Jesil spremio zastavu ?Portillo je napisao/la:Da se ti nisi zajebo, za Real navija gospoda, dalo se do sada primjetitiDonnie Darko je napisao/la:Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.Al' nebitno, eo ja onako, bezazleno napisa onaj gore post namjerno da privucem paznju i vidim hocel' bit kretena da shvate to ozbiljno, i ocam' ih se par zakacilo
Aj necemo vise sa off topicom, nema mi mrzeg perioda na forumu nego kad su klasici, bit ce svega veceras
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gospoda? Ti si klasican primjer zasto to nije istina.Portillo je napisao/la:Da se ti nisi zajebo, za Real navija gospoda, dalo se do sada primjetitiDonnie Darko je napisao/la:Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.Al' nebitno, eo ja onako, bezazleno napisa onaj gore post namjerno da privucem paznju i vidim hocel' bit kretena da shvate to ozbiljno, i ocam' ih se par zakacilo
Aj necemo vise sa off topicom, nema mi mrzeg perioda na forumu nego kad su klasici, bit ce svega veceras
Kakvu ba zastavu?bparena je napisao/la:Jesil spremio zastavu ?Portillo je napisao/la:Da se ti nisi zajebo, za Real navija gospoda, dalo se do sada primjetitiDonnie Darko je napisao/la:Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.Al' nebitno, eo ja onako, bezazleno napisa onaj gore post namjerno da privucem paznju i vidim hocel' bit kretena da shvate to ozbiljno, i ocam' ih se par zakacilo
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
nemati mrzeg perioda zato sto pushite vec godinama, otkad su ti uveli internet nisi se uspio pohvaliti s nekom kulturnom pobjedom reala u el classicuPortillo je napisao/la:Da se ti nisi zajebo, za Real navija gospoda, dalo se do sada primjetitiDonnie Darko je napisao/la:Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.Al' nebitno, eo ja onako, bezazleno napisa onaj gore post namjerno da privucem paznju i vidim hocel' bit kretena da shvate to ozbiljno, i ocam' ih se par zakacilo
hajd sad fini uzmi peglu, ispeglaj zastavu barce fino, skini heklanje s regala i okaci svetu zastavu, i polako se pripremaj za jos jednu pushionu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ufff, bogam' od 2006. Real je dozivio finih pobjeda nad Barcom. Koji si ti biser, jebote reisRomariooo je napisao/la:nemati mrzeg perioda zato sto pushite vec godinama, otkad su ti uveli internet nisi se uspio pohvaliti s nekom kulturnom pobjedom reala u el classicuPortillo je napisao/la:Da se ti nisi zajebo, za Real navija gospoda, dalo se do sada primjetitiDonnie Darko je napisao/la:Bolje bit glup i navijat za Barcu nego biti debil koji navija za Real.Al' nebitno, eo ja onako, bezazleno napisa onaj gore post namjerno da privucem paznju i vidim hocel' bit kretena da shvate to ozbiljno, i ocam' ih se par zakacilo
hajd sad fini uzmi peglu, ispeglaj zastavu barce fino, skini heklanje s regala i okaci svetu zastavu, i polako se pripremaj za jos jednu pushionu

@Portillo
Ovu lijevo sto ponosno nosas na mom avataru
Ovu lijevo sto ponosno nosas na mom avataru

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
zna li iko vecerasnji sastav ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Seljak ostaje seljakPut autobusa sa igračima Barcelone od hotela od stadiona popraćen je incidentima! Josep Contreras, jedan od članova uprave Barçe, pogođen je kamenom!

Visca el Barça ! Mes que un club !
A jel' znas da su na isti nacin docekani i igraci Reala u Barceloni prosle godine?DesimaL je napisao/la:Seljak ostaje seljakPut autobusa sa igračima Barcelone od hotela od stadiona popraćen je incidentima! Josep Contreras, jedan od članova uprave Barçe, pogođen je kamenom!
- adas_barca
- Kontakt:
Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Adriano, Thiago, Keita, Iniesta, Messi, Alexis i Villa 

Valdés; Alves, Mascherano, Abidal, Adriano; Keita, Thiago, Iniesta, Alexis, Messi y Villa
evo sastava koji je izacio sport.es, vrlo zanimljivo
u odbrani jedino abidal klasicni odbrambeni
vezni red sa tiagom i napad s alexisom
uh meni je drago sto je ovako, taman da vidimo tiaga i alexisa
iako nam fali vise od pola prvog tima nema veze, real u najjacem sastavu igrat ce ofanzivno, samo dva zadnja vezna i ozil, di marija, ronaldo i benzema naprijed Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Alonso, Khedira, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo y Benzema.
evo sastava koji je izacio sport.es, vrlo zanimljivo
u odbrani jedino abidal klasicni odbrambeni
vezni red sa tiagom i napad s alexisom
uh meni je drago sto je ovako, taman da vidimo tiaga i alexisa
iako nam fali vise od pola prvog tima nema veze, real u najjacem sastavu igrat ce ofanzivno, samo dva zadnja vezna i ozil, di marija, ronaldo i benzema naprijed Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Alonso, Khedira, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo y Benzema.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
E da vidim kako fercera bez 5 vazni igraca.Malo me iznenadio sa thiagom i sanchezom,ali vjerujem da pep zna sta radi.
Btw:afellaya nema ni na klupi,dali je to zbog one povrede ili ?
Btw:afellaya nema ni na klupi,dali je to zbog one povrede ili ?
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 14 avg 2011, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça ! Mes que un club !
gospodina da navija za real nisam vidio do sad...a isto tako ni muskarca da navija za real nisam vidio..sve neki ''cudni'' likovi i curice koje krisce kad vide ronaldaPortillo je napisao/la: Da se ti nisi zajebo, za Real navija gospoda, dalo se do sada primjetiti
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
pep ko pep, ako imalo sumnje da bi rizikovao s nekim igracem zbog povrede, nece ga ubaciti u prvi tim, al i ovako je dobro i zanimljivije, jedino sto ce mi falit pike radi sigurnosti u odbraniDesimaL je napisao/la:E da vidim kako fercera bez 5 vazni igraca.Malo me iznenadio sa thiagom i sanchezom,ali vjerujem da pep zna sta radi.
kad vidimo da smo oslabljeni u odbrani, a real postavljen napadacki, trebalo bi veceras da sipaju golovi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
strah me samo da Thiago nece moc odgovorit adekvatno zadacima u defanzivi, ovo ostalo i nekako ...
Jedino da zamijeni poziciju sa Keitom, Keita je ionako malo defanzivniji veznjak ...
VISCA BARCA e VISCA CATALUNIA !!!
Jedino da zamijeni poziciju sa Keitom, Keita je ionako malo defanzivniji veznjak ...
VISCA BARCA e VISCA CATALUNIA !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
eh ako barca dobije real sa ovim sastavom onda ce to biti prava komedija...
usput..sretno barci..a sretno i njima(da ne bude da nismo pozelili srecu
)
usput..sretno barci..a sretno i njima(da ne bude da nismo pozelili srecu

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Znaci igra el maestro Thiago
ajde radi njega cu da pogledam tekmu 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
Dajte mi link .... ovaj moj me **** -.-' daj bilo koji da radi ....
Allaha vam 

Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Robovlasnik je napisao/la:Dajte mi link .... ovaj moj me **** -.-' daj bilo koji da radi ....Allaha vam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.