FK Krajina Cazin

bavarac_33
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la bavarac_33 » 06 avg 2011, 05:03

izgleda da Harbasu ne gine mjesto prvog golmana onda..:D...raduje me forma Gangija..:D
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 06 avg 2011, 12:20

bavarac_33 je napisao/la:izgleda da Harbasu ne gine mjesto prvog golmana onda..:D...raduje me forma Gangija..:D
Najvjerovatnije prvi će golman biti abdihodžić,a harbaš nije dobio ni priliku u prijateljskoj s podgrmečom(po meni bolji je harbas).Gangi će ove godine biti pravo osvježenje,a onaj brkić iz prijedora također ;)

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 06 avg 2011, 15:31

i meni je Nana bolji golman,a bolje je da on bude prvi golman,ipak je on dijete Krajine ako nista..;)...Gangi me je iznenadio prosle polusezone,bas je eksplodiro,nadam se da ce nastaviti i dalje tako..!...kakvi su ti biscani sto su dosli?..,jel taj dizdaric da se ne zove benjamin slucajno..?

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 06 avg 2011, 15:56

bavarac_33 je napisao/la:i meni je Nana bolji golman,a bolje je da on bude prvi golman,ipak je on dijete Krajine ako nista..;)...Gangi me je iznenadio prosle polusezone,bas je eksplodiro,nadam se da ce nastaviti i dalje tako..!...kakvi su ti biscani sto su dosli?..,jel taj dizdaric da se ne zove benjamin slucajno..?
Jes došo je Benjamin dizdarić.Od pristiglih igrača iz jedinstva čini se da je dobar Šahinović(lijevi bek bio je i u čeliku).Selimović je zabio već dva gola(jedan protiv rudara u prijedoru),onako čini se jak i brz,pa vidjećemo kakav je.Ovaj dizdarić solidan,ne znam je li pojačanja,a golman džabe doveli njega kraj harbaša(uprava misli da je svaki iz jedinstva bolji od naših momaka).Najveća pojačanja po meni Brkić i Muzgonja,još kad bi koji naš igrač eksplodirao :D

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 08 avg 2011, 21:20

ajd da vidim kako ce se pokazati ta pojacanja kad pocne prvesntvo..:D..dizdarica jedino znam,sto ti kazes solidan,al ne znam jel pojacanje..;)..imal jos kakvih pripremnih tekmi?

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 avg 2011, 21:27

bavarac_33 je napisao/la:ajd da vidim kako ce se pokazati ta pojacanja kad pocne prvesntvo..:D..dizdarica jedino znam,sto ti kazes solidan,al ne znam jel pojacanje..;)..imal jos kakvih pripremnih tekmi?
sutra igraju Krajišnik-Krajina nekakav kup...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 08 avg 2011, 23:31

spielführer_21 je napisao/la:
bavarac_33 je napisao/la:ajd da vidim kako ce se pokazati ta pojacanja kad pocne prvesntvo..:D..dizdarica jedino znam,sto ti kazes solidan,al ne znam jel pojacanje..;)..imal jos kakvih pripremnih tekmi?
sutra igraju Krajišnik-Krajina nekakav kup...
To je sigurno kup USKa.ovo je polufinale a u finalu pobjednika čeka Jedinstvo.(pobjednik finala ide u kup BIH)

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 11 avg 2011, 18:14

Sta je vama, ta se utakmica jos nije igrala u kupu.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 11 avg 2011, 19:00

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Sta je vama, ta se utakmica jos nije igrala u kupu.
Utakmica nije odigrana,al će se odigrati ubrzo.to je utakmica iz prošle sezone,pa je odgođena za novu(treba učesnik za kup BIH)

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 11 avg 2011, 20:46

Znam, samo sam htio naglasiti kako su se pisale dezinformacije.

Kad zavrsimo sa Krajisnikom i ako prodjemo tek igramo polufinalnu utakmicu, pa tek onda protiv Jedinstva...

