Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 13 avg 2011, 14:48

:lol: Valjda cemo docekati vise da obuce crveno bijeli dres 8-)

Inace Porto vec trazi zamjenu za njega >El Oporto busca sustituto para Falcao .

To bi trebao biti Niang iz Fenera .

Manzano izjavio da je jos jedan napadac neophodan ,te ocekuje da dodju jos 2 igraca ove sedmice (Lafita i Falcao) .
zeljocity je napisao/la:Ne budu li se sa Seviljom i Valensijom borili za ligu sampiona smatram sezonu propalom!!!
Apsolutno se slazem , sa ovakvim timom 3 mjesto je realan cilj ,jos da dignemo Evropa ligu ili Kup Kralja... eh to bi bila sezona iz snova :o 8-)
Kada imas u timu ovakvog napadaca, LP nebi trebala doci u pitanje ,Falcao i svi ostali su smjesni za njega
[youtube][/youtube].

Edit: izgleda da zelimo jos jednog turcina,radi se Gökhan Gönülu iz Fenera ,igra na desnom krilu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 avg 2011, 13:22

Idealan raspored u prvih 5 kola, nanizati sve pobjede dici sebi samopuzdanje za nastavak prvenstva ,te stvoriti odredjenu zalihu za to 3 mjesto 8-)Jedino protiv Valencie ce biti nezgodno na Mestalli no tu bi i bod bio zadovoljavajuci .

Liga R. Sociedad-Atlético
Liga Atlético-Osasuna
Liga Valencia-Atlético
Liga Atlético-Racing
Liga Atlético-Sporting

Izgleda da Osvaldo ode u Romu za 18 mil eura .

Sto je najgore Chelsea i Totanham navodno ce ponuditi 40 mil eura za Falcoa , na kraju ce dovesti Zigica :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 avg 2011, 15:06

A taj Ruselzi ce nam biti konkurencija ako je ovo istina sto se "Thema" tice ne znam, cisto sumnjam da imaju 40 milja na raspolaganju ali sto se tice engleskog fudbala vise bi volio da ode u Them nego Ruselzi ako vec nece igrati za Atletiko..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 avg 2011, 21:45

Falcao se ha sincerado a la conclusión del Guimaraes-Oporto (0-1), en la primera jornada liguera de la liga portuguesa. El delantero colombiano ha lanzado un guiño al Atlético al asegurar que "tiene grandes aficionados y es una oportunidad muy buena para mi carrera".

"A todos nos gustaría jugar en Inglaterra, España o Italia, los que dicen lo contrario mienten y mis padres me enseñaron a ser honesto. A mí me gustaría jugar en esa ligas", dijo el ariete del Oporto.

Para el delantero colombiano, jugar en un club como el Atlético -que disputa la Europa Liga y no la Liga de Campeones-, no supondría un paso atrás en su carrera. "Depende del punto de vista, estoy mirando una solución para mi futuro, y el Atlético sería bueno para mí y me gustaría probar en otras ligas. Todo está abierto", concluyó.

Uglavnom kaze da je Atletico dobra prilika za njegovu karijeru ,te da imamo sjajne navijace . Izjavio je jos da nema veze sto Atletico ne igra LP ,igranje u takvom klubu nije korak unazad za moju karijeru . Za moju buducnost Atletico bi bio lijepa prilika i volio bi se okusati u drugim ligama.

slikaslika
Sto bi volio da ga dovedu za inat onom presjedniku Porta koji se nasmijao kada su ga pitali za Atletico :evil: 8-)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 avg 2011, 00:48

Spanska liga pocinje slijedeci vikend znaci ako ne potpise u slijedecih par dana nista od njega..
Who is your čampion??

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 avg 2011, 16:00

Sada navodno Ganso blizu Atletica :mrgreen:
ACUERDO POR FALCAO Y OSVALDO ESTÁ A TIRO

Navodno Falcao novi igrac Atletica ,problem sada predstavlja Salvio, koji hoce da ostane u Atletico a i Manzano je izjavio da racuna njega,Porto navodno zeli Salvia + 30 mil eura .Atleti ce najverovatnije ponuditi Eliasa umjesto Salvia . Mislim da ce najkasnije do sutra Falcao biti novi igrac Atletica !!

Osvaldo navodno rekao suigracima u svlacionici Espaynola da ide u Madrid .

To bi moglo znaciti da Forlan ode u Inter .

AS :roll: Navodno

Deveden je neki mladi Nigerijac Samson Kayode Olaleye (22) ako se ne varam iz Vijetnama . Nije los pregledo sam na youtube njegove golove i mogu reci da dosta podsjeca na Lukakua , Inace prosljedjen je odma Bragi na posudbu .

