Eh onda je do toga.Mada u gotovo pa svakoj ekipi škripi na bekovima,barem na jednoj strani.Eto mi imamo na lijevoj strani odličnog igrača,samo još da se uklopi kako treba.Carlo je napisao/la:@Neutralni, mislim da nije do toga, prije da je do straha. Enrique je do 16. godine bio atletičar i sigurno je najbrži u timu
[youtube][/youtube]
I neka još neko kaže da je Downing prosječan igrač...
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Tako je, naravno da ne treba traziti krivca u sudijama, sami su sebi krivi, u drugom poluvremenu moze se reci da je Sunderland dominirao sredinom terena i kao sto ti rece izgubili bi da se igralo jos 10min. u zadnjim sekundama su imali sjajnu sansu da odnesu sva 3 boda, s'obzirom sta su pokazali na terenu 1:1 je sasvim realan rezultat. Ako se dobije mec protiv Arsenala potpuno se vracamo, treba iskoristiti to sto imaju problema sa povredjenim i suspendovanim igracima, videce se do 5 kola kakav tim ima Lpool ako kiksnu u tri utakmice onda ce to biti jedna od onih sezona dobro poznatih.Ponos Torina je napisao/la:Dobro smo igrali na pocetku i onda smo pali u svim segmentima,zato smo i primili gol i onda kad primimo gol igra prelazi u nabijanje lopte na Carrola sto je katastrofalno,cim Suarez izadje iz igre mi gubimo brzinu u napadu,i imamo 50% manje sansi za gol i onda se sve svodi na to"nabijanje"igra bez ideje.....Mozemo biti zadovoljni sa 1-1 jer da se igralo 10-15 min izgubili bi mec sigurno...A ovo trazenje krivca u sudijama je budalasto,ono jest bio crveni karton ali sta je tu je,nema povratka....
Treba jos vremena da se tim uigra i da se slozi igra kako treba,nadam se da ce biti bolje u sledecem kolu,jer ako ovako nastavimo bice kao i prosle sezone..
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Red Assassin
- Kontakt:
Enrike jucer dobio ocjenu 8.5/10 za izvedbu, kako nam je samo dobro kreirao akcije kao neki veznjak, nije se bojao nimalo posjeda.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovaj prvi nas može samo pojačati sa žutim i crvenim kartonima.Sasha L.F.C. je napisao/la:Dalgliš bira: Šoukros ili Kejhil
Menadžer Liverpula Keni Dalgliš još uvek nije uspeo da ojača odbranu novim igračima, a trenutno na umu ima dve ideje.
Prvi izbor mu je Rajan Šoukros, 23-godišnji defanzivac Stouka, ali kako njegov klub nije voljan da ga se olako odrekne, Dalgliš će se po svoj prilici vratiti nekadašnjoj želji - Boltonovom Geriju Kejhilu.
Dalglish: "Sunderland je zaslužio bod"
Strateg Liverpoola Kenny Dalglish osvrnuo se na utakmicu prvog kola Premier lige te gubitak dva boda na domaćem terenu od Sunderlanda, ali isto tako nije propustio kazati riječ-dvije o sucima.
Nakon što je Sunderland uspio s Anfielda otići neporažen, menadžer Liverpoola komentirao je događanja na utakmici, poglavito odluku suca iz uvodnog dijela utakmice, dok je Sunderlandov strateg bio izrazito zadovoljan postignutim.
Iako je Liverpool poveo zgoditkom Luisa Suareza, gosti su u drugom dijelu uspjeli izjednačiti sjajnim udarcem Sebastiana Larssona. Nije to bilo otvaranje iz snova za Redse, ali neke druge stvari su bile na pameti škotskog stručnjaka: "Mislim da bi devet i pol od deset sudaca Richardsonu pokazalo crveni karton za prekršaj iz pete minute."
"Nitko ne želi isključivati igrače. Ja ne znam što piše u pravilniku, ali to je bila gol prilika u situaciji jedan na jedan. Čišće od toga ne može biti." dodao je Dalglish, a nije propustio spomenuti i dobru predstavu gostiju: "Sve u svemu, mislim da je Sunderland zasluženo došao do boda, barem ako gledamo sav trud koji su uložili u ovu utakmicu."
