Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pitaj svog kolegu. On je to spomenuo.Megamon je napisao/la:A kako mozete zakljucivati ko je kakav igrac po statistici![]()
.Statisticki ima boljih klubova od Barce na svijetu al' to ne znaci da su oni bolji od nje.
Zanimljivo.Odlazak Seska Fabregasa i sve izvesniji prelazak Samira Nasrija u Mančester siti naterali su upravu Arsenala da potraže nova rešenja za vezni red svoje ekipe.
Kako navodi "Frans fudbal", čelnici "tobdžija" već su otpočeli pregovore sa koelgama iz Sošoa oko transfera Marvina Martina, 23-godišnjaka koji je zahvaljujući odličnoj tehnici koju poseduje nastupio i na poslednja tri meča francuske reprezentacije.
@ArnelinhoArnelinho je napisao/la: Gervinho ,pored umijeća,može se pohvaliti i sa statisikom, za razliku od Downinga,takodje je i prvotimac svoje repke za razliku od Downinga.
Pa kako i rekoh. Nisam izdvojio statistiku.Bertrand je napisao/la:@ArnelinhoArnelinho je napisao/la: Gervinho ,pored umijeća,može se pohvaliti i sa statisikom, za razliku od Downinga,takodje je i prvotimac svoje repke za razliku od Downinga.
Nisi spomen'o nikakvu statistiku? Ovom gore rečenicom si dokazao da te interesuje statistika u procjeni nekog igrača (barem malo), te si bez dokaza opovrgnuo Downingovu statistiku koja, btw, spada u jednu od najboljih u Premier Ligi, što se tiče prošle sezone (među krilima, naravno).
Gervinho jeste atraktivan igrač za gledanje, nešto baš tipa Young, ali je Downing kompletniji igrač od Younga. Da li je kompletniji od Gervinha, to ću tek vidjeti. Ja samo kažem da nije u redu govoriti za igrača koji je tek osjetio čar igranja u ovakvoj ligi, da je bolji od igrača koji u ovoj ligi igra već jako dugo, i u istoj igra vrlo dobro, čemu svjedoči baš ova statistika, kojom smo se mi bavili nakon njegovog potpisivanja sa Redsima.
Za kraj, nađoh jedan odličan avatar za vas, pa ko želi...![]()
Svoje sam rekao za Downinga. Vodit ću se svojim uvjerenjima, ti svojim, i life goes on.AllGunsBlazing je napisao/la:Malo se tvoj kolega zafrkao kad rece da Arsenal ima samo 2 bolja igraca od Liverpoola, to moras i sam priznati..
Ako je taj feeling isti kao i onaj Pajin kad je tvrdio da će Cesc ostati , nemaš se ćemu nadatiEdin.- je napisao/la:Samo da nas zaobidju povrede, bice ovo fina ekipa. Bolja je atmosfera nakon odlaska španske kurve.
Imam neki feeling da ce Nasri potpisat novi ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.