Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

raul-zakon
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la raul-zakon » 15 avg 2011, 00:28

'ajd da čujem gdje si to upratio večeras? :roll: prvo prokontaj koju si tekmu gledao pa onda odgovori...ja sam to upravo kod "vas" vidio, Carvalho (mislim) izbija loptu ispred Sancheza, pade, ovaj ga nije ni dohvatio... sudija svira faul...a polako, ne vjerujes mi možda na priču, strpi se, bit' će aBd klip ;)[/quote]
Nisam se htio mijesati, al' na ovo sam morao odgovoriti ! Cini mi se da bezze napadas covjeka i da si upravo ti taj koji "treba da prokonta koju si utakmicu gledao", jer u toj situaciji lopta Realu nije data zbog faula nad Carvalhom, nego zbog toga sto je monsieur Sanchez IGRAO RUKOM. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 avg 2011, 00:29

Meho pikado je napisao/la:slika
Ubili brasno u njima ali su sretni...

Inace Messi je napravi faul na Pepeu, vidi cuda niko nije vidio, zato sto je to Messi kako ce on da srusi Pepea. :oops:
Hajd Meho Allaha ti,drzi se tog pikada ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2011, 00:30

Karim Benzema 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2011, 00:31

raul-zakon je napisao/la: Nisam se htio mijesati, al' na ovo sam morao odgovoriti ! Cini mi se da bezze napadas covjeka i da si upravo ti taj koji "treba da prokonta koju si utakmicu gledao", jer u toj situaciji lopta Realu nije data zbog faula nad Carvalhom, nego zbog toga sto je monsieur Sanchez IGRAO RUKOM. ;)
Ako je to svirano, onda je jos veca zalost, gdje's bola' ti ruku ondje vidio života ti? :lol: :lol:

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 15 avg 2011, 00:32

Ruka je bila sigurno.

Realovci, opet vam kazem, kurcite se!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 avg 2011, 00:33

Konacno da docekam jedan kvalitetan clasico otkada je mourinho na klupi madridjana. Ali necemo o tome, Real bolji mada je to ruku na srce i bilo za ocekivati, u onakvom sastavu. Nije sad sastav kriv, kakav je takav je, Real je znatno u fizicki jacoj formi ali me malo cudi kako nisu uspjeli u zadnjih 20 minuta napraviti kakav ozbiljniji pritisak, mada su prije toga odlicno pravili presing i napadali od gola za 2-2. Samo onaj Benzema je kljuse veliko, sto jest jest, dzaba njemu asistencija kad on ne moze pogoditi 2-3 zicera, Higuain je klasa za njega kada je u formi. Nadam se da ce i u revansu biti dobra tekma, ali da manje reziser pokazuje Mourinha u krupnom kadru i njegovu reakciju na svaki prekrsaj koji se svira nad Barcinim igracima ;)
Mes Que Un Club

Meho pikado
Kontakt:

Post Postao/la Meho pikado » 15 avg 2011, 00:37

Dobitnik talijanske padalice Alexis je pravo lice simpatizera Smradalonije, za svaki dodir trazi faul - kao sto svaki simpatizer Smradalonije doziva mamu mu upali svijetlo u sobi..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 avg 2011, 00:37

Ozil najbolji dobio je i na snazi može se gurat i sa većim tipovima od sebe
O tekmi ne bih više iznerviran sam jbg bili smo bolji,a ovako teško da možemo do pobjede u Kataloniji :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 15 avg 2011, 00:38

mandraX je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la: Nisam se htio mijesati, al' na ovo sam morao odgovoriti ! Cini mi se da bezze napadas covjeka i da si upravo ti taj koji "treba da prokonta koju si utakmicu gledao", jer u toj situaciji lopta Realu nije data zbog faula nad Carvalhom, nego zbog toga sto je monsieur Sanchez IGRAO RUKOM. ;)
Ako je to svirano, onda je jos veca zalost, gdje's bola' ti ruku ondje vidio života ti? :lol: :lol:
Brate, ne bih da se raspravljam ali ako je ti nisi vidio to je tvoja stvar, al' moj ti je savjet da ne pricas tu bruku svakome, bolje ti je prirucnik u ruke, naucit' lijepo pravila pa tek onda gledati utakmicu,a ovako...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 15 avg 2011, 00:40

Moze se reci da sam zadovoljan. Najbitnije mi je to sto smo ih nadigrali. Oni su dali prvi gol zahvaljujuci genijalnoscu Ville, i drugi iz greske nase odbrane. To je bilo sve sto se tice njihove igre. Kod nas jako losa realizacija, samo kada se sjetim da smo protiv onih Kineza imali 15ak zicera i dali "samo" 7 golova, tako i ovdje, ali eto dobro smo i ona dva ubacili. Uglavnom steta sto nismo pobjedili, mada i nije mi toliko zao, draze mi je sto smo ih nadigrali pa i neka je nerjeseno, nego da smo pobjedili na srecu ili golovima iz nicega. Sto se tice sudjenja moze se reci da je bilo solidno, Pepe jeste zasluzio zuti karton, i mogla su se svirati ona dva jedanaesterca. Kod nas ne bih da izdvajam nikoga, svi su bili dobri manje ili vise, Maria me malo razocarao, ali nadam se da ce pokazati napokon pravi potencijal protiv Barcelone u slijedecoj utakmici. Sto se tice Barcelone, Alexis najbolji.

