FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 avg 2011, 00:04

kako sam i reko, nerjeseno...
da kazem da sam zadovoljan slago bi, al realno, ovo i nije lose, u gostima nerjeseno i to mi dali 2 gola...u principu nije negativno, al nije bas ni pozitivno...

e sad igra, moramo priznati da je Real bio bolji, puno bolji...nasa igra je veceras bila katastrofalna, ne zabrinjava me to previse, al ovo je lose...
Valdes, apsolutno nesiguran, ovo mi se ne svidja, uklopio se u svilo citavog tima..
odbrana sva losa, kako je Pique usao, malo je ko bolje, al opet lose...od svih u odbrani alves mi nekako najbolje djelovo veceras...
Keita mozda i najslabija karika ekipe danas, definitvno mu ne lezi pozicija zadnjeg veznog...bice ovo puno bolje sa Sergiom ili Mascheranom...ovim smo dokazali da u jacim utakmicama ne mogu igrati Xavi, Iniesta i Fabregas...
Thiago takodjer los, malo je nesto driblo, ali lose...hvala Bogu pa je Cesc doso, nije Thiago jos za jacih utakmica...
Iniesta onako, vise lose nego dobro, nisam na ovo naviko od njega, al manje-vise...ovo su prve utakmice...Xavi onako dosta solidan otkad je uso...
Alexis se trudi, trci, pokusava, al nista posebno, mislim da je Pedro u prednosti pored njega...Pedro dosta agilan, samo nije imo s kim da igra...Villa manje-vise solidan, al izvadi ga Pep..
i sad ono sto prvi put u svom zivotu vidim...Messi katastrofalan u dresu Barce..dao je gol, svaka cast, al od toga vise nista nije pokazo...

sto se Reala tice, dosta su dobro igrali, ponovno destrukcija, mesari su imali glavnu ulogu i danas...Ronaldo dobar, Benzema po meni igrac utakmice...

samo ovaj Real tesko da moze parirati onoj najboljoj Barci...

i samo bih htio jos dodati, onaj start Marcela nad Pedrom..na prvu nista, al ono je dikutabilno..volio bih vidjeti onaj start...ono je dikutabilno...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 avg 2011, 00:07

Nisam ocekivao veceras od Barce neku posebnu igru.Bez par standardnih igraca,odbrana koja nikad nije zajedno igrala,skroz izmiksan sastav,neki igraci imaju tek par odradjenih treninga i opet na kraju pozitivan rezultat.Prezadovoljan sam,2 gola u gostima je super.

Alexis odlican na trenutke,trebace mu malo vremena da se privikne.Thiago solidno u prvom,u drugom poluvremenu odlican.

Real nesto bolji,vise trke,ali to je razumljivo.

Kakvu ekipu samo sada imamo dolaskom Fabregasa i Alexisa,to je strasno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 avg 2011, 00:11

Kad je 2.meč ?

Uglavnom,možda malo i nezaslužen remi ali Barca je pokazala kvalitet.Messi nije bio na nivou ali sigurno da će do slijedeće tekme biti daleko spremniji.Kod onog gola igrači Barce su napravili grešku(ne treba ostavljati šutera kao što je Xabi samog) i zbog toga i platili kaznu.

Realovci su bili rastrčani i po običaju grubi(posebno me iznenadio Xabi :shock: ),Barca djelovala dosta "stidljivo".
Odbrana je imala dosta grešaka ali na kraju ipak sa odličnih 2:2 idu kući. :)
FK Pjetlovi

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 15 avg 2011, 00:14

Kako smo igrali dobro je. Real je bio bolji, nije bilo onih nasih sigurnih dodavanja u sredini, jer je jos uvijek pocetak sezone, ali doci ce to sve na svoje mjesto. Ako nas sada nisu pobjedili, iskreno to sam ocekivao, nece nikada.
mes que un club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 avg 2011, 00:15

@reds
Za tri dana u 23 po nasem vremenu ;)
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 15 avg 2011, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 avg 2011, 00:15

Nadam se boljoj igri u srijedu na Camp Nou i naravno pobjedi. Real ako sad nije uspio pobijedit ovaj izmijesani sastav Barce, ne znam sta da traze u uzvratu kada nam igraci budu jos spremniji. Ono sto je evidentno da odbrana koja je veceras nastupila nije uigrana i da to stvara velike probleme. Valjda ce se Pique dovoljno oporavit do srijede.
Rezultatom sam zadovoljan mada je mozda moglo i bolje ali eto, ne moze se uvijek ni pobijediti ...

