harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan S-Y-L-A-R (37), TaRgEt_ (24), EmirTM87 (21) sve najbolje u zivotu ..
@Frutek
Ako hoces dobru majicu,imas preko puta zute kuce radnju,zelena majica Nike meni se djasvi pravo,nije skupo 40-60 km imas jos dobrih majica,ali ova mi je zapala za oko .
Ne nosim ja te drečave boje, nit´ marke nije mi žao izletit lovu al ovo je više moja furka
20 KM u Underu, malo popio i kupim nije bend nesto posebno
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sarajlijc@ je napisao/la:KAko neko moze voljet ovu metaliku i ta sranja
E pitar mali Razočaran sam
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sarajlijc@ je napisao/la:KAko neko moze voljet ovu metaliku i ta sranja
Cuj pocetka samo,digne te do neba
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bravo dože moram skidat neke tipove sa Dade i ostalih ova je savršena za toga
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
neutralan__ je napisao/la:@S-Y-L-A-R,@TaRgEt_ i @EmirTM87 Neka je sa srećom i sve najbolje.
neutralan__ je napisao/la:
Nemojte napadati Sarajlijicu,jer je @legenda reala njegov tjelohranitelj,a znate šta to znači .
Znači da je slabić
Ko je gledao El-classico na **** , nek ponovo prebaci na taj kanal, u toku je mec dviju polovnjaca od po 60+ i dahcu ko u mene kerovi kad se vratim iz lova ...
ljepa večer
cvrčci cvrče ispod prozora
a do prozora frižider
a u frižideru piva!
I u mene isto,al neću pivu da ne budem mahmuran na treningu