Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Marseille_CU84
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Marseille
marseille_unique je napisao/la:evo izaso clanak na stranici marseillea o alenu skori u mom najdrazu dresu marseillea, steta sto je bio tomislav ivic tada trener koji je vjerovatno imao neke razloge zbog kojih mu nije davao sansu , koje ne znamo stvarno, ali mozemo mozda pretpostavljati
evo link za objavljenu pricu o skori na om.net
http://www.om.net/en/Season/101002/Actu" onclick="window.open(this.href);return false; ... _you_Skoro
a evo i slike
Vidi Jovana Stankovića! Ne sjećam se da je igrao u Marseilleu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jeste posle Mallorce,to bese 2001.godina ali je nesta malo igrao,mozda 5 utakmica maksimalno,pa je onda otisao u Atletico.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- marseille_unique
- Kontakt:
sutra pocinjemo prvenstvo sa utakmicom protiv sochouxa, na stadionu ce biti samo 42000 gledalaca radi radova koji se vode, idemo naprijeddddddd
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
marseille izgleda jednostavno prejak, kaka samo ekipa, gledam evo ekmu protiv sochoua i ne mogu da vjerujem kako smo jaki i kakav gol lucha, kakav je igrac samo taj ayew isto jao, odlicna ekipa, jeste da je taiwo oso ali ovaj sto g amijenja je isto odlican, a novi dresovi su orejaki kao i uvijek sto su u marseillea dresovi
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Baš sam u prilici gledati Marseille, i mogu reći da igraju vrlo dobro. Dresovi jesu malo jaki za gledanje, al' ih igra spašava.
Pozitivno me iznenadio Amalfitano u veznom redu. Za sada djeluje kao pun pogodak. Lucho je pravi profesionalac, i unatoč sve češćim natpisima oko odlaska, on igra kao pravi vođa. Remy, također, vrlo zapažen. Iako nije postigao gol, a imao je popriličan broj šansi, može biti zadovoljan svojim nastupom. Deschampsu je potreban još jedan napadač, i to bi bilo to. Pohod ka vraćanju titule na jug može početi.
Hoću Valbuenu.

Pozitivno me iznenadio Amalfitano u veznom redu. Za sada djeluje kao pun pogodak. Lucho je pravi profesionalac, i unatoč sve češćim natpisima oko odlaska, on igra kao pravi vođa. Remy, također, vrlo zapažen. Iako nije postigao gol, a imao je popriličan broj šansi, može biti zadovoljan svojim nastupom. Deschampsu je potreban još jedan napadač, i to bi bilo to. Pohod ka vraćanju titule na jug može početi.

Hoću Valbuenu.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- marseille_unique
- Kontakt:
onaj ima gignac jos napadac ali je povrijeden trenutno, a eto zavrsi 2 2 ali sam jos uvijek zadovoljan jer prva je utakmica treba samo jos malo da se kockice sloze, ali igra ide brzo lopta se brzo krece i brzo se akcije prave
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Ilidžanac<
- Kontakt:
Dobra igra, al rezultat i ne bas toliko dobar, mada mogu reci da sam zadovoljan. Posto je nedavno superkup osvojen, progledacu im kroz prste 
Iznenadila me posjeta

