Joj ovog,navalio na messia,ko muha na ****.Pa ko je reko da messi nije spreman ?Jedini igraci koji nisi spremni bili su na klupi.Meho pikado je napisao/la:Jest vala, a Messi nije spremanek0 je napisao/la:Kad je Callejon uletio sa onom saksijom na glavi Culesi nisu mogli da se sastave 15 minuta sa loptom.
Edit: i ne treba sto se ove utakmice tice spominjati sudije, sudija nas nije ostetio nista vise nego sto je njih.![]()
nije uzeo tablete.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ko misli da je Arbeloa bolji od Marcela nek se upita šta mu se s glavom dešava.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Taj sam._BooS_ je napisao/la:Ko misli da je Arbeloa bolji od Marcela nek se upita šta mu se s glavom dešava.
protiv barcelone? glavu na panj.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ne spuštam se na taj nivo' ... iskulirajmandraX je napisao/la:raul-zakon je napisao/la: Ma dobro treba te i razumijeti, ogranicenost dovela do nestanka argumenata pa ovako odgovaras... Sta je sljedece psovanje, vrijedjanje??? Ili nesto trece mozda? Nisam htio da do ovoga dodje ali kad vec trazis...

Sorry, moja greska, to sam analogno zakljucio posto si se spustao iz posta u post na sve nizi i nizi nivo i posto si prethodnim postom pokazao da ti je ponestalo pametnih konstatacija...i zapitaj se ko je sve ovo poceo na jedan obican post o utakmici, mislim, samo sam pokusao da diskutujem o utakmici a ti odmah otrovne strelice!Al' nebitno, svako ima svoje !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Concentrao dios. Glupo mi sad da se vadim na sudije kad znam da smo ih otresli i zasluzili pobjedu od 2-0, 3-1 ili tako nesto, ali ****, cigani su uvijek imali srece. Yebo ih Tenerife i 92.
EDIT: Zao mi je sto pod nickom Portillo necu docekati prvi trofej ove sezone. Mogli su bar sacekat kraj ovih klasika pa me banovat, ne ovako.
EDIT: Zao mi je sto pod nickom Portillo necu docekati prvi trofej ove sezone. Mogli su bar sacekat kraj ovih klasika pa me banovat, ne ovako.

Hala Madrid !
Defanzivno je 15 puta bolji.Raul_64 je napisao/la:Taj sam._BooS_ je napisao/la:Ko misli da je Arbeloa bolji od Marcela nek se upita šta mu se s glavom dešava.
Ofanzivno je 15 puta gori.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ko onda?Edin TM87 je napisao/la:Defanzivno je 15 puta bolji.Raul_64 je napisao/la:Taj sam._BooS_ je napisao/la:Ko misli da je Arbeloa bolji od Marcela nek se upita šta mu se s glavom dešava.
Ofanzivno je 15 puta gori.
i da nek mi neko kaze sta je to Marcelo uradio prema naprijed osim što je prodao par lopti i što je nerijetko ispadao iz sistema pa mu je Ronaldo ostajao daleko iza leđa,hvala unaprijed.
i da,stvarno protiv barcelone trebamo ultra ofanzivnog beka/krilo,pa na ESB to izgleda loše a kamoli.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Meho pikado
- Kontakt:
Steta sto Thiago nije ulazio u igru

Da, al' jbg moraju ga cuvat, ipak je on nevjerovatan talentMeho pikado je napisao/la:Steta sto Thiago nije ulazio u igru![]()

Roger Federer the greatest of all time!
- Nail for Real
- Kontakt:
Najjaci su mi ovi strucnjaci sto kazu 'Barca igra sa pola snage a Real u punom pogonu'. Losije partije Marcela i Ramosa su samo dokaz protiv. Bice ovo bolje kako sezona bude odmicala. I nije istina da Marcelo nije nijednom zaustavio igraca, moja rijec ce biti poduprta nekim dokazima samo da ukljucim utorrent, vidjecete vi
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Meho pikado
- Kontakt:
Najjaci su mi ovi strucnjaci sto kazu 'Barca igra sa pola snage a Real u punom pogonu'.

Zar je on igraoSvi su jednakog mišljenja da je Thiago sjajno igrao samo vi mislite drugačije.

Mnogo ste jaki
... Jadni vi na Camp Nou auuuuuuuuuuu jedna tituala manje
...Al hajd ima za vas kup kralja ha ya ...

BvB Echte Liebe !!!
Imas neki bug sa avatarom. Ovako treba da izgleda...Damir_BvB je napisao/la:Mnogo ste jaki... Jadni vi na Camp Nou auuuuuuuuuuu jedna tituala manje
...Al hajd ima za vas kup kralja ha ya ...

https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
mnogo retardirana diskusija na temama o realu i barceloni. koji vam je đavo ponašate se blentavo 

Jesi li ti svjestan koliko si glup? Mislim, umijes li normalno pricat ovako sa jaranima i tako to ili ko međed po svom?Ad0 je napisao/la: Jarane jesi sta uzimao veceras ? kakvi dresovi kakvo cjenkanje hahhahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ce admin po novu porciju banova, neka neko prijavi samo jedan post

Hala Madrid !
- Meho pikado
- Kontakt:
Nisi znao da je admin sada @legenda realaSad ce admin po novu porciju banova, neka neko prijavi samo jedan post

- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
zbog čega toliko vrijeđanje jedni drugih zbog stranih klubova? zna li iko za vas da postojite recimo u madridu ili barceloni? jeste li ikad bili na nou campu - santiago bernabeu? idiotizam na kvadrat. zbog toga su naši domaći klubovi tu gdje jesu, jedva prelaze pretkolo u evropi. kad bi tako davali podršku svojim lokalnim klubovima, kvalitet domaćeg fudbala bi se drastično popravio. ali jok, retardima je važnije da se u tri ujutro časte epitetima 

Nije valjda da ima neko ko ovo shvata ozbiljnopacovi_tu_ima je napisao/la:zbog čega toliko vrijeđanje jedni drugih zbog stranih klubova? zna li iko za vas da postojite recimo u madridu ili barceloni? jeste li ikad bili na nou campu - santiago bernabeu? idiotizam na kvadrat. zbog toga su naši domaći klubovi tu gdje jesu, jedva prelaze pretkolo u evropi. kad bi tako davali podršku svojim lokalnim klubovima, kvalitet domaćeg fudbala bi se drastično popravio. ali jok, retardima je važnije da se u tri ujutro časte epitetima

Priglupi katalonci...

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ja koliko vidim ovdje ste jedino ti i Meho pikado, pardon Portilo glupi i retardiraniLBJ MVP je napisao/la:Nije valjda da ima neko ko ovo shvata ozbiljnopacovi_tu_ima je napisao/la:zbog čega toliko vrijeđanje jedni drugih zbog stranih klubova? zna li iko za vas da postojite recimo u madridu ili barceloni? jeste li ikad bili na nou campu - santiago bernabeu? idiotizam na kvadrat. zbog toga su naši domaći klubovi tu gdje jesu, jedva prelaze pretkolo u evropi. kad bi tako davali podršku svojim lokalnim klubovima, kvalitet domaćeg fudbala bi se drastično popravio. ali jok, retardima je važnije da se u tri ujutro časte epitetima![]()
Priglupi katalonci...
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
glup-gluplji-najgljuplji-simpatizer Barcelone
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.