boga mi, mogo bi i dzeko dosta toga njemu pokazatL_blancos je napisao/la:Nek zamoli silvu da ga nauci malo lopte..
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa pola od onoga sto se cuje, pjeva se Dzeki...poslije Silve trenutno najjaci igrac City-a....pa htio ko priznat ili ne, zalibo me
Dzeko se bori vise nego ikad!! Hejteri mu nista ne mogu. Stadion mu pjeva...
Swansea ima dobrog golmana, da nije njega bilo bi sad vec 5:0

Swansea ima dobrog golmana, da nije njega bilo bi sad vec 5:0
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 15 avg 2011, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
shandrlike-tandrlike
- L' Imperator
- Kontakt:
ccc sta je fulao
dobar, dobar.., dace ga u drugom poluvremenu aBd 

#samoRudar #zauvijek
- Interista di cuore
- Kontakt:
AAAAAAAAAAA pa kako ovaj nogom odbrani Edinu,a super je opuco..Steta !
Dzeko kao i citava ekipa igra jako dobro,ne sumnjam da ce ga zabit ako ovako nastave...
Dzeko kao i citava ekipa igra jako dobro,ne sumnjam da ce ga zabit ako ovako nastave...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Megamon
- Kontakt:
Ono je sam napravio sebi sansu.Sve u svemu odlicna partija citya ali i Dzeke.Nema govora da ce biti prvi izbor u napadu ove godine.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Dajte mi dobar link da ne stopa molim vas 

Odlican Dzeko, stvarno predobar. Steta sto zadnji pokusaj nije usao, skide je golman cjevanicom
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Der_Bomber
- Kontakt:
E moj Dzeko..
Ne mozes zabit gol protiv Swansea
Ne mozes zabit gol protiv Swansea

Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Vrlo dobar,odlicna kontrola lopte,sa lakocom izlazi na kraj sa protivnickim igracima,odlicno razigrava,pokretan je dosta,mogao je zabiti ali mogao je i City lagano voditi 2-3 razlike pa nije...ugl sa njegove strane dobro poluvrijeme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- anonymousHD
- Kontakt:
Pljuvao sam po Džeki stalno, jer se nije trudio, samo stojao i čekao loptu. Ali sad kako igra, svaka mu čast. Igrač utakmice za sada, nema dileme. Bori se, leta, ima prilika... Odličan! U nastavku ima da ga zabije.
onaj aguero isti tevez.on i silva u tandemu ne zna se ko je sebicniji..inace ko da vidjeh teveza na stadionu na tribinama
Trebao je ono dati,, nece imati onakvih prilika puno ccccccc,,, bas se neda kada najvise treba,lopta je ****.
Džeko kloc ...pojma nema ... 

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Dobar Dzekson, pada gol u drugom pol. 100% 
Mislim da je to zasad Vorn, tj. golman Swanesa

Njet'anonymousHD je napisao/la:Pljuvao sam po Džeki stalno, jer se nije trudio, samo stojao i čekao loptu. Ali sad kako igra, svaka mu čast. Igrač utakmice za sada, nema dileme. Bori se, leta, ima prilika... Odličan! U nastavku ima da ga zabije.

Mislim da je to zasad Vorn, tj. golman Swanesa

Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 15 avg 2011, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;bavarian_bk je napisao/la:Dajte mi dobar link da ne stopa molim vas
Najbolji su ti ovi sopcast-ovi, ali prije toga moras skinuti program sopcast, a ne treba puno vremena da se skine.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 15 avg 2011, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Gdje si ih to ti gledao zajedno u tandemu?zgembo89 je napisao/la:onaj aguero isti tevez.on i silva u tandemu ne zna se ko je sebicniji..inace ko da vidjeh teveza na stadionu na tribinama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Edin sjajan danas ... druga brzina u nogama ... pametna igra ... samo sto su opet egoisti oko njega ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
do sad nije imo lopti,a sad kad je promasio koji je izgovor??
-
- Kontakt:
Ovaka nam Dzeko treba, bez povrede. Super...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 90 gostiju.