Il ne smijes pi.ckoLBJ MVP je napisao/la:I u mene isto,al neću pivu da ne budem mahmuran na treninguDonnie Darko je napisao/la:evo mene,
ljepa večer
cvrčci cvrče ispod prozora
a do prozora frižider
a u frižideru piva!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Il ne smijes pi.ckoLBJ MVP je napisao/la:I u mene isto,al neću pivu da ne budem mahmuran na treninguDonnie Darko je napisao/la:evo mene,
ljepa večer
a do prozora frižider
a u frižideru piva!
Znao sam da ćeš se ti javitSarajlijc@ je napisao/la:Il ne smijes pi.ckoLBJ MVP je napisao/la:I u mene isto,al neću pivu da ne budem mahmuran na treninguDonnie Darko je napisao/la:evo mene,
ljepa večer
a do prozora frižider
a u frižideru piva!
Znaš i sam ko nam je internet uzor i na koga se furamolegenda reala je napisao/la:Joj ništa meni nema gore ,kad se ova djeca počnu faliti ,kako oni piju ,oni guze oni ovo oni ono ,a lažu ,pa lažete sami sebe mene ne
Zole pije ja nisam od tog poslalegenda reala je napisao/la:Joj ništa meni nema gore ,kad se ova djeca počnu faliti ,kako oni piju ,oni guze oni ovo oni ono ,a lažu ,pa lažete sami sebe mene ne
I za ovo ces dobit iza uha kad dođem u rajvoSaSarajlijc@ je napisao/la:Zole pije ja nisam od tog poslalegenda reala je napisao/la:Joj ništa meni nema gore ,kad se ova djeca počnu faliti ,kako oni piju ,oni guze oni ovo oni ono ,a lažu ,pa lažete sami sebe mene ne![]()
Sta si ti Fruteke sto lazes raju bolan
Šta bolan kako med i mlijeko ,mogu dok su na babovim jaslama,dok neko misli za njih ,šta oni nemaju više od 15 godina ,imaju da jedu ,piju ,internet da ima se malo da imaju trošiti i njima med i mlijeko ,bilo je i meni ,ali vidjećemo ih kad imadnu po dvadesetak ,đavola će sve biti med i mlijeko kad moradnu misliti svojom glavomLudLo 4 je napisao/la:Ma valjda...kobe24 je napisao/la: Docice to brate na svoje AkoBogDa, samo nemoj gubiti nadu!
Ali eto vidis ove momke Frutek,Lbj mislim momci su extra,ali ja znam takvih bruku sto ne znaju kako izgleda dzamija unutra a sve im tece ko med i mlijeko.
Mene samo legenda moze tuciFrutek je napisao/la:I za ovo ces dobit iza uha kad dođem u rajvoSaSarajlijc@ je napisao/la:Zole pije ja nisam od tog poslalegenda reala je napisao/la:Joj ništa meni nema gore ,kad se ova djeca počnu faliti ,kako oni piju ,oni guze oni ovo oni ono ,a lažu ,pa lažete sami sebe mene ne![]()
Sta si ti Fruteke sto lazes raju bolan
Neočekivan preokret u 25 minuti mečaSarajlijc@ je napisao/la: Ja sa Frutekom i Zoletom odoh u dzamiju , a vi idite na partije
Čuo sam da tamo ima cipela boli glava, jos džabaSarajlijc@ je napisao/la: Ja sa Frutekom i Zoletom odoh u dzamiju , a vi idite na partije
Svoju vjeru i moj alkohol mojne mješatnime_tm87 je napisao/la:De ba ostavite alkohol dok je Ramazan ba ljudi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.