FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 15 avg 2011, 17:42

Donnie Darko je napisao/la:Kad se samo sjetim da su pred proslu sezonu Cescovu vrijednost procjenjivali (mislim na ove sa foruma) na min. 60 mil., i smijali se ponudama od 45 miliona :lol:

A sto se Cesca i meca sa Arsenalom tice, pa vec je u prosloj sezoni bio jedan od najvaznijih igraca Barce u pobjedi na Nou Campu.
Asistirao Iniesti petom , a ovaj uposlio Messija :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 avg 2011, 17:44

messilla je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Kad se samo sjetim da su pred proslu sezonu Cescovu vrijednost procjenjivali (mislim na ove sa foruma) na min. 60 mil., i smijali se ponudama od 45 miliona :lol:

A sto se Cesca i meca sa Arsenalom tice, pa vec je u prosloj sezoni bio jedan od najvaznijih igraca Barce u pobjedi na Nou Campu.
Asistirao Iniesti petom , a ovaj uposlio Messija :lol:
tada vec isplatio pola transfera, jos ove godine pola transfera u dresovima, i eto Cesca kao isplacene investicije, sve preko , sto donese kvalitet je plus :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 avg 2011, 18:03

kakva pojacanja ove godine :D :D

naredne abd bale ako stagod odigra ove sezone + worldclass stoper + defouleu :D
ser del barça es el millor que hi ha !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 avg 2011, 18:05

Cesc: "Leo je najbolji i svatko želi igrati s najboljim. Ali nije samo on, mogao bih imenovati cijeli sastav."

:D

EDIT : Sandro Rosell: "Cesca smo platili koliko smo htjeli platiti. Ni više ni manje."

:lol: :lol: koji je kralj ovaj Rosell .
Scof1eld je napisao/la:kakva pojacanja ove godine :D :D

naredne abd bale ako stagod odigra ove sezone + worldclass stoper + defouleu :D
Deulofeu , znam i meni je bio problem u početku :D

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 avg 2011, 18:14

Imam neki osjecaj da ce Deulofeu jos ove sezone odigrati par utakmica, mozda ne u ligi ali vjerovatno u kupu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 avg 2011, 18:14

messilla je napisao/la:
Deulofeu , znam i meni je bio problem u početku :D
manje problema smo imali sa chygrinskim :P

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 avg 2011, 18:20

:lol: :lol: :lol:

@adriano_leite pa najvjerovatnije da hoće , momak se dobro pokazao na pripremnim i na EP-u za mlade ;)

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 avg 2011, 18:35

Nek se više završila i ova saga oko prelaska Fabregasa u Barcelonu. Vidi se da je Cesc motivisan i željan igre. Nadam se da će svoj motiv i želju preusmjeriti na zeleni teren, te da će dati maksimum svojih mogućnosti dok bude igrao za Barcu.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 avg 2011, 19:37

Imate li neku dobru sliku Fabregasa od danas ali da se vidi i lice i broj po mogućnosti?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 avg 2011, 19:40

Unknown Genius je napisao/la:Imate li neku dobru sliku Fabregasa od danas ali da se vidi i lice i broj po mogućnosti?
http://www.****.com/news/read/10 ... c-Fabregas" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas ispod ovog teksta nekih slika,pa vidi pase li ti koja...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 avg 2011, 20:10

Mandrak je napisao/la: Tako je to kad dođe iz guzice u glavu, a zbog njegove naknadne pameti Barca se morala iskeširati 40 miliona francuskom pedofilu :x ...valjda više necemo dolaziti u situaciju da nas taj kidnaper ponovo ucjenjuje za par godina sa nekim drugim momcima koje je odveo na foru.
I ranije sam pisao o tome - zakon izmisliti ako treba koji ce mu zabraniti pristup tlu Katalonije.
Kako te bolan više nije stid ? :oops:
Dobili ste igračinu "prijateljski" i ispod svake moguće cijene, a ti i dalje vrijeđaš tog Wengera. Pa je li se taj Wenger mog'o inatiti ca Cescom i ostaviti ga još 4 godine u klubu, je li mogao to isto da učini sa Henryem i ostalim igračima koji su prelazili iuz Londona u Barcu. Mogao je, ali nije htio. A za Cescov prelazak u Arsenal nije kriv Wenger nego Fabregas, tad je Arsenal bio mnogo uspješniji od Barcelone i on je osjetio da bi tamo mogo igrat i osvajat trofeje i zato je otišao, zato je sada i kod vas došao, a i to mu je rodno mjesto.

Da je bio principijelan kao neki Arsenalovi mladići koji su odbili Barcelonu ( Chuks Aneke i Benik Afobe) dans bi Cesc sa svoje 24 godine možda već bio legenda Barcelone, ali njega tad nije bolio racku jer ste bili neuspješni.

Dobili ste ga prejeftino kada pogledate koliko ostali igrači vrijede, Pa jedan Pastore je 43 miliona eura, a taj momak nije 1/4 Cesca. Donedavno ste ga svi osporavali, ali vidjet ćete sad kako igra Cesc. To je jedna igračina, nogometni genij, ali pokazalo se i pichkica (barem je to u Arsenalu bio).