Menadžer Sunderlanda Steve Bruce nije dvojio kako je njegova momčad dobro prošla s obzirom na igru u prvom dijelu: "Imali smo katastrofalno otvaranje utakmice, sve do sredine prvog poluvremena i pošteno je reći kako smo dobro prošli u tom razdoblju. Međutim, kako je utakmica odmicala mi smo se dizali i na kraju zasluženo uzeli bod."
"Čudesan udarac Larssona nam je donio bod, ali moram spomenuti i doprinos našeg vratara Simona Mignoleta koji nas je izvukao u nekim zaista teškim momentima" za kraj je nahvalio svoje igrače Bruce.
FK Pjetlovi
Ma ako budemo igrali kao u 1 poluvremenu,vecinu sezone,onda se ne brinem za LP!
Za sada smo na 4-toj poziciji
Za sada smo na 4-toj poziciji

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Liverpool FC FK SARAJEVO
Bas me zanima sta ce biti iduce kolo...protiv Arsenala. 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
I'll be over a moon if this fuckin' happens. Čovječe, Paddy McCourt. Obožavam ovog igrača. Hajmo, Kenny. Dovedi ga samo za mene.Liverpool boss Kenny Dalglish is considering a shock move for Celtic winger Paddy McCourt.
The Northern Ireland international hit the headlines last week with a stunning goal in his country’s 4-0 win over the Faroe Islands.
Liverpool had been monitoring the 27-year-old and their interest has been flushed out by the attention McCourt is now receiving from other clubs. He joined the Bhoys in 2008 but has struggled to hold down a starting spot in the SPL.
He has outrageous talent but his lack of consistency has held him back throughout his career.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Red Assassin
- Kontakt:
Ako bude pobjeda vracamo se u istom stilu, mada i bod sa emirjtsa je beton jer nismo nimalo uigrani.. I oni su malo potreseni odlaskom Fabregasa al bit ce zanimljivo.ILoveLFC je napisao/la:Bas me zanima sta ce biti iduce kolo...protiv Arsenala.
- the scouser
- Kontakt:
Stavis Jeremy Pivena na avatar i odma' dirty languageBertrand je napisao/la:I'll be over a moon if this fuckin' happens. Čovječe, Paddy McCourt. Obožavam ovog igrača. Hajmo, Kenny. Dovedi ga samo za mene.Liverpool boss Kenny Dalglish is considering a shock move for Celtic winger Paddy McCourt.
The Northern Ireland international hit the headlines last week with a stunning goal in his country’s 4-0 win over the Faroe Islands.
Liverpool had been monitoring the 27-year-old and their interest has been flushed out by the attention McCourt is now receiving from other clubs. He joined the Bhoys in 2008 but has struggled to hold down a starting spot in the SPL.
He has outrageous talent but his lack of consistency has held him back throughout his career.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Zato i kazem.Red Assassin je napisao/la:Ako bude pobjeda vracamo se u istom stilu, mada i bod sa emirjtsa je beton jer nismo nimalo uigrani.. I oni su malo potreseni odlaskom Fabregasa al bit ce zanimljivo.ILoveLFC je napisao/la:Bas me zanima sta ce biti iduce kolo...protiv Arsenala.

Jos ako ode Nasri...vrlo lahko mozemo i do 3 boda.
Veliko razočarenje 1-1 sa Sunderlandom za sve navijače Liverpoola, pa nije nam tema ovoliko bila mirna ne pamtim
Šta vam je ljudi, pa naravno da ćemo biti prvaci, da neće možda Bolton biti jer je najbolje otvorio sezonu

Šta vam je ljudi, pa naravno da ćemo biti prvaci, da neće možda Bolton biti jer je najbolje otvorio sezonu

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Red Assassin
- Kontakt:
¸Rizah je napisao/la:Veliko razočarenje 1-1 sa Sunderlandom za sve navijače Liverpoola, pa nije nam tema ovoliko bila mirna ne pamtim![]()
Šta vam je ljudi, pa naravno da ćemo biti prvaci, da neće možda Bolton biti jer je najbolje otvorio sezonu![]()
Ma nea veze ni Arsenal ni Chelsea nisu ubiljezili pobjede doduse oni su igrali u gostima, al Daglish je govorio kako smo doveli igrace koji su borci i efektivni u gostima tako da ove sezone ocekujem da budemo jako dobra gostujuca ekipa.
