RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UTAKMICA 3 KOLA
SARAJEVO VELEZ SUBOTA U 21 UZ DIREKTAN TV PRENOS NA BHT1!!!!
ROĐENI POKAZITE SVIMA DA IGRATE NAJLIJEPSI FUDBAL U OVOJ DRZAVI ,a na nama je da pokazemo da pravimo najveca gosotvanja u ovoj drzavi.Ocekujem veliku podrsku RA i naravno neizostavni AVION:-)
FORZA ROĐENI
ROĐENI POKAZITE SVIMA DA IGRATE NAJLIJEPSI FUDBAL U OVOJ DRZAVI ,a na nama je da pokazemo da pravimo najveca gosotvanja u ovoj drzavi.Ocekujem veliku podrsku RA i naravno neizostavni AVION:-)
FORZA ROĐENI
neka ti je rahmet tvojoj duši, a tvojoj porodici sabura..nem73 je napisao/la:Jutros je u Mostaru umro Nenad „Ćeća“ Bijedić (52). Popularni „Ćeća“...![]()
![]()
u p.m. tužna vijest, pa imali išta pozitivno, zato rođeni u subotu igrajte za rahmetli ćeću i dokažite da ste unikat na ovim prostorima...

Šta reći nego igračina ,ljudina i imao sve što je krasilo jednog pravog čovjeka.
Iskreno saučešće porodici Bijedić.
Iskreno saučešće porodici Bijedić.
Kao prvo iskreno saucesce porodici Bijedic, a drugo dali neko ima informaciju na koliko je potpisao Merzic?
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
ako neko zna gdje ima ovaj izvjestaj sa utakmice protiv Slavije nek postavi ,.,.hvala

Nigdje još nije objavljen izvještaj, malo se strpi..i ja želim vidjeti Merzićev projektil..
Kad sam ja na ovoj temi predlagao da Velež dovede uz Rovčanina,Gančeva i Harisa Bšliju,al ste me tada napadali (šta nam ga trpaš) to je bilo na polusezoni prošlog prvenstva garantujem da bi sa njim igrali Evropu ove godine.Osim ovom momku nikada nije dao pravu piliku.Radi se o jednom od najbržih igrača lige sa solidnom tehnikom.Ovi iz Travnika tek će postati svjesni kakvog su igrača dobili (ako već nisu skontali),a Osim i Željo šta su izgubili.Pozdrav dobronamjeran.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Imas brato na http://****.ba/clanak/50959760310/spo ... 20Sarajevu" onclick="window.open(this.href);return false;AlemC85 je napisao/la:Nigdje još nije objavljen izvještaj, malo se strpi..i ja želim vidjeti Merzićev projektil..

Samo jedan klub Velež Mostar
U subotu uz tv kamere
Na osnovu prijedloga FK Sarajevo, a za koji je saglasnost dao i FK Velež, Komitet za takmičenje NS Bosne i Hercegovine donio je odluku da se utakmica 3. kola Premier lige BiH igra u subotu u 21.00 sati.
Derbi starih rivala, koji je ujedno i duel dvije vodeće ekipe na tabeli, direktno će sa stadiona „Asim Ferhatović – Hase“ prenositi kamere BHT.

Na osnovu prijedloga FK Sarajevo, a za koji je saglasnost dao i FK Velež, Komitet za takmičenje NS Bosne i Hercegovine donio je odluku da se utakmica 3. kola Premier lige BiH igra u subotu u 21.00 sati.
Derbi starih rivala, koji je ujedno i duel dvije vodeće ekipe na tabeli, direktno će sa stadiona „Asim Ferhatović – Hase“ prenositi kamere BHT.

vm22 je napisao/la:U subotu uz tv kamere
SVI NA KOSEVOOOOOO !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
ma i ja kazem, nego da zna ova raja sto ne moze na tekmuSVI NA KOSEVOOOOOO !

sad sam vidio golove, a pogotovo Merzićev projektil, inače on je naše najveće pojačanje za ovu sezonu...Adnel je napisao/la:Imas brato na http://****.ba/clanak/50959760310/sport/Sjajnom%20igrom%20Vele%C5%BE%20zaprijetio%20Sarajevu" onclick="window.open(this.href);return false;AlemC85 je napisao/la:Nigdje još nije objavljen izvještaj, malo se strpi..i ja želim vidjeti Merzićev projektil..
AlemC85 je napisao/la:sad sam vidio golove, a pogotovo Merzićev projektil, inače on je naše najveće pojačanje za ovu sezonu...Adnel je napisao/la:Imas brato na http://****.ba/clanak/50959760310/sport/Sjajnom%20igrom%20Vele%C5%BE%20zaprijetio%20Sarajevu" onclick="window.open(this.href);return false;AlemC85 je napisao/la:Nigdje još nije objavljen izvještaj, malo se strpi..i ja želim vidjeti Merzićev projektil..
brato meni nece da otvori nesh ko namjerno .,

@hujka
bez brige, uskoro bi trebao biti izvještaj na youtube - u..
cekam ,.,.,,AlemC85 je napisao/la:@hujka

- Titova-Juga
- Kontakt:
Apsolutno mi krivo za ovaj prijenos utakmice. Vjerujte da ce znatno smanjiti posjetu na Kosevu.
Sreca pa nas ima ko Kineza na Ilidzi
!
Sreca pa nas ima ko Kineza na Ilidzi

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Jedan mali off
Uvijek mi je bilo interesantno to da ima dosta velezovaca na Ilidzi,koja je fakticki opstina grada Sarajeva...pa mi cudno malo.
Je l' ima neka pozadina toj prici ili je to cisto onako...? Da se razumijemo odmah u startu,apsolutno mi ne smeta sve to,nego eto cisto mi je intersantno pa da pitam ove upucenije
Hvala.

Uvijek mi je bilo interesantno to da ima dosta velezovaca na Ilidzi,koja je fakticki opstina grada Sarajeva...pa mi cudno malo.
Je l' ima neka pozadina toj prici ili je to cisto onako...? Da se razumijemo odmah u startu,apsolutno mi ne smeta sve to,nego eto cisto mi je intersantno pa da pitam ove upucenije

Hvala.
MARŠ KUĆI PROVOKATORU JEDAN!!!mittpitt je napisao/la:ko gura ovaj velež u prenose pa ljudi su među najgorim klubovima u ligi jadno jadno od strane bhta!!
jel se ti salis il pokusavas da budes duhovit neznam samo sta je od to dvoje...VELEZDOGROBA je napisao/la:UTAKMICA 3 KOLA
FORZA ROĐENI
Ima dosta hercegovaca na ilidzi koji su otisli gore, ili zbog posla ili zbog neceg drugog i ostali su tu da zive, to je jedan od razloga sto nas ima dosta na ilidzi, a sve vise i vise ima raje da navija za Velez i ako nisu hercegovci vec sarajlije, e to vam ne mogu da objasnim zasto je to tako, valjda sto smo pokret a ne samo klub-A- je napisao/la:Jedan mali off![]()
Je l' ima neka pozadina toj prici ili je to cisto onako...? Da se razumijemo odmah u startu,apsolutno mi ne smeta sve to,nego eto cisto mi je intersantno pa da pitam ove upucenije![]()
Hvala.

PS. moj drug je pravi Sarajlija a navija za velez, kaze nekako smo mu cool hheheheh

i tito je volio velež :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.