Mozda tebi i ne ocitava jer meni se vidi.LudLo 4 je napisao/la:Kako je glupo sto na YT ne mozes vidjeti sad koliko se ocitalo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mozda tebi i ne ocitava jer meni se vidi.LudLo 4 je napisao/la:Kako je glupo sto na YT ne mozes vidjeti sad koliko se ocitalo
svejednoBoateng_27 je napisao/la:Koja vrsta ?majestic24 je napisao/la:ima li ko kakvu dobru igricu da mi predlozi da sebi skinem s neta???
Pucačina,auta,avantura,strategija ... ??
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=1190" onclick="window.open(this.href);return false;majestic24 je napisao/la: svejedno
Vi mi predlozite
mislis ono ispred tockice, kao sto je prije bilo crveno? nema toga ni kod mene :/ zaista glupo, cak ne znam ni koliko mogu prebaciti, jer ne da mi se cekati dok se opet ne napuniLudLo 4 je napisao/la:Kako je glupo sto na YT ne mozes vidjeti sad koliko se ocitalo
Kad gledam na forumu neki link sa YT ima ono.QUARESMA 18<<< je napisao/la:mislis ono ispred tockice, kao sto je prije bilo crveno? nema toga ni kod mene :/ zaista glupo, cak ne znam ni koliko mogu prebaciti, jer ne da mi se cekati dok se opet ne napuniLudLo 4 je napisao/la:Kako je glupo sto na YT ne mozes vidjeti sad koliko se ocitalo
LBJ MVP je napisao/la:Ko pije umjereno može pit kolko hoćeneutralan__ je napisao/la:Pa najvjerovatnije da će i odabrati taj dan.Pošto je neradni,a u oktobru je i škola pa onda najlogičnije je da bude u subotu.
Povest ću te ja ako prestaneš pit,da mi se ne napiješ tamo pa ko će te 100-kilaša kući odnijeti.Ići će i legenda da zavodi red i mir na koncertu.
Samo ne znam šta bi bilo kad bi krenula jesen stiže dunjo moja
Jesul vas ludjaci pitali imatel' cigara ?Emir ZENICA je napisao/la:Idem danas sa jaranima jaranu u posjetuOperisao se jutros i sad kaze na ulazu sestra pravo pa lijevo niz stepenice.Eh sad jel do kraja hodnika pa lijevo ili prije i mi prvi ulaz lijevo.I silazimo niz stepenice a ljudi nas ono cudno gledaju.Jos se mi smijemo
Kad ono dole ludjaci ba
aaaa nama crnjak kako izac svi te gledaju hahahahaha joj scena majko moja
Nije to nista Ema,drustvo i ja tako jednom krenuli u skolu (podavno bilo) i idemo pred samu skolu (a pored skole neuro-ludara i tu i bolnica i skola sve) kad ono tamo nam lik iz ekipe stariji od nas ali zajedno sjedili druzili se godinama,mi se izgubili cijeli dan nismo u skoli bili,njega prcali.A frajer nije onako lud nego kao razbio bio nesto komp i stara ga prijavila,i onda tu u ludari jso vise izludio i jbg sad ja mislim cetvrutu godinu u Beogradu u onoj ludari.Ali eto bas bila reakcijaBoateng_27 je napisao/la:Jesul vas ludjaci pitali imatel' cigara ?Emir ZENICA je napisao/la:Idem danas sa jaranima jaranu u posjetuOperisao se jutros i sad kaze na ulazu sestra pravo pa lijevo niz stepenice.Eh sad jel do kraja hodnika pa lijevo ili prije i mi prvi ulaz lijevo.I silazimo niz stepenice a ljudi nas ono cudno gledaju.Jos se mi smijemo
Kad ono dole ludjaci ba
aaaa nama crnjak kako izac svi te gledaju hahahahaha joj scena majko moja
![]()
Ja sam jednom dole išo, sve jedan me ludjak pito "imaš cigaru ?"
Ma poceo nesto da lupa,ali imao je neki gadan trip i inace.Nemam pojma sta je sa njim sada jos je u BG.Emir ZENICA je napisao/la:@Boateng_27
hahaha ma nisu ba nistaNormala sve
@ ludlo
hahah pa to je najgore baCuj stara ga prijavila,a boze sacuvaj.Ah ti Boga malo je ba haha nije ni to humano a najgore je ba crnjak ti
Isto kao i tebi hahahhahahha pidzame glavne ba
Al mi nismo skontali ba vidimo ljudi nas gledaju cudno jos se mi smijemo u prici ba,zajebavamo.Kad dole samo neki cudni zvukovi hahahah kaze sestra pogrijesili ste hajte vi sto prije gore
![]()
izlazimo svadjamo se ko ce prvi izaci ba smjesno hahahahaha..a bgt ja smjehova
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987 i 10 gostiju.