MJESTO GDJE SNOVI POSTAJU STVARNOST
Stojim na ulaznoj kapiji Anfield Roada, pogledah iznad i naglas pročitah riječi "You`ll never walk alone" koje stoje iznad Bill Shankly Gatesa, suza kanu niz lice i pomislih: "Pa Bože ovo nije san, tu sam, stopala mi gaze tlo Anfielda, a srce je blizu, da ne može bliže..."
Nije važno ni da umrem ovoga trenutka, to je za mene to, ispunjenje svih želja, ono o čemu sa oduvijek sanjala..
Kapi kiše koja je neprestano padala toga dana natopile su potpuno dres mog voljenog kluba. Iako je bilo vjetrovito i prohladno oko srca je bilo izuzetno toplo. Glavni razlog tome je to što sam se nalazila, glavom i bradom, na svom, legendarnom Anfieldu..
Do karte je bilo jako teško doći, gužva je bila velika, tako da sam zamalo zakasnila na utakmicu, kiša je padala stalno, vjetar puhao, ali svi su se prevarili ako su pomislili da će me nešto spriječiti da uživam u trenucima o kojima sam sanjala cijeli život. Stajati na Kopu, u dresu voljenog kluba, sa šalom oko vrata, drhtavim glasom i suznim očima pjevati "You`ll never walk alone" je nešto iznad svega, nešto što se riječima ne može opisati...
Momčadi Liverpoola i Tottenhama izlaze na teren, sprema se pjevanje himne prije početka dvoboja. Gledam ih sve, vidim Kennya, prepoznajem Suareza, Stevena, Carru, ali iskreno, u tom trenutku mi to uopće nije bilo važno. Htjela sam jednostavno to sve doživjeti, ono istinski, dubinski u srcu...
Htjela sam da te dvije minute legendarne himne pamtim cijeloga života. Tako je i bilo...
Oči su bile sklopljene, suze su same tekle, iz grla se orila pjesma.. U tih par minuta kroz mene je prošlo mnoštvo osjećaja, ali i slika vezanih za Liverpool, od samih početaka i upoznavanja povijesti kluba, pa tragedija na Hillsboroughu i Heyselu, svih silnih pobjeda, onog moćnog finala u Istanbulu, onih 5:4 sa Alavesom, ali isto tako i svih poraza, suza, gubljenja živaca i poderanih listića na kojima sam igrala na SVOJ klub i kad sam znala da ćemo izgubit...
Kod stiha "At the end of the storm, there`s a golden sky" otvorila sam oči i pogledala oko sebe, te vidjela da smo svi JEDNO, svi isto rade, svi isto osjećaju. Bilo je tu 40 000 duša kojima srce kuca samo za Liverpool i kojima je ovaj trenutak ispunjenje svih snova.. Iako, većina njih tu nije prvi put, ali su izgledali kao da su tu prvi put..
Ne mogu opisati osjećaj povezanosti s klubom koji sam tako jako osjetila pred kraj himne.. Osjetila sam da sam "njihova", da tu pripadam, osjetila sam se onim istinskim navijačem. Daleko od toga, osjećam se navijačem od davne `98, otkad i bodrim svoje Redse, ali ovo je nešto dublje, nešto što se može osjetiti samo na Anfieldu...
Nemam namjeru podcjenjivati nijedan drugi klub, ali mislim da ovakve stvari ne može doživjeti navijač nijednog drugog kluba, jer ovakva jaka povezanost između navijača, kluba, igrača, trenera i uprave ne postoji nigdje drugo. Svi jednako dišemo! To je Liverpool! I zato ga volim!
Komentator najavljuje sastave, a ja se počinjem polako gubiti.. Spikerov glas mi ostaje negdje u daljini, a do mene dopire meni tako poznat glas.
Za par sekundi on postaje sve jasniji i onda začuh: "Adrijana, probudi se, Liverpool ti počeo igrati".. Na trenutak nisam razumjela o čemu se radi, ali sam onda postala svjesna. Bile su to riječi moje cimerice kojim me je probudila iz definitivno najljepšeg sna ikad u životu.
Pogledah na tv, treća je minuta utakmice Liverpool - Tottenham, pogledah zatim u cimericu i reče joj : "Pa zar ja nisam na Kopu?", ...A bilo je tako stvarno...
Ali pjesma kaže... Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on, with hope in your heart
And you'll never walk alone!!
