AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 14 avg 2011, 23:48

iskulirajte i jedan i drugi, zadnje sto ova tema treba je dva internet huligana koji se kao mrze jerbo navijaju za rivalske klubove :roll:

inace, porto je doveo defoura kao zamjenu za ili guarina ili fernanda koji bi trebali pojacati nas vezni red veoma uskoro. misljenja sam da ce to biti fernando (cijena negdje oko 13ak miliona) jer nije u planovima novog trenera porta a kako citam jedina konkurencija nam je bio chelsea koji je odustao od ovog igraca tako da . . . sto se tice prve takmicarske ovosezonske tekme tj europa lige, u nju ulazimo bez pizarra, de rossija i vrlo moguce perrotte te je zbog toga stopirana posudba bertolaccija u lecce. dakle, ukoliko ne dodje do nekih drasticnih promjena vezni red bi trebali ciniti bertolacci - brighi - greco (strah i trepet jbt) :D

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 14 avg 2011, 23:57

@Evil Genius II

Logično je da ti kao navijač Rome mrziš Lazio,i da ja kao navijač Lazia mrzim Romu.
Isto tako nema ništa loše u tome ako ja nakon poraza Rome dođem ovdje i počnem malo da vas prcam i obrnuto ;)

Nemam ja loše mišljenje o bilo kome sa ovog foruma,bez obzira za koga navija tako da ..
A eto de ti mi reci da li bi to između Lazia i Rome bilo to da nema napetosti,podjebavanja sa obje strane itd ?
Kada ja dođem ovdje i nekog od vas lično uvrijedim onda možemo da pričamo o tome da to nije u redu itd.

A ovako ja ću da vas maximalno zajebavam (a i vi mene ako želite ;) ) i naravno ništa "lično" između vas i mene ;)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 15 avg 2011, 00:38

Evil Genius II je napisao/la:bertolacci - brighi - greco
Najjaci vezni red lige ehheheh :lol:

Pizara nema 3 heFte
--------------

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 15 avg 2011, 10:31

kad dodas tome cinjenicu da je brighi propustio tekmu sa valenciom (znaci mozda se ni on nece oporaviti na vrijeme), greco trenirao odvojeno od ostatka ekipe i kao slag na tortu totalno neuigranu odbranu koju ce vrlo vjerovatno ciniti cicinho- burdisso (nespreman al' spremniji od juana :D ) ili cassetti - heinze - angel dobijes ekipu kojoj sam batistuta da igra u napadu ne bi pomogao . . .

dakle,

stek; cicinho - burdisso (cassetti) - heinze - angel; bertolacci - brighi (viviani) - greco (verre); bojan - totti - borriello

uff odjednom me strah slovana :|

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 avg 2011, 13:01

Evil Genius II je napisao/la: inace, porto je doveo defoura kao zamjenu za ili guarina ili fernanda koji bi trebali pojacati nas vezni red veoma uskoro. misljenja sam da ce to biti fernando (cijena negdje oko 13ak miliona) jer nije u planovima novog trenera porta a kako citam jedina konkurencija nam je bio chelsea koji je odustao od ovog igraca tako da . . .
nije li bilo jednostavnije da mi dovedemo Defoura :roll: jeftiniji je od igrača Porta, univerzalac u veznom redu, al jbga..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 15 avg 2011, 13:07

i ja sam to odma pomislio kad sam vidio da je placen samo 6 miliona al' dzaba sve to kad se sabatini pali na juznoamerikance

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 avg 2011, 14:21

Gledao sam ovu Argentinu haman sve tekme na ovom under20 prvenstu i Lamela me neshto nije odusevio. Covjek kao da bjezi od lopte ili je lijen, il ga bash dobro markiraju sto je manje vjerovatno. Frajer u 90min nema 10 dodira sa loptom da valjaju, sve mi vishe licio na Meneza kojem je mrsko igrat. Zapazio sam da super dobro izvodi prekide i da ima finu tehniku, al kazem nije mu neshto ucinkovita bila na ovim tekmama. Npr onaj krilni igrac Luqe se zove haman svaki napad ima loptu, dribla, prolazi, faul dobije, onda onog napadaca Fereiru vidis kako se otkriva, cupa, a Lamelu samo vidim kad se korner izvodi il nesh slicno.

Valjda ce se kod nas uozbiljiti :roll:
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 15 avg 2011, 15:18

ja sam samo prvu utakmicu gledao i bio je za klasu iznad svojih vrsnjaka (cini mi se da je i zabio gol) a ostatak turnira nisam bog zna sta pratio al' citam da je igrao povrijedjen jer je vec u drugom nastupu (ja mislim) uzijanio clanak pa su pozurili da ga vrate na teren nebil' osvojili turnir.

jbg, mlad je - naucice :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 avg 2011, 15:23

Evil Genius II je napisao/la:ja sam samo prvu utakmicu gledao i bio je za klasu iznad svojih vrsnjaka (cini mi se da je i zabio gol) a ostatak turnira nisam bog zna sta pratio al' citam da je igrao povrijedjen jer je vec u drugom nastupu (ja mislim) uzijanio clanak pa su pozurili da ga vrate na teren nebil' osvojili turnir.

