FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako vidoviti portal saznaje Jasmin Mesanovic u toku ove sedmice odlazi u Francusku na pregovore sa Sochauxu !
Strijelac pobjedničkog gola za tuzlansku Slobodu protiv Kozare iz Bosanske Gradiške, Jasmin Mešanović u četvrtak će zajedno sa svojim menadžerom Admirom Husarićem otputovati u Francusku. Ime kluba s kojim će pregovarati javnosti još uvijek nije poznato. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao "vidoviti" radi se o ekipi Sochauxu gdje kao trener radi Mehmed Meša Baždarević.
Strijelac pobjedničkog gola za tuzlansku Slobodu protiv Kozare iz Bosanske Gradiške, Jasmin Mešanović u četvrtak će zajedno sa svojim menadžerom Admirom Husarićem otputovati u Francusku. Ime kluba s kojim će pregovarati javnosti još uvijek nije poznato. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao "vidoviti" radi se o ekipi Sochauxu gdje kao trener radi Mehmed Meša Baždarević.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Super ode Mesanovic, sad nemamo ni jednog napadaca. joj koji haus u klubu ovo ako se prezivi bice super.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Valjda dobijemo šta para
Neka ide momak,zna igrat fudbala ..neka tamo uspije
Ma biti će napadača kad potpišu Slomić i Bekić

Neka ide momak,zna igrat fudbala ..neka tamo uspije

Ma biti će napadača kad potpišu Slomić i Bekić

- slani grad
- Kontakt:
kakva komedija
..odlazi nam jedini napadac i to ni manje ni vise nego u francusku
....Sloboda ako ostane i bez Mesanovica mislim da je to to sto se premijer lige tice...stvarno neznam kako bi se mogli iscupat....

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ostali smo bez Zrnanovica,iskusnog stopera koji bi nam mogao pomoci,al eto covjeku dotuzilo cekat,jos samo da nam ode i Mesanovic,sjesti i plakat ..
Momku zelim mnoge srece i da ostvari transfer u Sochaux
Momku zelim mnoge srece i da ostvari transfer u Sochaux

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma sta se plasite ostajete u ligi 100% vasa djeca su pokazala da znaju igrati fudbal 

Ispadao je Velež,zašto ne bi i Sloboda ?
Zadnjih 10 godina sigurno 3-4 puta smo trebali ispasti pa smo kupovali tekme
Valjda ovaj hajvan od našeg predsjednika kupi i ove sezone koju tekmu

Cuj kupovali tekme , ova bijeda ne moze da isplati igrace i ostalo sto treba a da kupuju tekme daj nemoj me nasmijavati bgt.Laziale je napisao/la:Ispadao je Velež,zašto ne bi i Sloboda ?

Svaka cast Mesanovicu na golu protiv Kozare,maloprije sam pogledao izvjestaj,sta reci nego majstorija !
Hvala Mujicu sto promasi cist zicer,da je igrao u dresu Slobode ono bi lagano pogodio
Hvala Mujicu sto promasi cist zicer,da je igrao u dresu Slobode ono bi lagano pogodio

fukara87 je napisao/la:Cuj kupovali tekme , ova bijeda ne moze da isplati igrace i ostalo sto treba a da kupuju tekme daj nemoj me nasmijavati bgt.Laziale je napisao/la:Ispadao je Velež,zašto ne bi i Sloboda ?
Valjda ovaj hajvan od našeg predsjednika kupi i ove sezone koju tekmuNego sva sreca pa su Gosk i Kozara slabiji od nas inace bilo rasulo
Misiš da nisu ?
Onda smo fakat imali vanserijske igrače u ekipi koji pak čitavu sezonu ne pokazuju ništa i dođu na rub ispadanja i onda zadnjih par kola počnu da pobjeđuju i izbore opstanak

Ovo je bilo na dnevniku. Jest da nije neki snimak, ali vidi se goharry_90 je napisao/la:Ako neko naleti na snimak gola Mesanovica,volio bih da postavi ovdje da mozemo pogledati.

Uživajte!
[youtube][/youtube]
EDIT: Najbolje je otići na utakmicu, bolje se vidi, a tako pomažemo klubu

Da li je neko primijetio da je klupa ostala prazna nakon treće izmjene?
Kako je krenulo, nećemo imati igrače ni za prvih 11.