Stojim na ulaznoj kapiji Anfield Roada, pogledah iznad i naglas pročitah riječi "You`ll never walk alone" koje stoje iznad Bill Shankly Gatesa, suza kanu niz lice i pomislih: "Pa Bože ovo nije san, tu sam, stopala mi gaze tlo Anfielda, a srce je blizu, da ne može bliže..."
Nije važno ni da umrem ovoga trenutka, to je za mene to, ispunjenje svih želja, ono o čemu sa oduvijek sanjala..
Kapi kiše koja je neprestano padala toga dana natopile su potpuno dres mog voljenog kluba. Iako je bilo vjetrovito i prohladno oko srca je bilo izuzetno toplo. Glavni razlog tome je to što sam se nalazila, glavom i bradom, na svom, legendarnom Anfieldu..
Do karte je bilo jako teško doći, gužva je bila velika, tako da sam zamalo zakasnila na utakmicu, kiša je padala stalno, vjetar puhao, ali svi su se prevarili ako su pomislili da će me nešto spriječiti da uživam u trenucima o kojima sam sanjala cijeli život. Stajati na Kopu, u dresu voljenog kluba, sa šalom oko vrata, drhtavim glasom i suznim očima pjevati "You`ll never walk alone" je nešto iznad svega, nešto što se riječima ne može opisati...
Momčadi Liverpoola i Tottenhama izlaze na teren, sprema se pjevanje himne prije početka dvoboja. Gledam ih sve, vidim Kennya, prepoznajem Suareza, Stevena, Carru, ali iskreno, u tom trenutku mi to uopće nije bilo važno. Htjela sam jednostavno to sve doživjeti, ono istinski, dubinski u srcu...
Htjela sam da te dvije minute legendarne himne pamtim cijeloga života. Tako je i bilo...
Oči su bile sklopljene, suze su same tekle, iz grla se orila pjesma.. U tih par minuta kroz mene je prošlo mnoštvo osjećaja, ali i slika vezanih za Liverpool, od samih početaka i upoznavanja povijesti kluba, pa tragedija na Hillsboroughu i Heyselu, svih silnih pobjeda, onog moćnog finala u Istanbulu, onih 5:4 sa Alavesom, ali isto tako i svih poraza, suza, gubljenja živaca i poderanih listića na kojima sam igrala na SVOJ klub i kad sam znala da ćemo izgubit...
Kod stiha "At the end of the storm, there`s a golden sky" otvorila sam oči i pogledala oko sebe, te vidjela da smo svi JEDNO, svi isto rade, svi isto osjećaju. Bilo je tu 40 000 duša kojima srce kuca samo za Liverpool i kojima je ovaj trenutak ispunjenje svih snova.. Iako, većina njih tu nije prvi put, ali su izgledali kao da su tu prvi put..
Ne mogu opisati osjećaj povezanosti s klubom koji sam tako jako osjetila pred kraj himne.. Osjetila sam da sam "njihova", da tu pripadam, osjetila sam se onim istinskim navijačem. Daleko od toga, osjećam se navijačem od davne `98, otkad i bodrim svoje Redse, ali ovo je nešto dublje, nešto što se može osjetiti samo na Anfieldu...
Nemam namjeru podcjenjivati nijedan drugi klub, ali mislim da ovakve stvari ne može doživjeti navijač nijednog drugog kluba, jer ovakva jaka povezanost između navijača, kluba, igrača, trenera i uprave ne postoji nigdje drugo. Svi jednako dišemo! To je Liverpool! I zato ga volim!
Komentator najavljuje sastave, a ja se počinjem polako gubiti.. Spikerov glas mi ostaje negdje u daljini, a do mene dopire meni tako poznat glas.
Za par sekundi on postaje sve jasniji i onda začuh: "Adrijana, probudi se, Liverpool ti počeo igrati".. Na trenutak nisam razumjela o čemu se radi, ali sam onda postala svjesna. Bile su to riječi moje cimerice kojim me je probudila iz definitivno najljepšeg sna ikad u životu.
Pogledah na tv, treća je minuta utakmice Liverpool - Tottenham, pogledah zatim u cimericu i reče joj : "Pa zar ja nisam na Kopu?", ...A bilo je tako stvarno...
Ali pjesma kaže... Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on, with hope in your heart
And you'll never walk alone!!

FK Pjetlovi
Liverpool will reportedly offer £10m plus midfielder Christian Poulsen in a bid to bring Stoke defender Ryan Shawcross to Anfield. 

Chelsea are considering a move for Liverpool midfielder Raul Meireles, but may also table an improved offer for Spurs playmaker Luka Modric.