Da je bio pametniji mogao je postati Arsenalova legenda, ali nije niti će se ikad dovesti u taj kontekst. Sad nek osvaja trofeje koliko mu duša poželi, samo sebi je zatvorio mjesto u Arsenalu za sva vremena. A da ne govorim o Arsenalovim navijačima. Svejedno, sretno ti bilo Cesc.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 avg 2011, 20:27

Bosco je napisao/la:
Mandrak je napisao/la: Tako je to kad dođe iz guzice u glavu, a zbog njegove naknadne pameti Barca se morala iskeširati 40 miliona francuskom pedofilu :x ...valjda više necemo dolaziti u situaciju da nas taj kidnaper ponovo ucjenjuje za par godina sa nekim drugim momcima koje je odveo na foru.
I ranije sam pisao o tome - zakon izmisliti ako treba koji ce mu zabraniti pristup tlu Katalonije.
Kako te bolan više nije stid ? :oops:
Dobili ste igračinu "prijateljski" i ispod svake moguće cijene, a ti i dalje vrijeđaš tog Wengera. Pa je li se taj Wenger mog'o inatiti ca Cescom i ostaviti ga još 4 godine u klubu, je li mogao to isto da učini sa Henryem i ostalim igračima koji su prelazili iuz Londona u Barcu. Mogao je, ali nije htio. A za Cescov prelazak u Arsenal nije kriv Wenger nego Fabregas, tad je Arsenal bio mnogo uspješniji od Barcelone i on je osjetio da bi tamo mogo igrat i osvajat trofeje i zato je otišao, zato je sada i kod vas došao, a i to mu je rodno mjesto.

Da je bio principijelan kao neki Arsenalovi mladići koji su odbili Barcelonu ( Chuks Aneke i Benik Afobe) dans bi Cesc sa svoje 24 godine možda već bio legenda Barcelone, ali njega tad nije bolio racku jer ste bili neuspješni.

Dobili ste ga prejeftino kada pogledate koliko ostali igrači vrijede, Pa jedan Pastore je 43 miliona eura, a taj momak nije 1/4 Cesca. Donedavno ste ga svi osporavali, ali vidjet ćete sad kako igra Cesc. To je jedna igračina, nogometni genij, ali pokazalo se i pichkica (barem je to u Arsenalu bio).

Da je bio pametniji mogao je postati Arsenalova legenda, ali nije niti će se ikad dovesti u taj kontekst. Sad nek osvaja trofeje koliko mu duša poželi, samo sebi je zatvorio mjesto u Arsenalu za sva vremena. A da ne govorim o Arsenalovim navijačima. Svejedno, sretno ti bilo Cesc.
A kako tebe nije stid pljuvati sad po momku u kojeg si se godinama zaklinjao?? kakav je to karakter i qurac :o :shock: i ne samo ti vec i ostali Pakijevi podanici....kako vas nije stid nazivati svog dojucerasnjeg idola pichkom, izdajicom, zeliti mu lomove noge i slicne gadosti??...ja ga nikad (pa ni sad) nisam volio vidjeti u Barcinom dresu, jer je vec jednom izdao, ali ne pitam se ja....ali nikad niti jednom igracu ne bi pomislio takvu gadost i pakost.
Prijateljska cijena :lol: :lol: ali u qurcu, vec je pedofil vagao šta mu je bolje , uzeti 40 miliona ili imati tempiranu bombu u svlacionici (totalno nezadovoljnog kapitena koji bi trebao uzor ostalim mladim pedofilovim junferima, a koji masta o povratku kuci i cije je srce odavno u Barci, koji se odrice i vece plate pa cak i doplacuje 5 miliona tr4ansfera sao da ode).....ne provaljuj se, pedofil bi dao guzova da ga je mogao zadrzati, ali nije smio rizikovati bombu u svlacionici pa ga je prodao.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 15 avg 2011, 20:30, ukupno mijenjano 3 puta.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 avg 2011, 20:27

enobarca je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Imate li neku dobru sliku Fabregasa od danas ali da se vidi i lice i broj po mogućnosti?
http://www.****.com/news/read/10 ... c-Fabregas" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala ti puno jarane, baš ono što mi treba. ;)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 avg 2011, 20:35

:mrgreen:
[youtube][/youtube]

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 avg 2011, 20:38

Unknown Genius je napisao/la:
enobarca je napisao/la:
Hvala ti puno jarane, baš ono što mi treba. ;)
Nema na cemu... ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2011, 21:59

Scof1eld je napisao/la::mrgreen:
[youtube][/youtube]
Tamo cu - 'vamo cu :mrgreen: A Guardiola odmahuje rukama: "Nemoj bola, nemojjjjjj 'ebem mu misha..." :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2011, 22:06

Evo malo slika sa Fabregasovog prvog treninga ;)

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 avg 2011, 22:10

I ovaj je majmunu poremetio kicmeni stub :D
[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 15 avg 2011, 22:15

xaviesta je napisao/la:I ovaj je majmunu poremetio kicmeni stub :D
[youtube][/youtube]
Bravo majstore ovaj sam klip trazio nikako nisam mogao naci :D jao jao sta im je uradio ocm' :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 avg 2011, 22:20

xaviesta je napisao/la:I ovaj je majmunu poremetio kicmeni stub :D
[youtube][/youtube]
Nije sa ove planete ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.