FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Pa jbg normalno da nisu losi,niko nije ni rekao da cemo lako izaci na kraj sa njima,cak retko ko se sme usuditi i da kaze da cemo mi uopste izaci na kraj sa njima,ali sanse postoje,sa najjacim sastavom,sa srcem na terenu,i prepunom Marakanom sve je moguce,znas kako kazu:Sa nama se moze sve sto se pozeli !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma sve se moze samo ce vam trebat ogromna sreca. Necu vise nista da pisem kamoli da te zadirkujem vidim da ti je tesko pao danasnji poraz 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kao što to obično biva i u samom životu,gdje nema mačke miševi kolo vode.
Krenimo redom.
Načitah se gluposti. Krenimo od činjenica.
Pobjeda Spartaka = pobjeda boljeg tima.
Penal = bilo je izvan 16,al u toj situaciji ili se svira faul i daje crveni ili ovo drugo.
Drugi gol = majstorija
Ostalo = Spartak je ovo trebo dobit 4-0,ostali jači timovi i više, Ren bi ovo dobio jedno 6-0.
Nadoknada = 10 minuta, jasno u interesu koga.
Faulovi = Spartak daleko više jedno tri puta.
Crveni Mijailovića = sasvim zaslužen, u svakoj iole jačoj ligi bi ga dobio
Taktika Roberta = na sve bi to ličilo i Hristić bi danas bolju napravio protiv Spartaka
Izostanak Kadua = do juče je Kadu bio pljuvan,danas je toliko odjednom postao bitan
Bajković = klasičan primjer šabana, Stamenković bolji dakako,a i on treći razred srpskih golmana
Kaludjerović = smješan
Mogao bih do sutra,ali sve dok se čak i na forumu umjesto sopstvene loše igre,nekvaliteta,katastrofalne taktike katastrofalnog pristupa i trenera, blamaža i sve ostalo bude opravdavalo patološkim prividjanjem virtuelnog neprijatelja i pričalo o teorijama zavjere sve do tada će jedna grupacija živjet u sjeni istinske veličine Partizana.
I da kažem imao bih još štošta reći ali zaista stičem utisak da će me i mod obrisat post jer je on ovde s funkcijom a navija za kvazi klub. Ako je ovo jedina prijetnja Partizanu onda bolje da se sutra završi sezona,ljudi za 100 minuta jednu šansu stvorili,izgubili 2-0 u utakmici u kojoj su trebali primit petardu i kukaju.....

Krenimo redom.
Penal = bilo je izvan 16,al u toj situaciji ili se svira faul i daje crveni ili ovo drugo.
Drugi gol = majstorija
Ostalo = Spartak je ovo trebo dobit 4-0,ostali jači timovi i više, Ren bi ovo dobio jedno 6-0.
Taktika Roberta = na sve bi to ličilo i Hristić bi danas bolju napravio protiv Spartaka
Izostanak Kadua = do juče je Kadu bio pljuvan,danas je toliko odjednom postao bitan
Bajković = klasičan primjer šabana, Stamenković bolji dakako,a i on treći razred srpskih golmana
Kaludjerović = smješan
Mogao bih do sutra,ali sve dok se čak i na forumu umjesto sopstvene loše igre,nekvaliteta,katastrofalne taktike katastrofalnog pristupa i trenera, blamaža i sve ostalo bude opravdavalo patološkim prividjanjem virtuelnog neprijatelja i pričalo o teorijama zavjere sve do tada će jedna grupacija živjet u sjeni istinske veličine Partizana.
I da kažem imao bih još štošta reći ali zaista stičem utisak da će me i mod obrisat post jer je on ovde s funkcijom a navija za kvazi klub. Ako je ovo jedina prijetnja Partizanu onda bolje da se sutra završi sezona,ljudi za 100 minuta jednu šansu stvorili,izgubili 2-0 u utakmici u kojoj su trebali primit petardu i kukaju.....

Posto znam ko si ne vredi da odgovaram ionako ces biti brzo udaljen.susnjo je napisao/la:Kao što to obično biva i u samom životu,gdje nema mačke miševi kolo vode.
Krenimo redom.
Drugi gol = majstorija
Kaludjerović = smješan
I da kažem imao bih još štošta reći ali zaista stičem utisak da će me i mod obrisat post jer je on ovde s funkcijom a navija za kvazi klub. Ako je ovo jedina prijetnja Partizanu onda bolje da se sutra završi sezona,ljudi za 100 minuta jednu šansu stvorili,izgubili 2-0 u utakmici u kojoj su trebali primit petardu i kukaju.....![]()
![]()
![]()
![]()

