stoper, vezni i napadac-hitno!
ovaj lijevi bek luta ko pjanac neki terenom, vidi se da nije losh igrac, al se gubi ko abdest

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja ne znam što se ti bunišAdmir_Sa je napisao/la:Ubishe nas ovi ko mraz papriku, ne mogu ja ovo vishe gledat
ovaj lijevi bek luta ko pjanac neki terenom, vidi se da nije losh igrac, al se gubi ko abdestRosi definitivno ne bi smio biti rjesenje za desni bok
Ko ti kavez drmaLaziale je napisao/la:Ja ne znam što se ti bunišAdmir_Sa je napisao/la:Ubishe nas ovi ko mraz papriku, ne mogu ja ovo vishe gledat
ovaj lijevi bek luta ko pjanac neki terenom, vidi se da nije losh igrac, al se gubi ko abdestRosi definitivno ne bi smio biti rjesenje za desni bok
![]()
Pa ovo je odličan rezultat ..
A ja bas mislio da mogu bar X izvuci i odigrao X2Google je napisao/la:Au,kakvo lose prvo poluvrjeme...Ovo je bilo katastrofalno...
Veceras dobiti pare necesedo3majka je napisao/la:A ja bas mislio da mogu bar X izvuci i odigrao X2Google je napisao/la:Au,kakvo lose prvo poluvrjeme...Ovo je bilo katastrofalno...![]()
Laziale je napisao/la:Stvarno su vas ponizili sa kvotom 5.00![]()
Ja se iznenadio,ne znam na osnovu čega tolika kvota ?!
Ja ne znam sta si ti pratio pa zakljucio slaba Valencia?Saurman je napisao/la:Ako ovako slaba Valencia očita bukvicu Romi onda ste stvarno u hendeku,na svim pozicijama vam škripi.
Falili su jedino de rosi i juan...ostali su svi bili tu,bolje da nisu hehehhehehmajestic24 je napisao/la:u kojem sastavu je roma igrala kad vas je valencija ovako razbila
Siguran?Laziale je napisao/la:Btw rekord u uzastopnim pobjedama u "Derby della Capitale" drži Lazio sa 6 pobijeda.
Nisam znao da je zabranjeno nama Lazialima doći na ovu temuromaaaa je napisao/la:neznam što se ovi Laziali javljaju na ovoj temi![]()
čuo sam informaciju da je Kjaer već jednom nogom u Romi ida bi se transfer trebao realizovati u narednih nekoliko dana![]()
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.