FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- hule_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Da li je ko primijetio oko 20 minute ili nesto poslije kako se Messi stalno saginje, izgledalo mi je kao da ce povratiti, zadovoljan sam Alexisom, bice on jos puno bolji, vidim da se i on podredio Messiu, jer se zna ko je glavni, tako i treba, poniznost, ali lik je napravio 9 faulova od barcinih 13, ali je trcao dosta, i osjecam da bi mogao biti pun pogodak, mada mislim da ce ga pep ipak ostaviti na klupi, u srijedu prvenstveno sto je pedro dosta uigraniji
Mes Que Un Club
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pepe-u je definitivno mjesto u kakvoj psihijatrijskoj ustanovi a ne na fudbalskom terenu, ko sve postane fudbaler jbte 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Fabregas stigao u Barcelonu i već je na liječničkim pregledima.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- thenaturalone
- Kontakt:
Gledam sinoc onog ronalda, pa lik ne zna prediblati igraca, ima brzinu koju koristi da malo jace gurne loptu i po strani bjezi od protivnickih igraca, na kraju zavrsi negdje kod korner zastavice...
Nego danas nam potpisuje Cesc, treba nafatati negdje live stream Barca TV-a.
Na ovoj slici se vidi kako je Cesc napokon sretan i zadovoljan. Mnogi misle da nam je visak, istina nije nam bio hitno neophodan, ali sezona je duga, a i Xavi vec malo u godinama, vezni red nam je pa usudit cu se reci glavni dio tima i lijepo je znati da imamo 3 najbolja vezna igraca na svjetu plus veliku nadu Thiaga koji ce za godinu-dvije biti nezamjenjiv u Barceloni i u reprezentaciji Spanije.
Nego danas nam potpisuje Cesc, treba nafatati negdje live stream Barca TV-a.
Na ovoj slici se vidi kako je Cesc napokon sretan i zadovoljan. Mnogi misle da nam je visak, istina nije nam bio hitno neophodan, ali sezona je duga, a i Xavi vec malo u godinama, vezni red nam je pa usudit cu se reci glavni dio tima i lijepo je znati da imamo 3 najbolja vezna igraca na svjetu plus veliku nadu Thiaga koji ce za godinu-dvije biti nezamjenjiv u Barceloni i u reprezentaciji Spanije.
Pa ne može svaki igrač driblat kao Messi. A to što Ronaldo radi vrlo je produktivno jer je lik brz k'o munja i iskorištava svoje prednosti. Zar ti ne bi nekog radije pretrčao ili bi se handrio s nekim po 20 sekundi dok ti ne uleti s 2 noge?thenaturalone je napisao/la:Gledam sinoc onog ronalda, pa lik ne zna prediblati igraca, ima brzinu koju koristi da malo jace gurne loptu i po strani bjezi od protivnickih igraca, na kraju zavrsi negdje kod korner zastavice...

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- thenaturalone
- Kontakt:
Pa zato i kazem, jer ga se cesto poredi sa Messiem. Messi je za njega dribler koji je u stanju u mjestu 3-4 igraca prosevati i na kraju ih ostaviti iza sebe, dok ronalno ako nema cistinu gdje moze "nabiti" loptu i bjezati od protivnickih igraca od njega nista.
A i to ronaldo najbolje koristi protiv slabijih ekipa, protiv Barcelone ne moze meda jer mu je igra davno procitana a za razliku od Messia nema nesto novo za ponuditi.
A i to ronaldo najbolje koristi protiv slabijih ekipa, protiv Barcelone ne moze meda jer mu je igra davno procitana a za razliku od Messia nema nesto novo za ponuditi.
Sjajan debi za sancheza !
1:38 Gdje ce ovo marcelo i xabi ?
[youtube][/youtube]
1:38 Gdje ce ovo marcelo i xabi ?
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
ja sam govorio da "nam" nece biti lako ali sve u svemu dobro je uzevsi u obzir sve okolnosti samo sinoc je abidal ubjedljivo najlosiji bio jao izađe iz odbrane pređe centar jedno desetak metara pa se ponovo vrati i izgubi loptu i onda nastane rupa u odbrani odigrao je kao pocetnik .
Ma ko kome ulijece s dvije nove ??? Ko Ronald ulijece. Tacno je to da on pretrci covjeka isto sto je tacno da je procitan ko Vesela Sveska. Alves ga pusti do korner linije i izbije lagano loptu u korner, znajuci kako je ovaj sebican i da misli samo da sam udze u sesnaesterac sa strane. Pustis lipicanera da beskorisno slajdra i gurnes loptu preko linije. Za Messija postoji samo gol linija, a zna on to sam prebaciti.Toxicity je napisao/la:Pa ne može svaki igrač driblat kao Messi. A to što Ronaldo radi vrlo je produktivno jer je lik brz k'o munja i iskorištava svoje prednosti. Zar ti ne bi nekog radije pretrčao ili bi se handrio s nekim po 20 sekundi dok ti ne uleti s 2 noge?thenaturalone je napisao/la:Gledam sinoc onog ronalda, pa lik ne zna prediblati igraca, ima brzinu koju koristi da malo jace gurne loptu i po strani bjezi od protivnickih igraca, na kraju zavrsi negdje kod korner zastavice...

p.s. pa ti sad vidi ko je produktivan a ko beskoristan
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 15 avg 2011, 10:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bienvenido Fábregas
Nadam se da ce te povrede zaobici.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
bit ce on nama veliko pojacanje momak je gladan trofeja obazava barcu i veliki je igracDesimaL je napisao/la:Bienvenido Fábregas
[youtube][/youtube]
Messi jeste bio bolestan... kako pise na sport.es povracao je prije utakmice i na poluvremenu ali nije zelio da ga se zamijeni.hule_barca je napisao/la:Da li je ko primijetio oko 20 minute ili nesto poslije kako se Messi stalno saginje, izgledalo mi je kao da ce povratiti, zadovoljan sam Alexisom, bice on jos puno bolji, vidim da se i on podredio Messiu, jer se zna ko je glavni, tako i treba, poniznost, ali lik je napravio 9 faulova od barcinih 13, ali je trcao dosta, i osjecam da bi mogao biti pun pogodak, mada mislim da ce ga pep ipak ostaviti na klupi, u srijedu prvenstveno sto je pedro dosta uigraniji
http://www.magedtv.net/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false; u 13:15 predstavljanje Cesca
uzivajte 

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Bas sam mislio pitati ima li ko link...Hvala...

Cesc je potpisao ugovor do 2016. godine, a otkupna klauzula u njegovom ugovoru je 200 miliona eura!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
mozda ga City kupi...DesimaL je napisao/la:Cesc je potpisao ugovor do 2016. godine, a otkupna klauzula u njegovom ugovoru je 200 miliona eura!

ja mislim da ce on ostati do kraja karijere u Barci, cak mislim da ce grijati klupu na zalasku karijere, al nece otici...i mislim da bi izmedju njega, Piquea i Messia mogo biti izabran buduci kapiten Barce, ali prednost dajem Piqueu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- super_woofer
- Kontakt:
Da li ima neko snimak jucerasnje utakmice?? ili da zna hoce li gdje biti repriza danas???
Més que un club
- adriano_leite
- Kontakt:
Bienvenido a casa Cesc. Koliko god sam bio protiv ovog transfera, kad sam vidio ovo predstavljanje, najezio sam se. MES QUE UN CLUB
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.