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Stefane ko je ovaj lik ? Vuk ? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
susnjo je napisao/la:Kao što to obično biva i u samom životu,gdje nema mačke miševi kolo vode.
Krenimo redom.
Drugi gol = majstorija
Kaludjerović = smješan
I da kažem imao bih još štošta reći ali zaista stičem utisak da će me i mod obrisat post jer je on ovde s funkcijom a navija za kvazi klub. Ako je ovo jedina prijetnja Partizanu onda bolje da se sutra završi sezona,ljudi za 100 minuta jednu šansu stvorili,izgubili 2-0 u utakmici u kojoj su trebali primit petardu i kukaju.....![]()
![]()
![]()
![]()
susnjo je napisao/la: Načitah se gluposti
Ko ce drugi.Sarajlijc@ je napisao/la:Stefane ko je ovaj lik ? Vuk ?

p.s Nesta kenja na moda(tj.mene) da cu izbrisati post,ali necu neka vidi narod da i Bog ima smisla za humor.

Posle jednog samara dolazi i drugi odmah.
Lukic ponudio ostavku,ostaje da se vidi da li ce je UO prihvatiti.U najgorem mogucem trenutku.
Sto se mene tice Lukic ima punu podrsku,on na kraju svega ovoga ispada samo usputna steta,za ljude koji zaista hoce da uniste Zvezdu,zato Lukicu puna podrska u nastojanju da iskorenimo ovu gamad koja je usla u klub sa sve Azdicem,Stevom,Rajom i ostalim tzv. fudbalskim radnicima.

Lukic ponudio ostavku,ostaje da se vidi da li ce je UO prihvatiti.U najgorem mogucem trenutku.
Sto se mene tice Lukic ima punu podrsku,on na kraju svega ovoga ispada samo usputna steta,za ljude koji zaista hoce da uniste Zvezdu,zato Lukicu puna podrska u nastojanju da iskorenimo ovu gamad koja je usla u klub sa sve Azdicem,Stevom,Rajom i ostalim tzv. fudbalskim radnicima.

Ne zasluzuju navijace kao sto smo mi.

A ovom sto se registruje da bi provocirao,porucujem da odgleda neku utakmicu uzivo,iskrivice mu se kicma pored racunara,a i cudi me da u psihijatrijskim ustanovama dozvoljavaju pacijentima da ovoliko dugo sede pored racunara

A ovom sto se registruje da bi provocirao,porucujem da odgleda neku utakmicu uzivo,iskrivice mu se kicma pored racunara,a i cudi me da u psihijatrijskim ustanovama dozvoljavaju pacijentima da ovoliko dugo sede pored racunara

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Njemu svaka cast stvarno, daje cijelog sebe za Zvezdu i sam ovaj cin pokazuje razliku izmedju njega i njegovih "saradnika" i mislim da je pravo vrijeme da se preispita gdje je to pogrijesio i da se oslobodi tih suvisnih ljudi poput Vesica, Adzica i ostalih, jer ne moze ni Tole biti za sve kriv...
-
- Kontakt:
Ugledajte se na vaseg trenera koji je sportski cestitao Spartaku na sasvim zasluzenoj pobedi.
I Zvezda i Partizan su prosle godine na ogovan i neregularan nacin pobedili u Subotici(mada je mnogo veca galama podignuta posle meca sa Partizanom)tako da se sada Spartak revansirao crveno belima a nadam se da ce i Partizanu kad za to dodje vreme.
I Zvezda i Partizan su prosle godine na ogovan i neregularan nacin pobedili u Subotici(mada je mnogo veca galama podignuta posle meca sa Partizanom)tako da se sada Spartak revansirao crveno belima a nadam se da ce i Partizanu kad za to dodje vreme.
Evo jednog texta sa jednog od nasih sajtova
"Igrali smo slabo. Ne, igrali smo očajno, igrali smo kako ne priliči profesionalnoj ekipi, a posebno ne ekipi koja nosi grb Crvene zvezde na dresu. Zbog svega prikazanog, igrači moraju biti drastično kažnjeni. Klub ne sme da ima milosti ni prema kome.Međutim u sveopštoj, slobodno ću reći subotičkoj blamaži, može se desiti da određene stvari koje su se dogodile već u 1. kolu nazovi srpske Super lige, jer tu je sve daleko od fraze „super“, promaknu široj sportskoj javnosti. Ne želeći da pravdamo (ne)igru naših „fudbalera“ moram skrenuti pažnju da se lopovluk i banditizam iz prethodne sezone nastavio već u ovom prvom kolu.Još u subotu na susretu na JNA, komšije su do prvog pogotka protiv Novog Pazara došli iz klasične ofsajd pozicije u kojoj je bio taj „veliki“ centarfor Eduardo. Oni jesu dali „pet“ komada, ali je sudijskom evidentno namernom greškom otvorena novopazarska „brava“. Na istom susretu viđen je i jedan start Volkova za koji je on dobio samo žuti karton, a isti takav start mladog Mijailovića u Subotici je okarakterisan sa isključujućim kartonom.Pored toga, svi su imali prilike da vide jedanaesterac koji je dosuđen za Spartak pri rezultatu 0:0. Start Piksija Kovačevića je bio gotovo metar ispred same linije Bajkovićevog šesnaesterca, ali je sudija svirao penal. Sumnjam da bi i sam Tole Karadžić imao obraza da tako nešto dosudi. Uz sve pomenuto, u više navrata je sudija dosuđivao kontrafaulove našim napadačima, svaki put kada bi oni primili loptu u iole ozbiljnijoj situaciji.Ponovo ponavljam, za ovako sramnu partiju opravdanja nema, ali je 1. kolo JSL-a pokazalo da FK Crvena zvezda opet ne može i ne sme da bude šampion Srbije. Kriminalno i lopovsko udruženje zvano Fudbalski Savez Srbije sa predsednikom Karadžićem i Sudijskom organizaciojom kao direktnim izvršiocem nastavlja da radi.Tokom celokupne predstojeće sezone imaćete na Vašem i našem portalu priliku da saznate o svim lopovlucima koje gore navedena organizacija bude učinila."
FSS-KRIMINALNO-LOPOVSKA ORGANIZACIJA

