Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Megamon
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 19:25

A kako mozete zakljucivati ko je kakav igrac po statistici :? :shock: .Statisticki ima boljih klubova od Barce na svijetu al' to ne znaci da su oni bolji od nje.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 avg 2011, 19:25

ma super je posao uradio wenger u arsenalu to mu niko nemože osporiti, ali znači li to da on mora doživotno ili dok se sam ne povuče ostati trener?
postoji li nešto što uradi ili ne uradi pa da uprava kaže dosta je bilo to je to, šta treba završiti sedmi, izgubiti 5-0 od nekog, ispasti u grupama LP, mislim postoji li nešto što bi prelilo čašu ili je on kao maršal tito doživotno poglavar ili u sjevernoj koreji Veliki Vođa?
pratite li engleske forume šta tamo navijači pričaju o tome, interesuje me a nemam priliku detaljno pratiti stanje u arsenalu, a nekad mi je bio jako drag klub
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 15 avg 2011, 19:27

Ma neko će od ovih klinaca eksplodirati ove godine-vidjecete ;) ,

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 avg 2011, 19:27

Megamon je napisao/la:A kako mozete zakljucivati ko je kakav igrac po statistici :? :shock: .Statisticki ima boljih klubova od Barce na svijetu al' to ne znaci da su oni bolji od nje.
Pitaj svog kolegu. On je to spomenuo.

Da ne bude off:
Odlazak Seska Fabregasa i sve izvesniji prelazak Samira Nasrija u Mančester siti naterali su upravu Arsenala da potraže nova rešenja za vezni red svoje ekipe.

Kako navodi "Frans fudbal", čelnici "tobdžija" već su otpočeli pregovore sa koelgama iz Sošoa oko transfera Marvina Martina, 23-godišnjaka koji je zahvaljujući odličnoj tehnici koju poseduje nastupio i na poslednja tri meča francuske reprezentacije.
Zanimljivo.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 15 avg 2011, 19:47

http://www.skysports.com/story/0,,11670_7103130,00.html" onclick="window.open(this.href);return false; OVAJ NASRI CINI SVE DA ODE,IDI CIGANE IDI,I VECI SU ODLAZILI,EKSPLODIRAO SI PAR UTAKMICA I SEBI UMISLIO !!! ODLAZI !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 19:48

Nisam ja spomen'o nikakvu statistiku, već nadji kako sam rekAo.;)

I uzgred,ne da mi se tražiti statistika, a niko njem (Downingu) nije branio da ode u Francusku i osvoji šampionat, da stvar bude gora, osvojio ga je sa Lilom ,ispred Marseja i Lyona, pa i Bordoa, ako hoćeš.

On ima 25/26 godina (Downing) ,dakle, odavno nije više klinac, pa mi je logično ,nekak',da je Gervinho bolji igrač s obzirom da igra u repki i u (ne brojimo L'pool i Arsenal, eto) boljem klubu nego li Downing.

Svaki iole talentiran igrač iz neke države završi u najvećem klubu iste ili se poda na put u neki veliki europski klub.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 15 avg 2011, 19:51

@tony–mortale navijaci i cjelog svjeta na jednom forumu, oko 60+ k reganih, je glasovalo na anketi o wengeru. 55% ih je glasovalo za ostanak. @London znaci covjek objasnio. Samo ono oko Boga mi se nije svidjalo. :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 19:53

Francuski nogometaš Samir Nasri okomio se putem Twittera na navijače Arsenala i na taj način još jednom potvrdio da je blizu odlaska s Emiratesa.

Nasri je propustio uvodnu utakmicu Premiershipa koju je njegov klub u subotu odigrao u gostima kod Newcastlea (0-0). Čuo je, međutim, da su ga pristalice "topnika" počastile porcijom uvreda zbog iskazane namjere da napusti londonski klub.