Iznenadila me posjeta

Velodrome u srcu...
Ma znam da je tu Gignac, ali ne možeš se osloniti na samo dva klasična napadača za cijelu sezonu. Još kad tome dodaš česte povrede Gigne, napadač je prijeko potreban.
Što se tiče tekme, pa eto, ne može se biti previše tužan. Igrali su dobro, malo se opustili u jednom periodu, Sochaux je to kaznio, i to je bilo to što se tiče gostiju. Vidjelo se kakvu je živost unio Valbuena. Treba moliti Boga da se što prije 100% oporavi. Amalfitano je odigrao vrhunski, kada se tu još uzme i činjenica da je igrao na desnom krilu cijeli meč. Inače igra nešto kao Lucho. Remy je bio aktivan kompletan meč, i to mu se isplatilo onim golom. Biće ovo bolje. Ovakva igra se mora isplatiti.
@Ilidžanac<
Ako misliš na ono što je bilo malo prazno, to je zbog renoviranja stadiona, za potrebe domaćinstva EPa 2016.g. Radovi bi trebali biti gotovi 2014.
Što se tiče tekme, pa eto, ne može se biti previše tužan. Igrali su dobro, malo se opustili u jednom periodu, Sochaux je to kaznio, i to je bilo to što se tiče gostiju. Vidjelo se kakvu je živost unio Valbuena. Treba moliti Boga da se što prije 100% oporavi. Amalfitano je odigrao vrhunski, kada se tu još uzme i činjenica da je igrao na desnom krilu cijeli meč. Inače igra nešto kao Lucho. Remy je bio aktivan kompletan meč, i to mu se isplatilo onim golom. Biće ovo bolje. Ovakva igra se mora isplatiti.
@Ilidžanac<
Ako misliš na ono što je bilo malo prazno, to je zbog renoviranja stadiona, za potrebe domaćinstva EPa 2016.g. Radovi bi trebali biti gotovi 2014.

Greatness dies
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Mozda si fulio ali Remy je dao drugi gol i mozda bi trebao jos jedan napadac ali i ako ne dodje opet je napad beton Remy,Gignac i mladi Jordan on ce biti igracina nije djabe rekao Pele a jedan je Abedi Pele moj sin je rodjen da bude kao messi.Bertrand je napisao/la:Baš sam u prilici gledati Marseille, i mogu reći da igraju vrlo dobro. Dresovi jesu malo jaki za gledanje, al' ih igra spašava.![]()
Pozitivno me iznenadio Amalfitano u veznom redu. Za sada djeluje kao pun pogodak. Lucho je pravi profesionalac, i unatoč sve češćim natpisima oko odlaska, on igra kao pravi vođa. Remy, također, vrlo zapažen. Iako nije postigao gol, a imao je popriličan broj šansi, može biti zadovoljan svojim nastupom. Deschampsu je potreban još jedan napadač, i to bi bilo to. Pohod ka vraćanju titule na jug može početi.![]()
Hoću Valbuenu.
MARSEILLE EN FORCE !
Ovo sam napisao na poluvremenu, a tada je bilo 1:0, golom Lucha.Marseille_CU84 je napisao/la: Mozda si fulio ali Remy je dao drugi gol i mozda bi trebao jos jedan napadac ali i ako ne dodje opet je napad beton Remy,Gignac i mladi Jordan on ce biti igracina nije djabe rekao Pele a jedan je Abedi Pele moj sin je rodjen da bude kao messi.

Greatness dies
- Marseille_CU84
- Kontakt:
- marseille_unique
- Kontakt:
bice to sve uredu
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Tekma protiv Auxerre-a pocela extra Remy gol u 3. minuti vodili 2:0 i na kraju zavrsi 2:2 steta
ali bice bolje

MARSEILLE EN FORCE !
- marseille_unique
- Kontakt:
ja mislim da fali kao jos jedna kockica da se slozi jer igraju pravo dobro napadacki i izgledaju nabijeni kondicijom pra vo jer lopta se krece brzo ali kao da fali jos nesto u sto sam siguran da ce biti rijeseno od strane deschampa, gledao sam sada rezultate drugih ekipa koje su nam konkurenti i nemaju ni oni nista bolje rezultate ni u ovom kolu od nas, mislim da se kad ufatimo pravu brzinu da ce nas biti tesko skinuti sa prve pozicije
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
jimmi traore potpisao za marseille dosta veznjaka uzima deschamp
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Traore je bek.marseille_unique je napisao/la:jimmi traore potpisao za marseille dosta veznjaka uzima deschamp

Greatness dies
Veceras Maresille---Saint Etienn
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Tekma nije nesto bila jedino se moglo dosta kartona viditi al nadam se da ce biti bolje.
MARSEILLE EN FORCE !
Los start Marseilla,tri remija od koga su najmanje dva po kvalitetima trebali biti pobede.Ipak Marseille pokazao da ne deluje bas ubitacno na pocetku sezone i da ce trebati jos dosta truda i rada da bi bili konkuretni i ove sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.