jbg, mlad je - naucice :mrgreen:
E ja bash prvu nisam gledao, a sve ostale jesam, tj protiv engleza, egipta i protugala, protiv koreje zadnje kolo u grupama nije ni igrao. Onda je ta povreda razlog, jer frajer jednostavno stoji dok se ostali otkrivaju. Par puta kad dobije loptu i prostora vidi se da zna, al mora puno vishe trcati. Kod nas se valjda on treba forsirati na krilu, a ovde je igrao amc-fc
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 15 avg 2011, 15:47

evo ako ti nije mrsko odgledat, prva utakmica protiv mexica (bio je negdje puno bolji/duzi video al' eto naletio sam na ovaj)

[youtube][/youtube]

majstor
[youtube][/youtube]

a inace kod nas bi trebao igrati po strani tj on i bojan sa strana a totti/borriello u sredini

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 avg 2011, 10:26

Fabregas seli Alkantaru u Rim?

Bivši plejmejker Arsenala doneo još jedno rešenje Kataloncima u srcu veznog reda. Otvorila se mogućnost da mlada zvezda ode u redove ''vučice'' kako bi igrao.
Tijago Alkantara, mogao bi da ode na pozajmicu u Romu, pošto je dolazak Seska Fabregasa u Barselonu drastično promenio situaciju u ekipi.

Sudeći prema pisanju italijanskih medija, Luis Enrike možda iskoristi svoj odnos i svoje veze sa Barselonom, kako bi doveo perspektivnog fudbalera na ''Olimpiko''.

On takođe odlično poznaje Tijaga, sa kojim je radio u Barsi ''B''. Enrike je skorije doveo i Bojana Krkića iz Katalonije.

Zanimljivo je da je Alkantara rođen u Bariju, u junu je potpisao novi ugovor sa Barsom do 2015. godine, a njegova otkupna cena po ugovoru je 90 miliona evra.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 17 avg 2011, 10:28

cassano je nazvao tottija i izrazio zelju da se vrati u romu. totti je to saoppstio i sairacima, medutim cini se kako u romi nisu zainteresovani. u suprotnom pravcu bi otisao borriello.
cassano bi se idealno uklopio u novu formaciju, jer on moze prakticno igrati sve. bojan na jednom krilu, on na drugom, to bi izgledalo puno bolje nego vucinic - menez.
svi znamo kako je napustio romu, ali to je bilo iskljucivo zbog svade sa rosellom,sada kada su tu novi ljudi mozda bi mogli krenuti iz pocetka

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 17 avg 2011, 11:23

auf, kako bi nam cassano leg'o, kad se samo sjetim sta je radio svojevremeno u romi :o :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 avg 2011, 12:48

MCMXXVII je napisao/la:cassano je nazvao tottija i izrazio zelju da se vrati u romu. totti je to saoppstio i sairacima, medutim cini se kako u romi nisu zainteresovani. u suprotnom pravcu bi otisao borriello.
cassano bi se idealno uklopio u novu formaciju, jer on moze prakticno igrati sve. bojan na jednom krilu, on na drugom, to bi izgledalo puno bolje nego vucinic - menez.
svi znamo kako je napustio romu, ali to je bilo iskljucivo zbog svade sa rosellom,sada kada su tu novi ljudi mozda bi mogli krenuti iz pocetka
Daj Bože, uh to bi bilo strašno.. da mi bar ovog Tiaga iz Barce dovedemo..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 avg 2011, 14:28

Nek nam ga Barca posudi na 3godine i svi zadovoljni, svakako njima nema gdje igrati min toliko godina, a taman ce ga neko kupiti za 90mil :roll: Zato mi njima 10-15milki i nash je 3 godine, ha ja :D
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 17 avg 2011, 17:45

Dogovor pao, Kjaer prelazi u Romu!

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 48230.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 avg 2011, 17:55

sad se dogovore sad demantuju pa opet sve u krug al' bilo kako bilo nesto se desava . . iskreno se nadam da je ta vijest istinita.

dajte nam sad jos par veznjaka i cassana 8-)

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 17 avg 2011, 18:39

Google je napisao/la:Dogovor pao, Kjaer prelazi u Romu!

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 48230.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U palermu je bio fenomenalan, jedan od najboljih odbrambeni igraca serije a. Prosle sezone je bio u padu forme zbog zbog ocajne igre wolfsburga, jos je mlad i bice sjajno pojacanje za "male " pare. Dosta mladih igrac u romi ove godine...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 avg 2011, 18:44

Kjaer je malo stagnirao sa odlaskom u Wolfsburg, vidjeli smo kako je ekipa doživjela sunovrat napuštanjem Felixa Magatha.
Popraviti će se on u Romi.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 avg 2011, 01:30

Google je napisao/la:Dogovor pao, Kjaer prelazi u Romu!

fenomenalan potez. kada postigne visoku formu bit će fenomenalno pojačanje.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 0 gostiju.