FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
" onclick="window.open(this.href);return false;
koji je majstor ovaj zeba lijevom ga majsrotski zabi..steta sto neudje ovaj pokusaj stanceskog
a lazo nebi zabio ovo sto je adilovic
koji je majstor ovaj zeba lijevom ga majsrotski zabi..steta sto neudje ovaj pokusaj stanceskog
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
ovakve stvari se ne smiju desavati.
umjesto da uposli igraca iznad koji je bio potpuno sam on dodaje zebi koji je ipak majstorski zabio na kraju
http://pokit.etf.ba/get/?e0dd27582a749b ... efbf4b.jpg
umjesto da uposli igraca iznad koji je bio potpuno sam on dodaje zebi koji je ipak majstorski zabio na kraju
http://pokit.etf.ba/get/?e0dd27582a749b ... efbf4b.jpg
treba nam jos igraca iz BiH
A čemu promjena šorceva na poluvremenu?

Kralju hvala za link. Adilovic ko golgetermumin je napisao/la:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma odlično ovo izgleda...
Ovih 4-5 treninga se pripremiti dobro, mogu oni koliko hoće pričati, ali svi dobro znamo za mesarski stil igre u Travniku...
Ponosno i hrabro do nova 3 boda!
Ovih 4-5 treninga se pripremiti dobro, mogu oni koliko hoće pričati, ali svi dobro znamo za mesarski stil igre u Travniku...
Ponosno i hrabro do nova 3 boda!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
neugodno se osjecali u plavim šorcevimaVlak je napisao/la:A čemu promjena šorceva na poluvremenu?
p.s. ja ovo nisam ni primjetio, tek sinoc je mama strumf to rekla
Za zivot cijeli!
ko anri u najboljim danimaanti_zli je napisao/la:Kralju hvala za link. Adilovic ko golgetermumin je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Ja iskreno ne mogu da vjerujem da Zeba nije otisao u jacu ligu i bolji klub??? Uglavnom na njemu bi se moglo klepit "van milion juros"..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Pogledam njega i Ambrosinija(Ac Milan) i placem. Malo je star.zeljocity je napisao/la:Ja iskreno ne mogu da vjerujem da Zeba nije otisao u jacu ligu i bolji klub??? Uglavnom na njemu bi se moglo klepit "van milion juros"..
nedo nam Bog, ni nasta mi licili ne bizeljocity je napisao/la:Ja iskreno ne mogu da vjerujem da Zeba nije otisao u jacu ligu i bolji klub??? Uglavnom na njemu bi se moglo klepit "van milion juros"..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Curva_SUD
- Kontakt:
Pa ne zavisimo od jednog igracanick je napisao/la:nedo nam Bog, ni nasta mi licili ne bizeljocity je napisao/la:Ja iskreno ne mogu da vjerujem da Zeba nije otisao u jacu ligu i bolji klub??? Uglavnom na njemu bi se moglo klepit "van milion juros"..
po meni je Smajic trenutno najbolji igrac
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Svaka čast Smajiću, ali Zeba je ustvari trenutni Željezničar. Ne bi njega mogli zamijeniti...Curva_SUD je napisao/la:Pa ne zavisimo od jednog igracanick je napisao/la:nedo nam Bog, ni nasta mi licili ne bizeljocity je napisao/la:Ja iskreno ne mogu da vjerujem da Zeba nije otisao u jacu ligu i bolji klub??? Uglavnom na njemu bi se moglo klepit "van milion juros"..
po meni je Smajic trenutno najbolji igrac
- Curva_SUD
- Kontakt:
Ma Zeba je prekuco nasu ligu
pa ga ne ubrajam
Dakle ostao je u vezi sa tvojim sinom.deset je napisao/la:FOR DRHAUSE
Za tebe sam prvo neki menadžer iz Mostara,pa sam Zubanović,pa sam Rođak od Šmigalovića,a sad Borogovac.Kako sam jedan po jedan TUZLAK koji prati Slobodinu djecu i djecu B i H koja igraju dobro ali nemaju dobru zaleđinu ,molio bih te ako si čovjek da ovog momka ne spominješ jer mu nisi ni do "peta".Ovim putem zahvalio bih se Amaru koji nije malog uzeo ,jer upravo taj mali kao i svi naši najbolji trenutno igrači u repki koji ga nisu fol zadovoljili -hara u Njemačkoj .Za tvoju informaciju mali je već dao dva gola i imao nekoliko asistencija ,a igra na skoro svakoj poziciji.Kako je ostao u vezi sa mojim sinom od njega sam i saznao da su Željini igrači super momci i jadno je da jedan forum Želje posjećuje lik poput tebe.Vozdra!
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Curva_SUD
- Kontakt:
Samo da pitam gdje igramo protiv Olimpika
ja mislim da igramo u Lukavici tako sam nacuo
pa ako moze tacna informacija
Ne vjerujem da se na Otoci moze igrat
ja mislim da igramo u Lukavici tako sam nacuo
pa ako moze tacna informacija
Ne vjerujem da se na Otoci moze igrat
Ma igrace se na Otoci,pusti Borovinu i njegove šuplje...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Al sto reče neko za Zebu, on je definitivno iznad nivoa naše lige. Nekad gledaš onaj kilavi Man.Utd gdje su vezni igrači šta ja znam Fletcher i Carrick, oni ne bi Zebi mogli tehnički opelit, al realno. Njemu fali par sitnica da bi mogao mirne duše u lige petice, al opet neka ga kod nas, bez njega smo jedna velika 0 ! 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Curva_SUD
- Kontakt:
ipetm je napisao/la:Ma igrace se na Otoci,pusti Borovinu i njegove šuplje...
- Curva_SUD
- Kontakt:
Opet cu ponovitbabilonTM je napisao/la:Al sto reče neko za Zebu, on je definitivno iznad nivoa naše lige. Nekad gledaš onaj kilavi Man.Utd gdje su vezni igrači šta ja znam Fletcher i Carrick, oni ne bi Zebi mogli tehnički opelit, al realno. Njemu fali par sitnica da bi mogao mirne duše u lige petice, al opet neka ga kod nas, bez njega smo jedna velika 0 !
Željo ne zavisi od ZEBE
Željo zavisi od 20 000 ljudi i više
a ne od ZEBE
zeba jeste dobar igrac i sve to al mi ne zavisimo od njeg
Eh da hoće taj Zeba otić, pa da vidiš šta će napraviti ovih 20 000 !Curva_SUD je napisao/la:Opet cu ponovitbabilonTM je napisao/la:Al sto reče neko za Zebu, on je definitivno iznad nivoa naše lige. Nekad gledaš onaj kilavi Man.Utd gdje su vezni igrači šta ja znam Fletcher i Carrick, oni ne bi Zebi mogli tehnički opelit, al realno. Njemu fali par sitnica da bi mogao mirne duše u lige petice, al opet neka ga kod nas, bez njega smo jedna velika 0 !
Željo ne zavisi od ZEBE
Željo zavisi od 20 000 ljudi i više
a ne od ZEBE
zeba jeste dobar igrac i sve to al mi ne zavisimo od njeg
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.