Moze se reci da sam zadovoljan. Najbitnije mi je to sto smo ih nadigrali. Oni su dali prvi gol zahvaljujuci genijalnoscu Ville, i drugi iz greske nase odbrane. To je bilo sve sto se tice njihove igre. Kod nas jako losa realizacija, samo kada se sjetim da smo protiv onih Kineza imali 15ak zicera i dali "samo" 7 golova, tako i ovdje, ali eto dobro smo i ona dva ubacili. Uglavnom steta sto nismo pobjedili, mada i nije mi toliko zao, draze mi je sto smo ih nadigrali pa i neka je nerjeseno, nego da smo pobjedili na srecu ili golovima iz nicega. Sto se tice sudjenja moze se reci da je bilo solidno, Pepe jeste zasluzio zuti karton, i mogla su se svirati ona dva jedanaesterca. Kod nas ne bih da izdvajam nikoga, svi su bili dobri manje ili vise, Maria me malo razocarao, ali nadam se da ce pokazati napokon pravi potencijal protiv Barcelone u slijedecoj utakmici. Sto se tice Barcelone, Alexis najbolji.
PS: Callejon mi je nesto bas "legao", nije sto se ofanzive tice nesto posebno odigrao, ali momak trci, ja mislim da je za ono vrijeme sto je igrao pokrio 100% terena.
Zadnja izmjena:
ek0, dana/u 15 avg 2011, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA