5:5 Trljam ruke,sa razlogom ili bez ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne kontam,kod mene na Wwinu,najveca kvota bila 11???ever je napisao/la:Lajv kladjenje je cudo..Ovo ako prodje,dizem pare i ne igram do subote,jer imam previse nafake..Ubijedjen sam da ce je Sabine dobiti sada.. kvota 17...
6:5 za Sabine,naravno
Kakva steta..Uh,imala je Lisicki sve u svojim rukama
Na bet365 je bila i 19,ali je oborena nakon jednog gema Lisicki..Nemas sta kontati,tako ti jekelner je napisao/la:Ne kontam,kod mene na Wwinu,najveca kvota bila 11???ever je napisao/la:Lajv kladjenje je cudo..Ovo ako prodje,dizem pare i ne igram do subote,jer imam previse nafake..Ubijedjen sam da ce je Sabine dobiti sada.. kvota 17...
Kakva steta..Uh,imala je Lisicki sve u svojim rukama
Ne,nisam bgm nista lose mislio,samo kazem,zar mogu biti tolike razlike u kvotama majku im lopovskuever je napisao/la:Na bet365 je bila i 19,ali je oborena nakon jednog gema Lisicki..Nemas sta kontati,tako ti jekelner je napisao/la:Ne kontam,kod mene na Wwinu,najveca kvota bila 11???ever je napisao/la:Lajv kladjenje je cudo..Ovo ako prodje,dizem pare i ne igram do subote,jer imam previse nafake..Ubijedjen sam da ce je Sabine dobiti sada.. kvota 17...
Kakva steta..Uh,imala je Lisicki sve u svojim rukamabet365>wwin i to za klasu xD
A jbg,sta cu kad je najjednostavnije uplacivati i isplacivati na taj WWin,svejedno se necemo ni ja ni ti obogatiti od kladionice,zvala se ona Wwin,Bet365 ili KurPic-Online,ni ne ocekujem to,vec volim onu tremu kad cekam jedan par,pa kad odigram na nekog i gledam utakmicu,volim to nerviranje...ever je napisao/la:Ma nisam ni mislio da si nesto lose pomislio,nego samo kazemMa ovako ja svaki dan odigram na 5 eura neku zajebanciju(da 'prostis
),ali najcesce padnem..Ovo sam ovdje napisao danas,jer sam bas imao osjecaj da ce proci,pa kontam mozda jos neko isprati na eur ili dva
A bet365 je ja mislim sada najbolja online klaidonica..Otvori Wwin i ovo uporedo, pa ces vidjeti o cemu pricam..Samo sam jednom depozitovo na wwin i nikad vise..
alal vera šinko - ispratio samharry_90 je napisao/la:Met. Donetsk - Tavriya 2
Nadam se da ce proci,ne valja se prerano radovati .. 70 minut 1:3 valjda izdrze .. i ja ga cekam za 70 kmCitizen-X je napisao/la:alal vera šinko - ispratio samharry_90 je napisao/la:Met. Donetsk - Tavriya 2
Nadam se slici jer poznavajući tebe čisto sumnjam da ti je dobitak 70 Km ako su se svi prethodni vrtjeli između 10 i 20.harry_90 je napisao/la:Nadam se da ce proci,ne valja se prerano radovati .. 70 minut 1:3 valjda izdrze .. i ja ga cekam za 70 kmCitizen-X je napisao/la:alal vera šinko - ispratio samharry_90 je napisao/la:Met. Donetsk - Tavriya 2
ma ti kad budes pogadj'o ono sto on pogadja mozda se i mi ponadamo slici tebe negdje na bahamima ili barbadosu s nekom kokom pored neke makine a ne zaljepljenom ukradenom slikom sa FBa tvrdeci kako si je bas ti zgutio.Arma-Sarma je napisao/la: Nadam se slici jer poznavajući tebe čisto sumnjam da ti je dobitak 70 Km ako su se svi prethodni vrtjeli između 10 i 20.
Živio
Čehu koliko si ti najviše uplatio?Citizen-X je napisao/la:ma ti kad budes pogadj'o ono sto on pogadja mozda se i mi ponadamo slici tebe negdje na bahamima ili barbadosu s nekom kokom pored neke makine a ne zaljepljenom ukradenom slikom sa FBa tvrdeci kako si je bas ti zgutio.Arma-Sarma je napisao/la: Nadam se slici jer poznavajući tebe čisto sumnjam da ti je dobitak 70 Km ako su se svi prethodni vrtjeli između 10 i 20.
Živio
do tad cemo uzivat u slikama i prilikama tvog nadribegovskog primitivizma i arogancije bez pokrica
evo gledam meštarski si ga uboharry_90 je napisao/la:Idemo Reims jos malo izdrzite .. trenutno 0:2 !!
Jos samo da ostane ovako ,i pare su u djepuCitizen-X je napisao/la:evo gledam meštarski si ga uboharry_90 je napisao/la:Idemo Reims jos malo izdrzite .. trenutno 0:2 !!:ugeek:
A šta Begonja kažeš na ovo ,imaš obraza Haryu prigovarati ,ako je iko više pogodio prelaza i neki ludih parova ovdje pogodio to je Hary i šta se fališ sa svojim wwinom kad su i u tebe dobitci od 15 do 20 maraka uplatiš stoju dobiješ 120 kolko je dobitak nego cvaja nije valjda 120harry_90 je napisao/la:Nadam se da ce proci,ne valja se prerano radovati .. 70 minut 1:3 valjda izdrze .. i ja ga cekam za 70 kmCitizen-X je napisao/la:alal vera šinko - ispratio samharry_90 je napisao/la:Met. Donetsk - Tavriya 2
Monaco - Reims 2
Ovo sam probao kao iznenadjenje .. mada me ne bi iznenadilo 1/X ili 2/X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.