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 11 avg 2011, 23:15

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Znam, samo sam htio naglasiti kako su se pisale dezinformacije.

Kad zavrsimo sa Krajisnikom i ako prodjemo tek igramo polufinalnu utakmicu, pa tek onda protiv Jedinstva...
fakat decki kad se igra ta utakmica izmedju Krajisnika i Krajine?? i da li neko zna mozda kad je to finale protiv Jedinstva, kad bih se trebalo odigrati??
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 avg 2011, 23:28

Ne znam. U Kladusi je 5-6 stotina ljudi doslo u utorak,domaca ekipa izasla na zagrijavanje,kad je dosla obavijest da gosti nece doci.. U krajisniku vjeruju da ce biti reg. 3-0.. U polufinalu ceka sloga cini mi se,pa tek onda jedinstvo..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 11 avg 2011, 23:45

spielführer_21 je napisao/la:Ne znam. U Kladusi je 5-6 stotina ljudi doslo u utorak,domaca ekipa izasla na zagrijavanje,kad je dosla obavijest da gosti nece doci.. U krajisniku vjeruju da ce biti reg. 3-0.. U polufinalu ceka sloga cini mi se,pa tek onda jedinstvo..
ahmm.. znaci onda opet finale Krajisnik - Jedinstvo zasigurno..
prosle godine mi usli u Kup BiH i dobili u prvom kolu ja mislim Borac ili Slaviju.. uglavnom izgubili 3:1 na njihovom terenu.. volio bih ko god iz USK-a udje u Kup BiH da igra kod kuce u prvom kolu Kupa i tako pobijedi :D
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 avg 2011, 23:48

Ili bar da dobije Zelju,sarajevo,borac, da napuni stadion;-)

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 12 avg 2011, 01:36

Krajina je u ponedjeljak igrala prijateljsku utakmicu sa Podgrmecom, niko nije ni a rekao o toj utakmici.

Uostalom, Krajisnik je krivac za odgodu jos u toku protekle sezone. Cisto sumnjam da je tu uopce bilo nekih regularnosti, i da je Krajina samo tako odustala.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 12 avg 2011, 02:40

Muzgonja ce vam biti veliko pojacanje

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 13 avg 2011, 19:57

Fk Krajina Cazin-FK Goražde 3:1(Mirvić 2x,Čahtarević-Ćehaja)
FK Krajina:Abdihodžić,Am.Račić,Palić,Muzgonja,Šahinović,Brkić,Hušić,Čahtarević,Nuhanović(Selimović),
Šišić(Okanović),Mirvić(Čaušević)

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 13 avg 2011, 21:56

http://www.cazin.net/cazin/krajina-pobj ... vu-sezonu/" onclick="window.open(this.href);return false; eto nasao sam na cazinetu na profilu link ima izvjestaj

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 avg 2011, 22:35

Danas je bila fina utakmica, još sunce fino ugrijalo, taman za odmoriti mozak. :)

Krajina je bila dominantnija cijelo vrijeme, protivnici nisu imali pravih prilika. Pohvalila bih malog Šišića, odigrao je jako dobro, uz Mirvića.

Čestitke na prva tri boda, idemo dalje!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 15 avg 2011, 11:34

Krajina slijedeću utakmicu igra u Vitezu protiv istoimene ekipe. Eh, tu ne vidim neke posebne šanse da dođemo do bodova, posebice jer je to gostovanje a ni naši igrači nisu pokazali preveliku fizičku spremu za odigravanje utakmica na nivou, barem u prošlom kolu.

Prioritet svakako jesu bodovi u gostima i stopostotan učinak kući, ali mislim da možemo zaboraviti da ćemo kod Viteza nešto napraviti.

Račić se vraća narednu utakmicu. Prošlu je propustio zbog tri kartona koja je prenio iz prošle sezone. Utakmicu je u subotu zbog povrede napustio Nuhanović, pa je možda i on upitan. Nebitno, ionako uvijek igramo sa izmijenjenim sastavom u gostima.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.