"Čuo sam što su mi navijači pjevali u subotu. Time su stvarno pokazali da nemaju poštovanja budući da sam ja još uvijek igrač Arsenala", napisao je 24-godišnji veznjak koji se nalazi na meti bogataša iz Manchester Cityja.

Nasrijev ugovor u Arsenalu istječe sljedeće ljeto tako da je izgledno da će ga "Topnici" prodati do kraja aktuelnog prijelaznog roka što je u ponedjeljak na konferenciji za novinare dao naslutiti i menadžer Arsene Wenger.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 avg 2011, 19:56

Arnelinho je napisao/la: Gervinho ,pored umijeća,može se pohvaliti i sa statisikom, za razliku od Downinga,takodje je i prvotimac svoje repke za razliku od Downinga.
@Arnelinho

Nisi spomen'o nikakvu statistiku? Ovom gore rečenicom si dokazao da te interesuje statistika u procjeni nekog igrača (barem malo), te si bez dokaza opovrgnuo Downingovu statistiku koja, btw, spada u jednu od najboljih u Premier Ligi, što se tiče prošle sezone (među krilima, naravno).

Gervinho jeste atraktivan igrač za gledanje, nešto baš tipa Young, ali je Downing kompletniji igrač od Younga. Da li je kompletniji od Gervinha, to ću tek vidjeti. Ja samo kažem da nije u redu govoriti za igrača koji je tek osjetio čar igranja u ovakvoj ligi, da je bolji od igrača koji u ovoj ligi igra već jako dugo, i u istoj igra vrlo dobro, čemu svjedoči baš ova statistika, kojom smo se mi bavili nakon njegovog potpisivanja sa Redsima.

Za kraj, nađoh jedan odličan avatar za vas, pa ko želi... :D

slika
Greatness dies

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 19:58

Bertrand je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la: Gervinho ,pored umijeća,može se pohvaliti i sa statisikom, za razliku od Downinga,takodje je i prvotimac svoje repke za razliku od Downinga.
@Arnelinho

Nisi spomen'o nikakvu statistiku? Ovom gore rečenicom si dokazao da te interesuje statistika u procjeni nekog igrača (barem malo), te si bez dokaza opovrgnuo Downingovu statistiku koja, btw, spada u jednu od najboljih u Premier Ligi, što se tiče prošle sezone (među krilima, naravno).

Gervinho jeste atraktivan igrač za gledanje, nešto baš tipa Young, ali je Downing kompletniji igrač od Younga. Da li je kompletniji od Gervinha, to ću tek vidjeti. Ja samo kažem da nije u redu govoriti za igrača koji je tek osjetio čar igranja u ovakvoj ligi, da je bolji od igrača koji u ovoj ligi igra već jako dugo, i u istoj igra vrlo dobro, čemu svjedoči baš ova statistika, kojom smo se mi bavili nakon njegovog potpisivanja sa Redsima.

Za kraj, nađoh jedan odličan avatar za vas, pa ko želi... :D

slika
Pa kako i rekoh. Nisam izdvojio statistiku. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 15 avg 2011, 20:00

Eno sad i Nasri cigan, kod vas izgleda sve cigani.
Pa nisu oni krivi sto je Wengeru zao potrositi koju paru na pojacanja pa ne osvajaju trofeje.
Nasri i Cesc su medju najboljima u svijetu na svojim pozicijama, jel treba da ispastaju i ne osvajaju trofeje jer im je sef skrtica. Bolje recite da je Wenger cigan jer skuplja pare, ne znam samo za koga, vrlo lahko moze biti da iduce sezone ne bude trener Arsenala i da dodje neko ko ce potrositi te pare sto on godinama skuplja.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 20:17

Cuj Downing kompletniji covjek nema brzine da igra krila, a kompletniji, covjek ima samo centarsut i to je to, nista vise nije na njegovoj strani u odnosu na Gervinha, covjek koji je brzi, bolje dribla, a pri tome sa iste pozicije postize vise golova i ima vise asistencija, znaci pridonosi ekipi vise nego Downing.. Malo se tvoj kolega zafrkao kad rece da Arsenal ima samo 2 bolja igraca od Liverpoola, to moras i sam priznati..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 avg 2011, 20:22

"For me he will always be the best person that I have met in football" Cesc on Arsene

"It is the biggest regret I will have probably in my career not to lift a trophy as Arsenal captain" Cesc

"I will be watching them tomorrow, I will be watching them every weekend" Cesc.