"Igrali smo slabo. Ne, igrali smo očajno, igrali smo kako ne priliči profesionalnoj ekipi, a posebno ne ekipi koja nosi grb Crvene zvezde na dresu. Zbog svega prikazanog, igrači moraju biti drastično kažnjeni. Klub ne sme da ima milosti ni prema kome.Međutim u sveopštoj, slobodno ću reći subotičkoj blamaži, može se desiti da određene stvari koje su se dogodile već u 1. kolu nazovi srpske Super lige, jer tu je sve daleko od fraze „super“, promaknu široj sportskoj javnosti. Ne želeći da pravdamo (ne)igru naših „fudbalera“ moram skrenuti pažnju da se lopovluk i banditizam iz prethodne sezone nastavio već u ovom prvom kolu.Još u subotu na susretu na JNA, komšije su do prvog pogotka protiv Novog Pazara došli iz klasične ofsajd pozicije u kojoj je bio taj „veliki“ centarfor Eduardo. Oni jesu dali „pet“ komada, ali je sudijskom evidentno namernom greškom otvorena novopazarska „brava“. Na istom susretu viđen je i jedan start Volkova za koji je on dobio samo žuti karton, a isti takav start mladog Mijailovića u Subotici je okarakterisan sa isključujućim kartonom.Pored toga, svi su imali prilike da vide jedanaesterac koji je dosuđen za Spartak pri rezultatu 0:0. Start Piksija Kovačevića je bio gotovo metar ispred same linije Bajkovićevog šesnaesterca, ali je sudija svirao penal. Sumnjam da bi i sam Tole Karadžić imao obraza da tako nešto dosudi. Uz sve pomenuto, u više navrata je sudija dosuđivao kontrafaulove našim napadačima, svaki put kada bi oni primili loptu u iole ozbiljnijoj situaciji.Ponovo ponavljam, za ovako sramnu partiju opravdanja nema, ali je 1. kolo JSL-a pokazalo da FK Crvena zvezda opet ne može i ne sme da bude šampion Srbije. Kriminalno i lopovsko udruženje zvano Fudbalski Savez Srbije sa predsednikom Karadžićem i Sudijskom organizaciojom kao direktnim izvršiocem nastavlja da radi.Tokom celokupne predstojeće sezone imaćete na Vašem i našem portalu priliku da saznate o svim lopovlucima koje gore navedena organizacija bude učinila."
FSS-KRIMINALNO-LOPOVSKA ORGANIZACIJA

- Megamon
- Kontakt:
Koja brojnost

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Iskren da budem, juce nisam ni ocekivao pobjedu, ali ni poraz! Previse se ovih dana prica i pise samo o Renu, a igraci kao da nisu ozbiljno shvatili da je gostovanje u Subotici mozda i najteze u citavoj ligi i podatak da je Zvezda u 10 zadnjih god. samo 2 puta uzela 3 boda na startu prvenstva! Ne mogu da vjerujem da 'profesinalac' onako bezvoljno udje u jedan mec, mec koji treba da bude 'temeljac' tituli! Jeste da su nas sudije ostetile, ali mi u 90 i kusur minuta nismo stvorili 2 sanse...Trcanje i zalaganje 0 bodova, ozbiljnost 0 bodova! Ne znam samo kako im nije zao onih silnih navijaca koji predju i preko 500 km da ih bodre ?!
Jedino pozitivno je sto se niko nije povrijedio pred utakmicu s Renom, Renom kojeg cemo (po mom skromnom misljenju) dobit na Marakani, a Spartak i -3 na startu prvenstva ko hebe!
Mentalitet je cudna stvar...

