Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidis da se nisam utalio.Frutek je napisao/la:Kad vidim da se tališ s Emirom![]()
Vidim i ti lijepo sa RamazanomCartman je napisao/la:Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Sta je **** nismo ti prijatelji pustit cemo te da se predasLBJ MVP je napisao/la:Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
P.S.Ko je spomen'o kakav tal
Nek ovom neko bananu doneseLBJ MVP je napisao/la:Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Evo sad sa teravijedon_burza je napisao/la:Vidim i ti lijepo sa RamazanomCartman je napisao/la:Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Pa prva stvar koju ti neko kaže u vezi alkohola je nemoj pit gladan.Ili u prevodu prvo jedi pa onda pijCartman je napisao/la:Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
Donnie Darko je napisao/la:Nek ovom neko bananu doneseLBJ MVP je napisao/la:Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
E jbd onda ja sam se više od tebe nadao.Jučer te branim kad te onaj napasnik edo htio bitSarajlijc@ je napisao/la:Sta je **** nismo ti prijatelji pustit cemo te da se predasLBJ MVP je napisao/la:Ako ste mi prijatelji,ne dajte mi da se predam,bolje i da umrem muski,nego s drugim da je gledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Pa prva stvar koju ti neko kaže u vezi alkohola je nemoj pit gladan.Ili u prevodu prvo jedi pa onda pijLBJ MVP je napisao/la:Cartman je napisao/la:Yebote kako se brzo napije na prazan stomak. Ne, nisam postio, ali sam bio gladan ko pas. Ne valja to tako.
kakvu sam danas vidio, omrsio sam se odmahIma li MILFaca ljudi?
Nadji muzu poso u Iraku, pa udri. Dylan tu taktiku koristi.Puma je napisao/la:kakvu sam danas vidio, omrsio sam se odmahIma li MILFaca ljudi?![]()
pa jbo te zivot ja sam pacenik za milfacama
Puma je napisao/la:kakvu sam danas vidio, omrsio sam se odmahIma li MILFaca ljudi?![]()
Prelgedah ti ikad onaj film "MILF" što sam ti preporučio!?Puma je napisao/la:kakvu sam danas vidio, omrsio sam se odmahIma li MILFaca ljudi?![]()
Na Ilidži može i za cenera, samo joj Red Bull plati, subotom u Flyuhodža je napisao/la:
burazeru nađi kakvu za cvaju i riješi se muka![]()
Nema Dylana večeras izgleda da je taktika uspjelaCartman je napisao/la:Nadji muzu poso u Iraku, pa udri. Dylan tu taktiku koristi.Puma je napisao/la:kakvu sam danas vidio, omrsio sam se odmahIma li MILFaca ljudi?![]()
Smradalonac jedan za tebe ništaParty kod Mehe je napisao/la:Imali kakva Milfaca za menedaj imali ko kakvu milfacu na fb da je zbarim..
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001160739134" onclick="window.open(this.href);return false;Party kod Mehe je napisao/la:Imali kakva Milfaca za menedaj imali ko kakvu milfacu na fb da je zbarim..
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 2 gosta.