. a onda je počeo pad, pa onda ovo[youtube][/youtube] i tu je bio kraj.Edin TM87 je napisao/la:Joj RoletaValjda ce podic' formu do US Opena, Kolsrajber je skolovan igrac i nista vise, takve bi Role treb'o ovjerit u rekordnom vremenu.
Ma gled'o sam sinoc do pola 6, ko debil, servira nikad gore, 4:2 i ovaj mu dvaput uzme servis i onda mu jos dvaput uzme u trecem setuArma-Sarma je napisao/la:Pa i imao je priliku 7:6 i 4:2 bez ijedne brejk prilike Njemca. a onda je počeo pad, pa onda ovoEdin TM87 je napisao/la:Joj RoletaValjda ce podic' formu do US Opena, Kolsrajber je skolovan igrac i nista vise, takve bi Role treb'o ovjerit u rekordnom vremenu.

-
- Kontakt:
Kasnije Almagro i Montanes igraju da bi se saznalo ime sljedećeg gubitnika od Ive Karlovića.
NAŠ JE CILJ US OPEN
NAŠ JE CILJ US OPEN
Kazao sam da je mozda i bio neki, ali da se ja ne sjecam! Uostalom, kao da jedan dobar, ili pak malo vise njih, bitno mijenja situaciju.Arma-Sarma je napisao/la:Onda ga nisi gledao protiv Raonića kako pravi spektakl.kobe24 je napisao/la: Ma Roddickovo vrijeme je, realno gledajuci, proslo. Objektivno, puno je boljih od njeg', i vise ni ne treba ocekivati od njega neki veliki rezultat. Od onog Wimbledona i finala sa Fedexom, ja od njega nisam gledao neki dobar, da ne kazem spektakularan, mec. Mozda je i bio neki, ali se ne sjecam...
[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Ivan Bosanac dominira!
NAŠ JE CILJ US OPEN
NAŠ JE CILJ US OPEN
Kako ce dvojica? Mozda podjele titulu zbog beskonacno dugog mecaArma-Sarma je napisao/la:Ivan Bosanac dominira!
NAŠ JE CILJ US OPEN

-
- Kontakt:
Misliš nešto kao ove godine u Australiji? E neće moći. Viši je tituli bližiEdin TM87 je napisao/la:Kako ce dvojica? Mozda podjele titulu zbog beskonacno dugog mecaArma-Sarma je napisao/la:Ivan Bosanac dominira!
NAŠ JE CILJ US OPEN![]()
![]()
NAŠ JE CILJ US OPEN
prodje tsole
fin teniski dan samo zao mi roger-vasselina , igrao je lik dobro
wawrinka neocekivano ispade ..

KEVIN-PRINCE BOATENG27
Ispade Isner od Stepaneka
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Gael je sljedeći
NAŠ JE CILJ US OPEN

NAŠ JE CILJ US OPEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.