Jarane nije on španska la puta, katalonskaEdin.- je napisao/la:Samo da nas zaobidju povrede, bice ovo fina ekipa. Bolja je atmosfera nakon odlaska španske kurve.
Imam neki feeling da ce Nasri potpisat novi ugovor.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jarane nije on španska la puta, katalonskaEdin.- je napisao/la:Samo da nas zaobidju povrede, bice ovo fina ekipa. Bolja je atmosfera nakon odlaska španske kurve.
Jeste, kako nije. Zaboravio si da su njegovi Mauri hejhaj dugo vladali Španijom, sigurno ima i španskih gena.Party kod Mehe je napisao/la:Jarane nije on španska la puta, katalonskaEdin.- je napisao/la:Samo da nas zaobidju povrede, bice ovo fina ekipa. Bolja je atmosfera nakon odlaska španske kurve.
U Samirov ostanak sam vise uvjeren. U Cescov ostanak, jbg, nadao sam se, ne bas previse. Nisam nigdje ni napisao da ce ostat, nego sam uvijek pisao "ako Fab ostane" ....messilla je napisao/la:
Ako je taj feeling isti kao i onaj Pajin kad je tvrdio da će Cesc ostati , nemaš se ćemu nadati
Magarac mogo si i avatar promjenit...Edin.- je napisao/la:Samo da nas zaobidju povrede, bice ovo fina ekipa. Bolja je atmosfera nakon odlaska španske kurve.
Jon ToralParty kod Mehe je napisao/la:Sad bi trebali dovesti ovog Thiaga za 6,7 mill, i prodati im ga za 45 mill ali za 5 godina.
YES WE CAN
DOK JE VODJE,ARSENAL NIKAD NECE BITI NA CJEDILU,MA KO GOD IGRAO I KO GOD OTISAOBosco je napisao/la:A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.
Ako se Wenger odriče svojih najboljih igrača tako olako zašto bi onda Nasri mario za Arsenalom.Bosco je napisao/la:A zašto ste sigurni da Nasri ostaje, pa on je po meni bio milion posto siguran da odlazi, dok sam se za Cesca čak i dvoumio. Samir je plaćenik obični, yebe se njega za Arsenalom, on će prijeći u dobar tim i zarađivat će pare i osvajat trofeje, yebe se njega što Arsenal osta na cjedilu.
Nisam upoznat sa kvalitetom navedene trojke, ali sam siguran da vodja od njih moze napraviti muskarce, extra fudbalere.Arnelinho je napisao/la:Jon ToralParty kod Mehe je napisao/la:Sad bi trebali dovesti ovog Thiaga za 6,7 mill, i prodati im ga za 45 mill ali za 5 godina.
YES WE CAN
Hector Bellerin
Ignasi Miquel Pons
Sta tebe boli k...c za moj avatar. Maloumni čovječe ! FUJ !!kicked21 je napisao/la: Magarac mogo si i avatar promjenit...
Zanimljivo donedavno ste se kleli u ovaj dvojac sad odjednom nisu najbolji , da nije bilo Nasrija u prošloj sezoni sad nebi ni igrali kvalifikacije za CL čekali bi vas nastupi u EL , i cijena za koju je pušten Cesc je smiješna pa više je uzeo Palermo prodajom onog flopa Pastorea za 43 mil .AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga![]()
![]()
![]()
Jest bas je lahko pustio Cesca, a Nasri nije zasluzio uopste da se zove najboljim igracem, i ne mora ostati neka ide..
pametnom dostaAllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga![]()
![]()
![]()
Jest bas je lahko pustio Cesca, a Nasri nije zasluzio uopste da se zove najboljim igracem, i ne mora ostati neka ide..
Saurman je napisao/la:Zanimljivo donedavno ste se kleli u ovaj dvojac sad odjednom nisu najbolji , da nije bilo Nasrija u prošloj sezoni sad nebi ni igrali kvalifikacije za CL čekali bi vas nastupi u EL , i cijena za koju je pušten Cesc je smiješna pa više je uzeo Palermo prodajom onog flopa Pastorea za 43 mil .AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga![]()
![]()
![]()
Sve je rečenoAllGunsBlazing je napisao/la:Saurman je napisao/la:Zanimljivo donedavno ste se kleli u ovaj dvojac sad odjednom nisu najbolji , da nije bilo Nasrija u prošloj sezoni sad nebi ni igrali kvalifikacije za CL čekali bi vas nastupi u EL , i cijena za koju je pušten Cesc je smiješna pa više je uzeo Palermo prodajom onog flopa Pastorea za 43 mil .AllGunsBlazing je napisao/la:Sta se ti Sarumane brines, bolje ti je gledaj svoju avliju, i pored pojacanja Borrusija vas opali i to ona druga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smijesan si, da je Nasri igrao kako je trebao mi bi osvojili nesto i on i Cesc, usrali su kad je bilo najbitnije tako da.. Cesc ionako nije nesot ni odigrao prosle sezone, tako da i nema veze njegov odlazak.. Nego de se ti pocni brinuti jer kako je Bayern krenuo ni EL nece igrati..
Kod: Označi sve
“But if he doesn’t find the right opportunity he will stay and fight for his place like everybody else. [u]He looks sharp in training.[/u]”
Ah na kraju krajeva bolje i on nego flopina Chamakh.armin arsenalovac je napisao/la:DOK JE BENDTNER TU JA SE NIKOG NE BOJIMsutra se ocekuje njegov nastup
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.