FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mostarskiplemic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mostarskiplemic » 15 avg 2011, 22:41

Kazu da je privatno "gay" od igrac...nekakav frajercic ! :lol: :lol: Voli se sminkat...mozda taj dodje u nas.Koju poziciju igra?!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 avg 2011, 23:14

Igra ako se ne varam zadnjeg veznog.

Ja kako znam on je vec duboko u trecoj deceniji zivota i jedini razlog je da zeli jos koju kintu da uzme.
Kao igrac mi nikad nije bio nesto narocito. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 16 avg 2011, 00:31

I ja sam mislio da ima preko 30 godina s obzirom da već dugo znam za njega, ali čovjek je rođen 12.04.1983.
Dakle, ima 28 godina i sad bi valjda trebao pružati najbolje partije. Nadam se da neće otići u Zrinjski, nego da će se vratiti u Slobodu. :D

Inače, njegov otac je poznati tuzlanski konobar Pejo Lamešić koji radi u nacionalnom restoranu hotela "Tuzla".

http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... php?id=141

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 avg 2011, 01:04

Lamesic defanzivni vezni, destruktivac, trci jako puno. U ofanzivi nista posebno, bolje receno nista, zaduzen iskljucivo za destrukciju igre protivnika. Kod nas je dobar bio, on i Jaha su fantasticno igrali na sredini kad smo igrali i finale kupa. Za nase uslove dobar vodonosa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 16 avg 2011, 11:02

Navodno je za Mesanovica zainteresovana neka Francuska ekipa, prica se da je to Bazdarevicev tim. Da li neko zna koliko je ovo tacna informacija. Ukoliko ostane Sloboda i bez njega, kofere u ruke i put prve lige Federacije.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 16 avg 2011, 11:16

guber90 je napisao/la:Navodno je za Mesanovica zainteresovana neka Francuska ekipa, prica se da je to Bazdarevicev tim. Da li neko zna koliko je ovo tacna informacija. Ukoliko ostane Sloboda i bez njega, kofere u ruke i put prve lige Federacije.
Nadam se da će doći u Sarajevo. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 avg 2011, 11:19

U Sarajevo da dodje :lol: :lol: :lol: , daj molim te ne pricaj gluposti , ne ide on nigdje iz Slobode barem ove sezone ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2011, 11:21

Ne vjerujem da je spreman pasti tako nisko :mrgreen: nadam se da ce momak uspjeti u karijeri,ali neka ovu godinu ostane u Slobodi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 16 avg 2011, 11:24

DRHAUSE je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Navodno je za Mesanovica zainteresovana neka Francuska ekipa, prica se da je to Bazdarevicev tim. Da li neko zna koliko je ovo tacna informacija. Ukoliko ostane Sloboda i bez njega, kofere u ruke i put prve lige Federacije.
U nadi je i magarac crk'o ;).

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 16 avg 2011, 11:32

DRHAUSE je napisao/la:

Pa to bi mu i bila dobra odskocna daska u karijeri,jer svaki igrac ce puno vise dati dolaskom u veci klub :idea:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 avg 2011, 11:37

postujem Sarajevo, ali zasto bi momak presao u klub gdje su skoro isti uslovi ,pa nije tolika budala :? Sarajevo nije za njega klub al iskreno ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2011, 11:41

senci-071 je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:

Pa to bi mu i bila dobra odskocna daska u karijeri,jer svaki igrac ce puno vise dati dolaskom u veci klub :idea:
:lol: :lol: nemoj dalje majketi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 16 avg 2011, 11:50

Ja samo pisem Hary argumentovano svidalo se to nekom ili ne ,ali Sarajevo je najveci klub u BiH igrati sa Manchesterom, HSV ,igrati oko 50-tak Evropski utakmica, i da dalje ne nabrajam to se mora postovati. ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 avg 2011, 11:57

senci-071 je napisao/la:Ja samo pisem Hary argumentovano svidalo se to nekom ili ne ,ali Sarajevo je najveci klub u BiH igrati sa Manchesterom, HSV ,igrati oko 50-tak Evropski utakmica, i da dalje ne nabrajam to se mora postovati. ;)
Sta pricas bolan, nisi se ni rodio kad su te utakmice bile, nego ti ovi stariji ispricali pa ti sad ovdje nama pises, koliko je Sarajevo igralo "evropskih utakmica ", to nas ne zanima uopste , to sto vi dizete svoj klub ni to me ne zanima, ni jedan klub se nije domogao grupne faze lige prvaka ili evropske lige tako da necu da pricam o tome.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 16 avg 2011, 12:01

senci-071 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Ja samo pisem Hary argumentovano svidalo se to nekom ili ne ,ali Sarajevo je najveci klub u BiH igrati sa Manchesterom, HSV ,igrati oko 50-tak Evropski utakmica, i da dalje ne nabrajam to se mora postovati. ;)
Sta pricas bolan, nisi se ni rodio kad su te utakmice bile, nego ti ovi stariji ispricali pa ti sad ovdje nama pises, koliko je Sarajevo igralo "evropskih utakmica ", to nas ne zanima uopste , to sto vi dizete svoj klub ni to me ne zanima, ni jedan klub se nije domogao grupne faze lige prvaka ili evropske lige tako da necu da pricam o tome.

Na ovo što si napisao mogu se samo slatko :lol: :lol: :lol:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 16 avg 2011, 12:03

Baciš keks djeci ona se potuku. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 16 avg 2011, 12:42

He majko mila cuj sto bi dos'o u Sarajevo. Pa sto nebi doso u klub koji je prosle sezone bio 2. na tabeli a njegov sadasnji klub bio u sredini tabele !? Sto ne bi doso u klub koji svake godine igra u evropi za razliku od njegovog sadasnjeg kluba koji kolko se sjecam odkako se igra zajednicka PL nije nikad izaso u evropu :lol:
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 16 avg 2011, 12:46

tarikhordas je napisao/la:He majko mila cuj sto bi dos'o u Sarajevo. Pa sto nebi doso u klub koji je prosle sezone bio 2. na tabeli a njegov sadasnji klub bio u sredini tabele !? Sto ne bi doso u klub koji svake godine igra u evropi za razliku od njegovog sadasnjeg kluba koji kolko se sjecam odkako se igra zajednicka PL nije nikad izaso u evropu :lol:
Za prvo, vjerovatno da se ne bi sramotio.

Za ovo drugo, vjerovatno zato sto ti pojma nemas niti gdje je Europa na karti, a kamo li to da li je Sloboda isla u Europu ;).

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 16 avg 2011, 12:53

Ja ne znam kako se vama Tuzlacima da nešto polemisati, i tražiti išta interesantno u vašem klubu i navijačima. Vi se godinama ne borite nizašta, niste bitan faktor pa ja mislim ni u svom kantonu, za mene ste realno u rangu Rudara iz Prijedora, stvarno malo se vratite u realnost, kako imate volje :o

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 16 avg 2011, 13:14

Ja znam da je Sloboda isla u evropu ali se ne sjecam kad :lol: vjerovatno ko i pola navijaca Slobode :D
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.