Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 17:48

Bosco je napisao/la:Yebo ga više i dan i sudija i dan i sudija i sudija i Barcelona i sudija. Opsjednut si Barcelonom i sudijama. Nisu nasm SUDIJE krive što prošle sezone od zadnjih 12 utakmica u sezoni mi pobijedimo 3, loši smo kontaš, loši, a na kraju dana zaboli me qurac za poslovanje kluba kad apsolutno NIJEDAN navijač Arsenala na svijetu nema od toga koristi.
Popij nesto za smirenje, nije ti dobro.. Ja ne spominjem uopste sudije protiv Arsenala, kazem samo za sudije protiv Barce i o njihovom osvajanju.. Jesam ja sta rekao za Arsenalove sudije???? Saberi se pa pisi nesto..
Celik!3,2,2.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 avg 2011, 17:53

Ko sljedeči odlazi? :lol: :lol: :lol:

Svaki igrač dok se poželi trofeja ode iz Arsenala, pametno. ;)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 15 avg 2011, 17:55

Ako je sam Nasri izjavio da zeli napustit' klub, ne treba ga zadrzavat, odmah prodat treba. Samo mi je zao sto ljudi u Arsenalu ne znaju poslovat, mogli su pare i pare uzeti za Clishy a oni 7m uzmu. Nigdje veze, bar po meni.

Za Cesca se mogo jos koja milka uzet, al sta je tu je.

Nikako ne mogu da shvatim sta je u Wengerovoj glavi, do prije par godina je zdravije, pametnije razmislj'o. Sve mi se vise cini da ovaj covjek ludi, pogotovo po reakcijama na utakmicama. Ta njegova nervoza, trese se covjek, ono ko u ludnici :D

Mene vise zaboli neka stvar za Arsenal, sve dok je Wenger na klupi. Ne zelim da se nerviram, kada znam da cemo biti ili 4-ti, ili cemo se boriz za Europa Ligu. Hocu tim koji ce osvajat titule, koji ce donijet srecu nasim navijacima a ne samo upravi kluba kojima je samo novac u glavi.

Zapitam se, zasto nas ne potrefi ta neka yebena sreca, pa da Arsene kupi 2-3 dobra, provjerena igraca.

Trenutno nam treba CB, CMF, i CF. Na ove 3 pozicije, ako bi dosli provjereni igraci, tek onda bi se mogli nazvati kandidatom za osvajanje EPL.

Realno gledajuci, u Ligi Prvaka jos nemamo sanse, ni za naredne 3sezone minimum. U Engleskoj je sve moguce, uz dobra pojacanja.

Cesc ce da propadne u Barci, nece nikad imati ono sto je imao u Arsenalu, nece nikad biti ono sto je bio u Arsenalu. NIKAD !!

NEMAMO IGRACE ZA TITULU !!!

I molim navijace Barcelone, uz duzno postovanje, da razgule sa nase svete teme.

@Bosco. Slazem se sa tobom, ali ima i gresaka sudija. Da smo prava ekipa ne bi dozvolili da nam sudije kroje sudbinu. Sve dok se nasi igraci ne pocnu borit za ekipu, nikad nista necemo osvojit. Nema kolegijalnosti u ekipi. Sve neke mlakonje, vecina. Ima tu njih par zbog kojih jos gledam Arsenal.

Sczesny, Kos, TV, Song, Jack, RvP !!!
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 15 avg 2011, 18:02, ukupno mijenjano 3 puta.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 avg 2011, 17:56

Toxicity je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Yebo ga više i dan i sudija i dan i sudija i sudija i Barcelona i sudija. Opsjednut si Barcelonom i sudijama. Nisu nasm SUDIJE krive što prošle sezone od zadnjih 12 utakmica u sezoni mi pobijedimo 3, loši smo kontaš, loši, a na kraju dana zaboli me qurac za poslovanje kluba kad apsolutno NIJEDAN navijač Arsenala na svijetu nema od toga koristi.
Jedino realno sagledavanje na situaciju u Arsenalu. Svaka čast!
Bosco kralj , ostali neće da prihvate ono što je očigledno .
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 avg 2011, 18:04

Sta je sa Hazardom, jeli Wenger odustao od njega?

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 15 avg 2011, 18:05

Neko od legendi EPL-a je bas govorio o wengeru u nekom intervju, nezz ko odavno sam to citao, kaze kad je wenger dosao u epl bio je kao pravi profesor, sve pratio smireno zapisivao, a u zadnje vrijeme totalno poludio.
A path from a proffesor to a madman. That is Arsene Wenger

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 15 avg 2011, 18:05

calcio je napisao/la:Sta je sa Hazardom, jeli Wenger odustao od njega?
Odustao je on sam od sebe, a ne od Hazarda. :cry:

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... of-udinese

Nasri trenira, ohrabrujuce za navijace ! :
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 15 avg 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 avg 2011, 18:09

Ako prodamo jos i Nasri-a onda je.bi ga.... :lol:

Ovaj Wenger je kloc mrtvi, umjesto da je rekao odma,u junu,dajte 40 milki(a ne vjerujem da je sada vise dobio)i vodite gov.no i lijepo fino,zadovoljna uprava,zadovoljan Cesc,zadovoljna Barca...Uprava dobila pare,Cesc zbog odlaska a Barca i Guardiola jer ce igrac sa njima proci pripreme...