PS: Callejon mi je nesto bas "legao", nije sto se ofanzive tice nesto posebno odigrao, ali momak trci, ja mislim da je za ono vrijeme sto je igrao pokrio 100% terena.
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 avg 2011, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2011, 00:41

Joj Caljeon ko drogiran kad je ušao :lol:
Coentrao pokazao da može biti jako koristan u sredini i pokriti dosta prostora 8-)

Marcelo kao i mnogo puta do sada najveci flop u Realu..

Di MAria očigledno nespreman(nadam se da je nespreman)
MA ebo superkup,raduje ova igra..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 avg 2011, 00:44

Raul_64 je napisao/la:Joj Caljeon ko drogiran kad je ušao :lol:
Coentrao pokazao da može biti jako koristan u sredini i pokriti dosta prostora 8-)

Marcelo kao i mnogo puta do sada najveci flop u Realu..

Di MAria očigledno nespreman(nadam se da je nespreman)
MA ebo superkup,raduje ova igra..
:roll: Aj ne rise brate.Marcelo je zaustavio koliko je mog'o Alexisa.Svakog drugog beka bi pojeo.Ono je zvijer meni je žao što ga mi nismo uzeli :cry:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 avg 2011, 00:49

Iskrene cestitke na igri, zasluzili ste pobjedu od dva gola razlike.

Meho pikado
Kontakt:

Post Postao/la Meho pikado » 15 avg 2011, 00:49

LBJ MVP je napisao/la:Ozil najbolji dobio je i na snazi može se gurat i sa većim tipovima od sebe
O tekmi ne bih više iznerviran sam jbg bili smo bolji,a ovako teško da možemo do pobjede u Kataloniji :roll:
Tesko kad ce sudija jos vise da sere :oops: nismo trebali pobj. sa 2 razlike, nego sa 3,4 ali jbg. takav je nogomet, sad ce simpatizeri Messija & Co reci nasi nisu spremni, nas Messi nije spreman on se zezao..A sav sretan kad je zabio gol...

Prosle godine kad je bilo 5-0 tj. debi Mourinha na klupi Reala u el clasicu i mnostvo drugih igraca koji su imali debi u el clasicu o max 3 el clasico..Dok su njihovi imali po 10 tak el clasica u nogama, znaci samo kad neko nije spreman to su igraci Barce kao i veceras ali da su zabili 5 bili bi spremni, izmedju toga svega onaj Thiago koji je vazio kao najspremniji nije se ni vidio..

Jeli igrao Thiago? Nije... Messi inace prvi put dirnuo loptu u 22min :lol: :lol: nije spreman. Ali je bio spreman da u 45min napravi faul na Pepeu i zabije gol..
Zadnja izmjena: Meho pikado, dana/u 15 avg 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 15 avg 2011, 00:49

Kad je Callejon uletio sa onom saksijom na glavi Culesi nisu mogli da se sastave 15 minuta sa loptom. :lol:

Edit: i ne treba sto se ove utakmice tice spominjati sudije, sudija nas nije ostetio nista vise nego njih.
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 avg 2011, 00:52, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2011, 00:51

LBJ MVP je napisao/la:Aj ne rise brate.Marcelo je zaustavio koliko je mog'o Alexisa.Svakog drugog beka bi pojeo.Ono je zvijer meni je žao što ga mi nismo uzeli
ne bi onaj prošao Arbelou 2x.

šta ne rise? svaki lopta na lijevoj strani je bila prilika,poluprilika za barcelonu,nije zaustavio nijednom ni jedan jedini ebeni put..
U napadu ništa,a često je Ronaldo bio iza njega..
može da ti bude drag koliko hoces ali on protiv barcelone ne treba da bude na klupi(ako misliš drugačije pogledaj pod 3 gola 29.Novembra,ili onaj Ibrahimov prodor ili...)
Donnie Darko je napisao/la:Iskrene cestitke na igri, zasluzili ste pobjedu od dva gola razlike.
+1

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 avg 2011, 00:52

Ko ne bi prošao Arbelou ?

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 avg 2011, 00:53

LBJ MVP je napisao/la:Ko ne bi prošao Arbelou ?
Nebi jedino onaj Sadikovic iz Celika, a za ostale nisam siguran... Zeba bi ga prosis˙o ko malo dijete ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 avg 2011, 00:54

LBJ MVP je napisao/la:Ko ne bi prošao Arbelou ?
pogledaj možda finale kupa...

i de bogati to hoces reci da je MArcelo bio dobar :shock:
kao ostali dobar :shock:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 15 avg 2011, 01:01

mandraX je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la: Brate, ne bih da se raspravljam ali ako je ti nisi vidio to je tvoja stvar, al' moj ti je savjet da ne pricas tu bruku svakome, bolje ti je prirucnik u ruke, naucit' lijepo pravila pa tek onda gledati utakmicu,a ovako...
Moj savjet tebi je, ne brukaj se živ bio ;)
Ma dobro treba te i razumijeti, ogranicenost dovela do nestanka argumenata pa ovako odgovaras... Sta je sljedece psovanje, vrijedjanje??? Ili nesto trece mozda? Nisam htio da do ovoga dodje ali kad vec trazis... ;)

HALA MADRID !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.