Kadeti Kozara-Sloboda 1-0 mislim da je tako

Avalanche je napisao/la:Ja bi rado dosao ali u sobotu radim drugu smjenuTaRgEt_ je napisao/la:Hoce li ko od vas dolaziti u Tuzlu slijedece kolo , da sjednemo ljudi jer kod mene sva moja porodica potice iz Gradiske tacnije iz Dubrava odakle je i moje prezime , pa tako svako iz Gradiske je uvijek meni dobro dosao da uzivamo .i hvala na pozivu.

Ebiga bilo mu zao da vas dokusuri ipak je kod vas dugo igraoLaziale je napisao/la:Ono što sam vidio danas od Kozare je slabo.
Imali ste 3 dobre šanse,ali sreća pa je naš bivši igrač Mujić fulao 2 čiste šanse (prazan gol)
S obzirom da su kod nas mahom juniori i kadati slabo je to od vas.
Na osnovu današnjeg meča predstoji vam grčevita borba za opstanak kao i nama
Pozdrav.

Nebi ja podcjenio ni vas ni nasLaziale je napisao/la:Ono što sam vidio danas od Kozare je slabo.
Imali ste 3 dobre šanse,ali sreća pa je naš bivši igrač Mujić fulao 2 čiste šanse (prazan gol)
S obzirom da su kod nas mahom juniori i kadati slabo je to od vas.
Na osnovu današnjeg meča predstoji vam grčevita borba za opstanak kao i nama
Pozdrav.
 i ne znam zasto naglasavas da su kod vas igrali mahom kadeti i juniori, mogu se kladiti da ce oni odrigrati bolje i vise dati nego ti igraci sto cekate te da potpisu ugovore i plus vi ste odigrali solidno prvo kolo protiv vrlo dobrog Sarajeva koje je danas demoliralo GOSK-a e sad mi protiv vas nismo znali iskoristit odlicne prilike i vi ste nas kaznili jednim odlicnim golom koje je djelo vaseg JUNIORA!!! ali sve ce kristalnijie znati poslje ovog vikenda kad nam dolazi GOSK!!!
 i ne znam zasto naglasavas da su kod vas igrali mahom kadeti i juniori, mogu se kladiti da ce oni odrigrati bolje i vise dati nego ti igraci sto cekate te da potpisu ugovore i plus vi ste odigrali solidno prvo kolo protiv vrlo dobrog Sarajeva koje je danas demoliralo GOSK-a e sad mi protiv vas nismo znali iskoristit odlicne prilike i vi ste nas kaznili jednim odlicnim golom koje je djelo vaseg JUNIORA!!! ali sve ce kristalnijie znati poslje ovog vikenda kad nam dolazi GOSK!!!

pa kolega to je nasa realnost, svi smo danas gledali Arsenal - Liverpool pa smo onda dosli gledat nas fudbal i normalno je da smo razocaraniKreKre je napisao/la:Tragedija od fudbala, fudbal danas vidjen u Gradisci vrijedja inteligenciju ljudi koji su dosli da gledaju 1. LIGU JEDNE DRZAVE!

Pa po mom misljenju nema tu sta mozda, to se mora registrovat 3-0 za Kozaru, pa ako se to progura ebes onda i fudbal i sveAlemC85 je napisao/la:izgleda da je nova afera na pomolu u PL, naime igrač GOŠK -a s brojem 17 koji je igrao u subotu, nije bio na zvaničnom spisku igrača, a ipak je nastupao. Ova tekma će imati svoje treće poluvrijeme, mogla bi Kozara za zelenim stolom do tri boda.

Tek usli i odmah ciganluk prave.AlemC85 je napisao/la:izgleda da je nova afera na pomolu u PL, naime igrač GOŠK -a s brojem 17 koji je igrao u subotu, nije bio na zvaničnom spisku igrača, a ipak je nastupao. Ova tekma će imati svoje treće poluvrijeme, mogla bi Kozara za zelenim stolom do tri boda.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.