Hodža stari hašišarSarajlijc@ je napisao/la:Taman da napusimo hodzu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hodža stari hašišarSarajlijc@ je napisao/la:Taman da napusimo hodzu
Šuti čuće te ko da nastane belaj u džematuFrutek je napisao/la:Hodža stari hašišarSarajlijc@ je napisao/la:Taman da napusimo hodzu
Ko ba šuplju bacaBianconeri1988 je napisao/la:Vidim ista raja na okupu, bacate šuplju...
Zaslužio je koju iza uhaSarajlijc@ je napisao/la:On nama da suplju bacamo sto nas izvrijedja covjek
Ja bih išao,ali ne znam kad je slabo sam informisanneutralan__ je napisao/la:Manite se šuplje.
Nego de mi recite je l' ima nešto novo u vezi Đoletovog koncerta u Sarajevu ? Jesu l' se dogovorili ?
Joj da hoće doći i ima l' neki forumaš da će ići ako bude koncert (osim hodže,pošto on ne može koncert u vrijeme jacije) ?
20.,21. ili 22. oktobra ja mislim jedan od tih dana da će biti.LBJ MVP je napisao/la:Ja bih išao,ali ne znam kad je slabo sam informisanneutralan__ je napisao/la:Manite se šuplje.
Nego de mi recite je l' ima nešto novo u vezi Đoletovog koncerta u Sarajevu ? Jesu l' se dogovorili ?
Joj da hoće doći i ima l' neki forumaš da će ići ako bude koncert (osim hodže,pošto on ne može koncert u vrijeme jacije) ?
22. je subota valjda tada bude ne vjerujem da bih mogao radnim danimaneutralan__ je napisao/la:20.,21. ili 22. oktobra ja mislim jedan od tih dana da će biti.LBJ MVP je napisao/la:Ja bih išao,ali ne znam kad je slabo sam informisanneutralan__ je napisao/la:Manite se šuplje.
Ti si već na koljenima jel?Unknown Genius je napisao/la:Skidajte gaće.
Koja vrsta ?majestic24 je napisao/la:ima li ko kakvu dobru igricu da mi predlozi da sebi skinem s neta???
Ko pije umjereno može pit kolko hoćeneutralan__ je napisao/la:Pa najvjerovatnije da će i odabrati taj dan.Pošto je neradni,a u oktobru je i škola pa onda najlogičnije je da bude u subotu.
Povest ću te ja ako prestaneš pit,da mi se ne napiješ tamo pa ko će te 100-kilaša kući odnijeti.Ići će i legenda da zavodi red i mir na koncertu.
Djevojka sa Čaradš nogama, vasa, Život je more....LBJ MVP je napisao/la:Ko pije umjereno može pit kolko hoćeneutralan__ je napisao/la:Pa najvjerovatnije da će i odabrati taj dan.Pošto je neradni,a u oktobru je i škola pa onda najlogičnije je da bude u subotu.
Povest ću te ja ako prestaneš pit,da mi se ne napiješ tamo pa ko će te 100-kilaša kući odnijeti.Ići će i legenda da zavodi red i mir na koncertu.
Samo ne znam šta bi bilo kad bi krenula jesen stiže dunjo moja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.