Gdje ga nadjose bas u Vijetnamu :? :mrgreen:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 avg 2011, 16:08

Hahahah
Zamisli dodju Ganso,Falcao i Osvaldo.. Bili bi ubjedljivo treci i igrali finale Lige Evrope se Bilbaom..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 avg 2011, 19:04

L_blancos je napisao/la:Hahahah
Zamisli dodju Ganso,Falcao i Osvaldo.. Bili bi ubjedljivo treci i igrali finale Lige Evrope se Bilbaom..
Ja mislim da bi tad i Realova druga pozicija bila ugrozena. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 avg 2011, 19:54

jos ste vi mala maca za Valenciu ;)
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 avg 2011, 21:09

Omerbavarac je napisao/la:
Ja mislim da bi tad i Realova druga pozicija bila ugrozena. :P
Tako je :mrgreen:

Kazu da je tv Marca objavila da ce sutra biti ozvanicena 2 pojacanja . 8-)

Mislim da se radi o Diegu , Falcau ili Osvaldu .

amadeus necemo se praviti neozbiljni :P :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 avg 2011, 22:48

Kako bi volio da Falcao i Diego dodju u Atleti, bili bi pakleni sljedece sezone. Jos Osvaldo i Barca je granica 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 avg 2011, 23:03

amadeus21 je napisao/la:
jos ste vi mala maca za Valenciu ;)
Upravu si brate,kilometrima su iza Valencije :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 avg 2011, 23:57

Ako sutra mama Porto ne bude porodila priropdnim putem sina Falcaa predlazem dr.Athleticu da izvrsi carski rez jer ovo dijete je probilo sve termine :lol:
Who is your čampion??

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 avg 2011, 00:06

zeljocity je napisao/la:Ako sutra mama Porto ne bude porodila priropdnim putem sina Falcaa predlazem dr.Athleticu da izvrsi carski rez jer ovo dijete je probilo sve termine :lol:
Ne dovodi ga Bilbao vec Madrid.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 avg 2011, 00:22

Donnie Darko je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Ako sutra mama Porto ne bude porodila priropdnim putem sina Falcaa predlazem dr.Athleticu da izvrsi carski rez jer ovo dijete je probilo sve termine :lol:
Ne dovodi ga Bilbao vec Madrid.

:lol: moja greska
Who is your čampion??

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 avg 2011, 12:15

Falkao stiže u Atletiko, Forlan čeka poziv Intera!

Velike stvari dešavaju se u madridskom Atletiku nakon što su "jorgandžije" prodale Serhija Aguera koji je zablistao u svom debiju za Mančester siti.

Prema informacijama španskih medija, moguće je da već tokom dana golgeter Portoa Rademel Falkao potpiše za Atletiko u transferu vrednom 38 milona evra, ali on po svoj prilici neće činiti napadački tandem sa najboljim igračem prošlog Svetskog prvenstva, Urugvajcem Dijegom Forlanom.

Forlan se, naime, priključio ekipi posle odmora koji je dobio zbog nastup na Kopa Amerika gde je sa reprezentacijom Urugvaja osvojio titulu, ali će on izgleda preći u Inter.

"Forlan čeka zvaničan poziv, a ako on i stigne - sigurno će reći "da" Interu", citira "As" svoje izvore iz Atletika.

Ako dođe Falcao,a ode Forlan to bi bila zaista šteta.
FK Pjetlovi

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 avg 2011, 12:51

Ako prodaju Forlana onda dzabe kesiraju toliki novac za Falcaa, ja bi radije zadrzao Forlana nego doveo Falcaa sa Forlanom znas sta imas a sa novajlijom se nikad ne zna..
Who is your čampion??

Calderón
Kontakt:

Post Postao/la Calderón » 16 avg 2011, 15:44

Pozdrav svim fanovima Atletica i ostalim forumašima! 8-)
Rey de la furia española...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 avg 2011, 16:26

Calderón je napisao/la:Pozdrav svim fanovima Atletica i ostalim forumašima! 8-)
Pozz i dobrodosao na forum ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 avg 2011, 16:44

slika
slika

Kako je Pantic ostario jbt ,a gle Caminera pravi gangsta :lol: 8-)

Izgleda da je doveden Osvaldo za 16 mil eura + 4 mil eura bonusa .

Do kraja dana transfer bi trebao biti ozvanicen.

To znaci vjerovatno da Forlan ide u Inter ,e sada ako su uzeli za njega bar 15 mil eura onda je to dobar posao.

Forlan ima 32 god ,najplaceniji je igrac Atletica i nije u dobrim odnosima za Reyesom ,tako da ce njegovim odlaskom vjerujem biti bolja atmosfera u svlacionici .

Sto se tice Falcaoa ,kazu da je ovaj presjednik Porta portugalski Leondorio ,jako tezak za pregovaranje .

Navodno lik ne odustaje od 45 mil eura (WTF) Atletico je ponudio 38 mil eura , mislim da je i to previse .

Vidjecemo najkasnije do sutra sta ce biti sa Falcaom .

Dajte Real i Barcu da se igramo .slika

Arda________Diego___________Tiago________Reyes

____________Falcao___________Osvaldo___________

tiki-taka

Calderon@ bienvenido 8-)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.