ma ovaj Aguero je životinja jbt ,kakav Tevez kaki bakrači ,a sigurno je bolji za Eda nego Tevez ,evo sad je petom ga pokušao proigrati ,Tevez bi iz one situacije pucao ,a ona akcija kad se Džeko otvaro ,mislim da je bolje rješenje bilo dodati Silvu jer Edin nebi stigao onu loptu da mu je dodaoguber90 je napisao/la:Boga mi fino ga je sada pokusao progirati, ali nije proslo. Uglavnom, tesko je biti sebican kao Tevez, tako da je ovo promjena naboljeBosniacum Lilium je napisao/la:edin davno utrcavao, imao vise prostora a silva se pravi englezragazzidelsud1987 je napisao/la:Koće kome nego svom svome Silva>Aguero idealna kombinacija :raguero sebican, sebican
.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
u svakom slucaju, ja se nadamguber90 je napisao/la:Boga mi fino ga je sada pokusao progirati, ali nije proslo. Uglavnom, tesko je biti sebican kao Tevez, tako da je ovo promjena naboljeBosniacum Lilium je napisao/la:Koće kome nego svom svome Silva>Aguero idealna kombinacija :r
edin davno utrcavao, imao vise prostora a silva se pravi englezaguero sebican, sebican
.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Auu uze Agguero titulu igraca utakmice Dzeki sa ovom golcinom
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
tevez-ažuero,a iza njih silva i dzeko kao džoker uhh
Dzeko najbolji , a mislim da ce Aguero biti man of the match
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Moj Balonja, ne gine ti klupa 

- Megamon
- Kontakt:
Meni zao Balonje 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kun izdominira ovu tekmu, nije ni Zeko daleko
Paklen napad ima City, Tevez ovdje samo smeta.

- Interista di cuore
- Kontakt:
Zabio majstor prvi (najvazniji) go,kod jednog dobrano ucestvovo i generalno odigro odlicnu utakmicu...Nastavlja sa odlicnom formom,samo da ga zdravlje aBd posluzi i bice Edin neizostavan iz prve postave Citya...
Brao Edine !
Brao Edine !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Sir Matt
- Kontakt:
Pojasni ...ragazzidelsud1987 je napisao/la:Koće kome nego svom svome Silva>Aguero idealna kombinacija :r

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Odlicna igra Edina. Ovaj duo, Dzeko i Aguero ce j.ebat majku.
- Giallorossi
- Kontakt:
Vodi ga kuciMegamon je napisao/la:Meni zao Balonje

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Jos jedna dobra partija naseg Edina, i treci gol u isto toliko utakmica za City.
Zao mi Bjeloruskih odbrambenih igraca, jao mama sta ce da im radi.
Zao mi Bjeloruskih odbrambenih igraca, jao mama sta ce da im radi.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
kakav trio silva-aguero-dzeko... kako ih je tevez kocio bez obzira sto zabije ponekad
dzeko fenomenalan

dzeko fenomenalan
ser del barça es el millor que hi ha !
-
- Kontakt:
Svidja mi se ta stil igre. Samo d je Augero dao koju loptu Dzeki i da ne bude previse sebican.yup je napisao/la:Odlicna igra Edina. Ovaj duo, Dzeko i Aguero ce j.ebat majku.
- neutralan__
- Kontakt:
Džeko je ušao u formu što je odlično.Samo da ga povrijede zaobiđu i Džeko će blistati ove sezone zajedno sa Aguerom.
Bravo majstore.
Bravo majstore.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kao i biboteliDonnie Darko je napisao/la:Kun izdominira ovu tekmu, nije ni Zeko dalekoPaklen napad ima City, Tevez ovdje samo smeta.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- anonymousHD
- Kontakt:
Odlična partija Edina, najbolji bio... Tandem Kun - Džeko - Silva je strašan, ove godine će se prošetati EPL. 

Tako ga u Argentini zovu-nadimakdelko je napisao/la:bice dobar par dzeko i aguerocim je malac usao to se vidjelo
nego sto je metno KUN na poledjinu svijetloplavog dresa (jel mu to middle name ?) ?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Il ja nevidim il je ovaj Dzeko Igracina
P.S. sto jest jest,ovaj Aguero je igracina,covjek se adaptira za 30 min.

P.S. sto jest jest,ovaj Aguero je igracina,covjek se adaptira za 30 min.