The Gunners may turn their attentions to out-of-favour Liverpool midfielder Joe Cole, according to reports.
Bolton are to offer Liverpool £4m plus add-ons for striker David Ngog.
The Gunners may turn their attentions to out-of-favour Liverpool midfielder Joe Cole, according to reports.
Bolton are to offer Liverpool £4m plus add-ons for striker David Ngog.
Ne volim tog igraca,svaku utakmicu zuti ili crveni karton!ILoveLFC je napisao/la:Liverpool will reportedly offer £10m plus midfielder Christian Poulsen in a bid to bring Stoke defender Ryan Shawcross to Anfield.
When you walk through a storm hold your head up high
Liverpool FC FK SARAJEVO
Liverpool FC FK SARAJEVO
To jest, ali zato bi se mozda rjesili "my future is at LFC". 

Džerard počeo da trenira, vraća se i Škrtel
Dalgliš potvrdio da je kapiten ''redsa'' počeo polako da ''trčkara'' posle još jedne povrede prepona. I slovački defanzivac se vraća treninzima.
Stiven Džerard se vratio laganim treninzima, a kroz nedelju dana bi mogao da ih pojača.
To je potvrdio menadžer Liverpula Keni Dalgliš. Džerard je povredio prepone još u martu, ali je početkom avgusta dobio infekciju posle operacije. Pre dve nedelje je čak završio i u bolnici, ali se lagano oporavlja.
''Stivi je ove nedelje počeo da se oporavlja'', rekao je Dalgliš englskim medijima.
Ipak, prognoze odvajaju ''Stivija Džija'' sa mečeva Premijerlige do sredine septembra, što znači da će on sigurno propustiti i mečeve reprezentacije Engleske protiv Bugarske i Velsa.
U međuvremenu, klub sa ''Enfilda'' je potvrdio da se posle povrede treninzima vraća i Martin Škrtel.
Dalgliš potvrdio da je kapiten ''redsa'' počeo polako da ''trčkara'' posle još jedne povrede prepona. I slovački defanzivac se vraća treninzima.
Stiven Džerard se vratio laganim treninzima, a kroz nedelju dana bi mogao da ih pojača.
To je potvrdio menadžer Liverpula Keni Dalgliš. Džerard je povredio prepone još u martu, ali je početkom avgusta dobio infekciju posle operacije. Pre dve nedelje je čak završio i u bolnici, ali se lagano oporavlja.
''Stivi je ove nedelje počeo da se oporavlja'', rekao je Dalgliš englskim medijima.
Ipak, prognoze odvajaju ''Stivija Džija'' sa mečeva Premijerlige do sredine septembra, što znači da će on sigurno propustiti i mečeve reprezentacije Engleske protiv Bugarske i Velsa.
U međuvremenu, klub sa ''Enfilda'' je potvrdio da se posle povrede treninzima vraća i Martin Škrtel.

FK Pjetlovi
Zvanično, Daniel Ayala potpisao za Norvich. Nastavlja se egzodus sa Anfileda za djecu, invalide i oronule starce.
Dva najperspektivnija engleska štopera su Garry Cahill i Showcross i oni su nasljednici Ferdinanda i Terryja. Tako da mi nikako nije jasno kako neko može njih dvojicu omalovažavati. Sad bih mijenjao i Skrtela i Aggera za Showcrossa.
Dva najperspektivnija engleska štopera su Garry Cahill i Showcross i oni su nasljednici Ferdinanda i Terryja. Tako da mi nikako nije jasno kako neko može njih dvojicu omalovažavati. Sad bih mijenjao i Skrtela i Aggera za Showcrossa.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ok, i ja bi za Cahilla dao sve naše štopere (osim Carre), ali za Shawcrossa baš i ne. Nisam nešto siguran u njegov kvalitet, a i izašao je iz Unitedove škole, tako da ne bih baš njega da mogu birati. Ko god dođe nadam se da će biti hairliRizah je napisao/la:Zvanično, Daniel Ayala potpisao za Norvich. Nastavlja se egzodus sa Anfileda za djecu, invalide i oronule starce.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- the scouser
- Kontakt:
Evo Skysports javlja da se QPR interesuje za Degena.Covjek je trenutno cetvrti desni bek,odlicno bi bilo da ga se rijesimo,da jos malo rasteretimo platnu listu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.