Visca Barca !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 15 avg 2011, 00:17

Kaze Pep : " Zao mi je sto je Mo otisao ljutito u svlacionicu :( Ja sam uradio sa svoje strane koliko sam mogao da mu uljepsam ove noci mjeseca ramazana. Po pravilima islama pruzio sam mu sadaku pa sam ostavio : Xavia , Piquea , Pedra na klupi a Biskvita i Cupu nisam ni vodio. Nadam se da ce imati ovo na umu dok je ziv jer ovakva sadaka rijetko se daje "

:D :D :D
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 15 avg 2011, 00:19

Robovlasnik je napisao/la:Kaze Pep : " Zao mi je sto je Mo otisao ljutito u svlacionicu :( Ja sam uradio sa svoje strane koliko sam mogao da mu uljepsam ove noci mjeseca ramazana. Po pravilima islama pruzio sam mu sadaku pa sam ostavio : Xavia , Piquea , Pedra na klupi a Biskvita i Cupu nisam ni vodio. Nadam se da ce imati ovo na umu dok je ziv jer ovakva sadaka rijetko se daje "

:D :D :D
hahahahahahahhahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 avg 2011, 00:20

Hocel vam u 2goj tekmi igrati ti standardni prvotimici ?

ps. Nesto bih volio da i u drugoj tekmi bude 2-2 pa odmah penali.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 avg 2011, 00:21

Zadovoljan reuoltatom i Alexsisom :D
Don't hate what you don't understand.

Meho pikado
Kontakt:

Post Postao/la Meho pikado » 15 avg 2011, 00:21

Ala jeste sretni, sudija opet odigrao glavnu ulogu..

slika

Malo je reci sretni...

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 15 avg 2011, 00:22

HZ_ilidzaa je napisao/la:Hocel vam u 2goj tekmi igrati ti standardni prvotimici ?

ps. Nesto bih volio da i u drugoj tekmi bude 2-2 pa odmah penali.
igrace
valdez
alves,pique,abidal,adriano
busquets
xavi iniesta
messi villa pedro

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 15 avg 2011, 00:27

najveci problem barce u ovoj utakmici je losa predaja lopte iz odbrane jer je real igrao presing na odbranu,da su mogli tu izmijenit koji brzi pas kao sto znaju , Messi i drustvo u napadu bi se naigralo ;) :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2011, 00:27

Meho pikado je napisao/la:Ala jeste sretni, sudija opet odigrao glavnu ulogu..

Malo je reci sretni...
'đe si Meho, voda te odnijela... :mrgreen:
adas_barca je napisao/la:najveci problem barce u ovoj utakmici je losa predaja lopte iz odbrane jer je real igrao presing na odbranu,da su mogli tu izmijenit koji brzi pas kao sto znaju , Messi i drustvo u napadu bi se naigralo ;) :D
Realova taktika me podsjetila na onu Manchester-ovu iz finala 2009 ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 avg 2011, 00:28

Stigo Francesc :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 avg 2011, 00:29

Carlo je napisao/la:Stigo Francesc :mrgreen:
Ma dobro to, sve ok ...

al' ko će od Paje sad ostat :roll: :lol:

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 15 avg 2011, 00:31

mandraX je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Stigo Francesc :mrgreen:
Ma dobro to, sve ok ...

al' ko će od Paje sad ostat :roll: :lol:
Sad ce @Paja nesto napisat, samo dok se oporavi od šoka ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 15 avg 2011, 00:36

kad nas veceras nisu pobijedili ne znam kad ce :D , kako sve izgleda tako jednostavno kada taj Messi uzme loptu. :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 avg 2011, 00:47

Kako sam bio ljut na Pepa kad sam vidio sastav, ono wtf? Pa igras protiv Reala a ne protiv hebenog Getafea. Bolju igru nisam ni ocekivao, ali nisam ocekivao ni ovako dobru igru Reala. Zasluzili su pobjedu od dva gola razlike veceras, al ko im je kriv sto nisu iskoristili prilike. Valdes je bio maestralan, kao i obicno, kod golova nije mogao nista a odbranio je nekoliko odlicnih sansi za Real.

Mascherano debil, neznam kako je Pepu samo moglo past na pamet da ga stavi od prve minute pored Piketa :roll:

Portillo je ipak bio u pravu, Xavi grije klupu.

Iskreno se nadam da ce Cesc igrati u srijedu, makar 10 minuta.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 avg 2011, 00:49

Koja brzinu posjeduje alexis,to je strasno,ali ne samo to nego i tehniku,pomagao je odbrani.I kad pogledas da mu je ovo prva utakmica za barcu i to protiv reala,stvarno smo dobili fenomenalnog igraca.

@Donnie
Kako mozes sumnjati u pepa ? :mrgreen:
A to za fabregasa,mislim da ce ga pep ubaciti od 1 minute protiv reala.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.