Ma ko te yebe bolan, i tebe i tvoju sladunjavu spiku. Gdje si bio prošle dvije godine da nešto kažeš.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 avg 2011, 20:25

AllGunsBlazing je napisao/la:Malo se tvoj kolega zafrkao kad rece da Arsenal ima samo 2 bolja igraca od Liverpoola, to moras i sam priznati..
Svoje sam rekao za Downinga. Vodit ću se svojim uvjerenjima, ti svojim, i life goes on. ;)

A pusti @Rizu. Jedan trenutak očajnički želi Hazarda u Liverpoolu, a drugi, naziva ga najgorim igračem u Francuskoj. Dovoljno o njemu.

Ako je to njegovo mišljenje, to ne mora značiti da je i moje. @Rizah je još uvijek overexcited zbog mnogih dešavanja preko ljeta i misli da će Liverpool postati prvak preko noći. Ustvari, ne samo on već velika većina mojih kolega. U svakom slučaju, Arsenal ima više od 2 igrača koja su bolja od igrača na istoj poziciji u Liverpoolu. ;)
Greatness dies

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 21:35

Evo Arsenalove rezerve vode 2-1 protiv Manchesterovih u 79 minuti. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 21:50

I ostade tako, pobjeda Arsenalovih rezervi nad rezervama MUFC-a 2-1. :) Nisam vidio ko je dao golove, jer mi je stream radio jako loše, gled'o sam tekmu 5 min normalno-5 nikako. :cry: :mrgreen:

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 15 avg 2011, 21:57

Nasri na Twitteru: Arsenalovi navijači nemaju poštovanja

Francuski nogometaš Samir Nasri okomio se putem Twittera na navijače Arsenala i na taj način još jednom potvrdio da je blizu odlaska s Emiratesa.
Nasri je propustio uvodnu utakmicu Premiershipa koju je njegov klub u subotu odigrao u gostima kod Newcastlea (0-0). Čuo je, međutim, da su ga pristalice "topnika" počastile porcijom uvreda zbog iskazane namjere da napusti londonski klub.

"Čuo sam što su mi navijači pjevali u subotu. Time su stvarno pokazali da nemaju poštovanja budući da sam ja još uvijek igrač Arsenala", napisao je 24-godišnji veznjak koji se nalazi na meti bogataša iz Manchester Cityja.

Nasrijev ugovor u Arsenalu istječe sljedeće ljeto tako da je izgledno da će ga "Topnici" prodati do kraja aktuelnog prijelaznog roka što je u ponedjeljak na konferenciji za novinare dao naslutiti i menadžer Arsene Wenger.
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 15 avg 2011, 21:58

Ja se smijem kladiti da ce Arsenal ove godine zavrsiti ispred CSKA!!! Vidimo se u Maju!!!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 15 avg 2011, 23:19

Samo da nas zaobidju povrede, bice ovo fina ekipa. Bolja je atmosfera nakon odlaska španske kurve.

Imam neki feeling da ce Nasri potpisat novi ugovor.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 avg 2011, 23:36

Edin.- je napisao/la:Samo da nas zaobidju povrede, bice ovo fina ekipa. Bolja je atmosfera nakon odlaska španske kurve.

Imam neki feeling da ce Nasri potpisat novi ugovor.
Ako je taj feeling isti kao i onaj Pajin kad je tvrdio da će Cesc ostati , nemaš se ćemu nadati :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.