Mentalitet je cudna stvar...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
"U meni je strepnja, jer je budućnost nepoznata. Udarićemo na Ren. Udarićemo jako. Udarićemo srcem. Udarićemo svi. Oni dole na terenu, mi gore na tribinama. Svako će imati svoja zaduženja. Dok zvuk krampona bude odjekivao tunelom ispod Severne tribine, negde malo pre 20:30, naša ofanziva će biti na nekoliko trenutaka od svog početka. Svesni svoje snage, kao pred poslednju bitku, mi, Zvezdina deca, pustićemo glas i izlazna kapija tunela, za njih dole će se otvoriti. Kad se kapija otvori, već odavno će stadion biti na nogama, kao prvi udar na francusku nadu. Sudija ispred, pravi korak napred, a za njim iskorak u svoj kraj, uprkos svemu, nesvesni onoga što ih čeka, pravi i 11 fudbalera Rena. Marakana još jednom u svom grotlu želi dobrodošlicu, iskreno, od srca. Jug ne čuje Sever. Istok se nastavio na Sever, pa i on pulsira i skače. Zapad ne zaostaje. Igrači Rena se međusobno bodre. Istežu se, dok kapiteni razmenjuju zastavice, za istoriju. Igrači brišu znoj sa čela. Upravo su završili sa zagrevanjem, a i postaje toplo, nelagodno. Prave se da ne čuju, pokušavaju da ignorišu. Huk oko njih postaje sve jači. Kolena klecaju, a puls raste. Želja da utakmica počne će im biti uslišena, jer tada neće imati vremena da misle o strahu koji se u njima rađa. Nada da će posle sudijskog zvižduka tribine utihnuti, nije opravdana, ali je neznanje blaženo. Dok povezuju prvi pas, pesma ne prestaje. Iz huka se rađa nešto, za naše oči nevidljivo, rukom nedostižno, a tu je. Živi i raste, negde između svih nas. Ime mu ne mogu dati, i rečima ga ne umem opisati. Svoj zenit dostiže kad zapad spontano počne da ustaje, kad neko iz gomile vikne “Ajde bre,sad…“. Vihorno krilo pravi svoj proboj, lopta traži svoj put……I tada, sve na trenutak stane, zaledi se….Sever ne peva, istok se izviruje, jug se trudi da čuje Sever….i onda toj tišini od jedne stotinke dođe kraj. Čuješ samo jednu reč koju uzvikuje, budimo iskreni, preko 55 hiljada ljudi. Gooooooooooooooooool!!!!!!!!! Delirijum. Tada shvataju, Francuzi, da možda ipak nisu trebali da izlaze i tunela, i da ona kapija nije vodila na teren, već direktno u najgore mučilište gde dolaze oni koji nisu imali sreće na žrebu." - Sveta Predić
Ajmo prvo Adžić i ekipa napolje, a i Lukić polako neka pakuje kofere.
Ako Lukić ne može bez Ažića naka zajedno idu. Šta treba, u njegovom mandatu da budemo 4-ri godine bez trofeja, tako ne može.
Dosta pozitivnih stvari što se finansija tiče je uradio ali sezone i sezone bez trofeja, sa 2-4 utakmice u evropi ...
Ovo mu je poslednja šansa, ako se ne vide rezultati na terenu do decembra treba sam da ode, jer prozivanje njegovo sa Severa samo što nije počelo.
Ako Lukić ne može bez Ažića naka zajedno idu. Šta treba, u njegovom mandatu da budemo 4-ri godine bez trofeja, tako ne može.
Dosta pozitivnih stvari što se finansija tiče je uradio ali sezone i sezone bez trofeja, sa 2-4 utakmice u evropi ...
Ovo mu je poslednja šansa, ako se ne vide rezultati na terenu do decembra treba sam da ode, jer prozivanje njegovo sa Severa samo što nije počelo.
- " $...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Maloprije sa Marakane !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Svaka čast za Delije.Nadam se prolazu Zvezde. 

Koreo oko celog stadiona u cetvrtak 

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.