A ovako niti Arsenal moze pronaci kakvo normalno rjesenje za ovih 15-ak dana,niti je Cesc spreman a navijaci ce osut paljbu na Wengera.,jer ljudi onakav sastav kao protiv Newcastle-a smo proslih godina gledali samo u Carling Cupu...a hajd da je to neka kombinacija za odmor igraca nego mi nemamo,znaci NEMAMO boljih igraca... :oops:

Neko napisa da ljudi provociraju jer su napisali da cemo se borit za CL maksimalno,pa ako se ne dovede 2-3 odlicna igraca mi smo propali k´o Grcka i sve osim ispadanja iz TOP 4 bi bilo pravo iznenadjenje...

E moj Wengeruuu ......
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 18:21

Bezze pričate, Arsenal je i ovakav konkurentan na svim frontovima. ;)

Jači smo za Gervinha,Miyaichia,Vermaelena,Frimponga,Alexa i Campbella, a slabiji samo za Cesca i eventualno Nasrija.

Ko je ovde lud?
Wenger je ovo odlično odradio i da se mene pita ne bih dovodio zamjenu.

Riješio se je Denilsona i Nicklasa, što je najvažnije.

Tu su još kao "nedajbožemaler" zamjene Eastmond,Coquelin i Lansbury.
A na kraju krajeva odavno nisa vidio u Arsenalu ČAK 7 Engleza. :shock:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 15 avg 2011, 18:23

Arnelinho je napisao/la:
Bandera trenira sa ekipom, priprema se sa Udine ! Ne znam gdje si ti vidio da je on otis'o.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 avg 2011, 18:27

Arnelinho je napisao/la:Bezze pričate, Arsenal je i ovakav konkurentan na svim frontovima. ;)
Nitko ne kaže da nije konkurentan, ali možda je ovim sipmatizerima/navijačima dojadilo biti samo konkurentan. Jer potencijala sigurno ima, uz 1 - 2 WC pojačanja sigurno Arsenal može biti 1. u ligi.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 avg 2011, 18:27

Arnelinho je napisao/la:Bezze pričate, Arsenal je i ovakav konkurentan na svim frontovima. ;)

Jači smo za Gervinha,Miyaichia,Vermaelena,Frimponga,Alexa i Campbella, a slabiji samo za Cesca i eventualno Nasrija.

Ko je ovde lud?

Molim te ne budi smijesan sta ce ovi gore navedeni(edit:boldani)...Sa djecom se ne moze nista uradit bolan,covjece,pa mislim nakon svih ovih promasenih godina da to i Wengeru ulazi,doduse pomalo,u glavu... :x
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 15 avg 2011, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 18:28

Od te djece ni jedan nije prvih 11 tako da..
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 18:28

Edin.- je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Bandera trenira sa ekipom, priprema se sa Udine ! Ne znam gdje si ti vidio da je on otis'o.
Nisam vidio da je otiš'o al' znam da Wenger ne računa ozbiljno na njega-što je pokaziv'o u dosadašnjim susretima.Tako da sumnjam da će ostati.;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 avg 2011, 18:30

AllGunsBlazing je napisao/la:Od te djece ni jedan nije prvih 11 tako da..
Gibbs,Sczezny,Jack(mada je on "najbolji od sve djece" :lol)
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 18:31

Arsenalisation je napisao/la:

Ko je ovde lud?

Molim te ne budi smijesan sta ce ovi gore navedeni(edit:boldani)...Sa djecom se ne moze nista uradit bolan,covjece,pa mislim nakon svih ovih promasenih godina da to i Wengeru ulazi,doduse pomalo,u glavu... :x
Sigurno da kad igra 10 prvotimaca i jedan od te trojce/četvorce to djetinstvo se neće ni osjetiti-stoga su itekako dobri za rotaciju.

Uglavnom, kako si i sam rek'o ,Wenger je sa djecom drž'o učešće u LP i 3/4 mjesto u EPL, tako da ne vidim da će biti šta gore, jedino bolje, jer će sada teret jednog čovjeka morati preuzeti cijela ekipa.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2011, 18:32

Arsenalisation je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Od te djece ni jedan nije prvih 11 tako da..
Gibbs,Sczezny,Jack(mada je on "najbolji od sve djece" :lol)
To nisu djeca to su provjereni igraci vec, mislim na igrace tipa Ryo Chamberlain itd.. A tesko ces naci boljeg od Jacka, ili boljeg od Szczesneya..
Celik!3,2,2.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 avg 2011, 18:33

Smijaliste se kada sam vam govorio da ste nasljednici Liverpoola iz prethodne dvije sezone, a sada je to izgleda neminovno.

Znam da nema Fabregasa, nema Jacka, Songa, Nasrija pa ko će igrati protiv nas u nedjelju?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 avg 2011, 18:35

btw. Otiš'o je i Eboue, na mala vrata doduše, al' eto da se makar čuje.

Sretno ti Manu i dobro igraj. :D

@Rizah:
I dalje mi imamo kvalitet sličan onoj najjačoj trojci iz vrha,za razliku od vas.;)
Rosicky,Arshavin,Walcott,Sagna,Vermaelen,RvP to su sve igrači koje vi možete samo sanjati. :oops:
Ko će igrati?
Igraće onaj koga Vodja stavi.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 18:36

Rizah je napisao/la:Smijaliste se kada sam vam govorio da ste nasljednici Liverpoola iz prethodne dvije sezone, a sada je to izgleda neminovno.

Znam da nema Fabregasa, nema Jacka, Songa, Nasrija pa ko će igrati protiv nas u nedjelju?
Vi cete sami sebe nasljediti.Kako god opet smo bolji od vas.Vasa glupo politika dovest ce vas do propasti

Cuj Carroll,cuj Henderson.Koji parmaci :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.