@SamoTZ
Hvala na snimku .. Crnkic na raspologanju ima samo 14 igraca,tako da nemoj da te cudi sto na klupi nakon trece izmjene nema nikoga ..
Ima li sta od potpisa Slomica,Bekica,Gavarica,Jahica itd.. kako je krenulo trebat ce nam napadac pod hitno ako ode Mesanovic.
Hvala na snimku .. Crnkic na raspologanju ima samo 14 igraca,tako da nemoj da te cudi sto na klupi nakon trece izmjene nema nikoga ..
Ima li sta od potpisa Slomica,Bekica,Gavarica,Jahica itd.. kako je krenulo trebat ce nam napadac pod hitno ako ode Mesanovic.
Mene je najviše pogodilo to što neko puni glavu ovoj djeci juniorima i kadetima.Pitam se samo kako će se prodati.Živi primjer malog Mešanovića.Šta mu sad znači ovaj golčina.Moja poruka bi im bila da treba da budu zahvalni ako im se pruža takva prilika da zaigraju za prvi tim.Neka djeca prije bi pješke dolazila samo da ih neko pozove,a sad se nešto uzdigli.Misle li oni da djeca Sarajeva,Želje ,Čelika....imaju bolje.Ljudi moji pa ja im nebi dao da provire na stadion Tušnja,a još pogotovu da igraju pa nek im babe ,menadžeri dalje rade o sudbini.
deset je napisao/la:Mene je najviše pogodilo to što neko puni glavu ovoj djeci juniorima i kadetima.Pitam se samo kako će se prodati.Živi primjer malog Mešanovića.Šta mu sad znači ovaj golčina.Moja poruka bi im bila da treba da budu zahvalni ako im se pruža takva prilika da zaigraju za prvi tim.Neka djeca prije bi pješke dolazila samo da ih neko pozove,a sad se nešto uzdigli.Misle li oni da djeca Sarajeva,Želje ,Čelika....imaju bolje.Ljudi moji pa ja im nebi dao da provire na stadion Tušnja,a još pogotovu da igraju pa nek im babe ,menadžeri dalje rade o sudbini.
Potpis

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Laziale je napisao/la:Ispadao je Velež,zašto ne bi i Sloboda ?
kupovali tekme

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Kakav je igrac Mario Lamesic?Jel taj igrao za Slobodu neko vrijeme?!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
Igrao je za nas,barem meni je on izgledao veoma dobar igrac za nase uslove,ja mislim da je on otisao u Grcku nakon Slobode ??mostarskiplemic je napisao/la:Kakav je igrac Mario Lamesic?Jel taj igrao za Slobodu neko vrijeme?!
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Znaci za ovu ligu bi bio pojacanje?!Hvala!harry_90 je napisao/la:Igrao je za nas,barem meni je on izgledao veoma dobar igrac za nase uslove,ja mislim da je on otisao u Grcku nakon Slobode ??mostarskiplemic je napisao/la:Kakav je igrac Mario Lamesic?Jel taj igrao za Slobodu neko vrijeme?!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
Ako bude igrao kao u Slobodi moze se recimostarskiplemic je napisao/la:Znaci za ovu ligu bi bio pojacanje?!Hvala!harry_90 je napisao/la:Igrao je za nas,barem meni je on izgledao veoma dobar igrac za nase uslove,ja mislim da je on otisao u Grcku nakon Slobode ??mostarskiplemic je napisao/la:Kakav je igrac Mario Lamesic?Jel taj igrao za Slobodu neko vrijeme?!

- slani grad
- Kontakt:
za ovu ligu bi i ja bio pojacanjemostarskiplemic je napisao/la:Znaci za ovu ligu bi bio pojacanje?!Hvala!harry_90 je napisao/la:Igrao je za nas,barem meni je on izgledao veoma dobar igrac za nase uslove,ja mislim da je on otisao u Grcku nakon Slobode ??mostarskiplemic je napisao/la:Kakav je igrac Mario Lamesic?Jel taj igrao za Slobodu neko vrijeme?!

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.